Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Puna Marakana u sredu?

Delije

Prema nezvaničnim informacijama, koje su tokom današnjeg dana prenosili mnogi naši mediji, večiti derbi srpskog fudbala mogao bi posle dugo vremena biti odigran pred gotovo punim stadionom Crvene zvezde.

Naime, poslednje nezvanične informacije kažu da je u utorak cifra prodatih karata bila oko 23000. Pored ovog broja, treba dodati i sezonske karte koje poseduju navijači Crvene zvezde, a njih ima više od 10000.  Sever je brzo rasprodat, a na raspolaganju navijačima crveno-belih su istočna i zapadna tribina, koje bi takođe trebalo da budu prilično dobro ispunjene. Treba uzeti u obzir i navijače koji  će na dan utakmice kupiti karte, pa će broj prodatih ulaznica biti sigurno za nekoliko hiljada veći nego na kraju današnjeg dana. Procene ljudi iz našeg kluba govore da treba očekivati posetu veću od 40000 ljudi.

Treba istaći i da je kapacitet stadiona zbog bezbednosti smanjen za nekih desetak hiljada mesta, pa će umesto 54000 gledalaca, koliko je kapacitet stadiona, meču moći da prisustvuje maksimalno oko 45000 ljudi.

Svi koji niste kupili kartu, sutra dođite ranije na stadion i učinite to! Nije bitno da li ste na severu, istoku ili zapadu, stadion sutra mora grmeti u fer i korektnoj atmosferi! Da im se čim istče na zagrevanje stavi do znanja gde su došli i čemu mogu da se nadaju protiv naše Zvezde! Sever će napraviti po ko zna koji put prelepu sliku na svojoj tribini, ali će mu itekako biti potrebna podrška bočnih strana stadiona. Zajedništvom i pesmom tokom čitavog meča moramo pomoći našim momcima, ma kakav rezultat tokom utakmice bio. Oni će nam to na adekvatan način vratiti! Zna se ko su gubitnici, a ko su Zvezdaši! Pokažimo to i sutra!

Dakle, sutra svi na stadion, jer PUBLIKA JE TVOJA NAJLUĐA NA SVETU, NIKO ZVEZDO NEMA, TO ŠTO IMAŠ TI! Neka grmi Marakana! Da svi zajedno slavimo sa našim momcima pobedu! Da se vrati postave na svoje mesto. Krajnje je vreme!

Повезане вести

11 comments

Leave a Comment