Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Лазовић: „За сада иде одлично, идемо даље“

LazovicЈака киша и снажан ветар дочекали су црвено-беле у четвртак ујутру по изласку на терен хотела „Калиста“.

Наравно, није било ни помисли о нетренирању или прекидању јутарњег вежбања. Јанковићеви пулени радили су без обзира на услове, а киша је на пола тренинга и престала. Појавили су се чак и зраци сунца, стидљиво додуше али довољно да потпуно орасположи играче који су на путу ка хотелу у аутобусу чак и певали. Лидер је био Бразилац Каду, јер су се на репертоару нашли неки од хитова из његове домовине. Возач је брзо добио „наређење“ да појача музику и аутобусом је кренула песма. Тачније Каду је певао, остали тек поскакивали.

– Каду, није ти лоша ова музика, вечерас певаш и на вечери – смејали су се првотимци.

Дакле, ништа ново у Анталији. Добар рад и добра атмосфера, као заштитни знак црвено-белих. Само да и киша не буде чешћа појава.

– До сада нас је време заиста служило али јутрос је било кише и ветра. То нам није сметао да добро одрадимо тренинг, посебно јер смо имали мотив у чињеници да је поподне слободно. Мислим да је атмосфера такође јако важна, осим доброг рада. Кренули смо са много осмеха у ове припреме и сигуран сам да ћемо тако и завршити, односно да ћемо тако почети полусезону – каже Дарко Лазовић, један од оних који би требало да буду носиоци Звездине игре.

Брзоноги везиста истиче да је присуство психолога Бојане Јеличић на припрема важна и добра ствар.

– То је за нас нешто ново. Нисмо имали искуства у раду са психологом. Прихватили смо је као део групе и мислим да може много да нам помогне. Видећемо…

Лазовић нема дилему кад је Звездина „пролећна слика“ у питању. Биће другачија него јесења, сигуран је.

– На нама је да дамо максимум. За сада иде одлично. Урадили смо овај део припрема и сада идемо даље. На реду је уигравање кроз утакмице и имамо још 20 дана да додјемо до форме коју желимо. Јесен смо одиграли лоше и на нама је да покажемо свима који воле Звезду да смо једна другачија екипа, уигранија и спремнија. Обавеза нам је да од првог меча са Јавором максимално улазимо у сваки меч и да покушамо да стигнемо до титуле. Сигуран сам да ћемо бити сасвим другачији на пролеће, очекујем да ће полусезона која долази бити наша – закључује Лазовић.

Повезане вести

Leave a Comment