Moja Crvena Zvezda
ОсталоХокеј

Одложен меч хокејаша Звезде и НС старса

main-hokejДа је у првенству Србије у хокеју на леду све могуће, потврђује и чињеница да је сусрет у Новом Саду између екипа НС старс и Црвене звезде, који је требао да се одигра у петак 8. фебруара са почетком од 18:30 часова, одложен.

Наиме, хокејаши новосадског клуба су у среду 6. фебруара требали да дочекају екипу Партизана, али због кадровских проблема руководство Партизана је тражило да се сусрет у Новом Саду одложи, што су и домађин, али и руководство лиге прихватили. Нови термин одигравања овог сусрета је петак, тако да се самим тим сусрет НС старс:Црвена звезда помера. Како се наводи, нови термин одигравања сусрета још није познат, али постоји могућност да се овај меч одигра током наредне седмице.

Хокеј на леду као спорт је у земљи Србији на никада нижим гранама. Такмичење које се назива националним шампионатом се одиграва када год ко хоће и где хоће. Екипе су на полуаматерском, или аматерском нивоу, мечеви се заказују и отказују, тако да се уопштено поставља питање и чему постојање ове динамичне и интересантне игре у земљи Србији.

Повезане вести

Leave a Comment