Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши јачи за Стефана Бабића. Савић напустио клуб

20130128072706!RK_Crvena_zvezdaУ недељу 10. фебруара наставља се првенство Србије у рукомету. Рукометаши Црвене звезде састају се са екипом Југовића из Каћа. Иако је наставак такмичења на прагу, промене у играчким кадру су и даље актуелне. У претходном периоду од црвено-белог дреса опростио се двојац најискуснијих играча – Никола Докић и Бобан Живковић, али је у последњем тренутку клуб напустио и Милош Савић, играч који је требао да буде замена управо за Бобана Живковића.

Одлазак Милоша Савића прокоментарисао је и тренер наших рукометаша Ненад Перуничић:

– Ја сам крив, јер се нисам у потпуности информисао. Савић је некадашњи играч Црвене звезде и тужио је клуб због неизмирених дуговања тако да и због њега Звезда може остати без бодова. Надали смо се да се може постићи неки споразум, али је он захтевао да му се стари дуг исплати и самим тим смо дошли у чудну ситуацију. Он је прошао са нама припреме, али неће више бити члан Црвене звезде.

Перуничић се осврнуо и на очекивања у наставку такмичења:

– Сада имамо још млађу екипу. На средњем беку смо ангажовали Стефана Бабића, вратили су се Алчаковић и Ољача. Екипу чини чак 90% момака из Београда. На турниру у Ваљеву су доста тога показали, али ме плаше осцилације у игри које су честе у овако младим екипама. Међутим, важно је да су момци вредни и да марљиво раде.

Повезане вести

4 comments

nn феб 8, 2013 at 20:18

evo vam gasprom neka je bar vama sa srecom 07/02/2013 – 23:50
LIGA JUŽNI TOK: „Gasprom“ ulazi u rukomet, traže i Srbiju u ligi
Ideja čelnika regionalne rukometne lige uspela je da animira vodeće ljude ruskog giganta koji insistira da se u takmičenje uključe klubovi iz Srbije, Mađarske i Poljske

Prema pisanju makedonskog dnevnog sportskog lista Ekipa, ruski gigant “Gasprom” spreman je da pomogne i razvoj rukometa u regionu. Agilni čelnici regionalne SEHA lige dogovorili su se sa ljudima iz ruske firme da oni budu glavni sponzori takmičenja, takmičenja iz kojeg su Partizan i Metaloplastika istupili zbog nemogućnosti da finansiraju svoja putovanja.

– Sa “Gaspromom” smo dogovorili sve uslove, a za uzvrat u ligu moraju biti uključeni timovi iz Srbije, Poljske, Mađarske. Srpski šampion se povukao zbog nemogućnosti da pokrije troškove. Mađari su ranije pokazali interes, a sa poljskim timovima, ova liga bi definitivno dobila na kvalitetu. Iz konkurencije bi ispali timovi iz BiH, možda još neki timovi, ali ono što je najvažnije je da će se formirati jako takmičenje – rekao je Mihajlo Mihajlovski, predsednik Rukometne federacije Makedonije, ali i potpredsednik SEHA.

(Telegraf, ekipa.mk, Foto: Tanjug)

Reply
marko.rs феб 8, 2013 at 17:26

ma kakva akcija za prvih ned dana 50000din sramota to mora da se bolje organizuje da se ne uplacuje u banci nego neki sms i da se postave kutije na kosarkaske i kad krene fudbalske utakmice skupilo bi se sto posto…Ali lakse je reci neki tamo iz saveza je lopov i unistava zvezdu drzati konferencije za stampu i kukati..mi delije smo pokazale kakvu takvu volju nek se uprava malo potrudi nek kontaktira delije

Reply
Iznogud феб 7, 2013 at 19:33

Eh, da je njima namaknuti nekih 50 hiljada evrica, pa da otpisu vecinu dugova i da se konacno vrate na stare staze slave, ali tesko, gotovo nemoguce.

Reply
Branimir феб 7, 2013 at 22:02

Па нека се организују и направе систем. Делије су показале расположење. Нека акција за пружање помоћи путем СМС порука траје само 2-3 дана, ево за викенд, по цијени позива од 100 динара = 1 Е, скупиће се дупло више. Ако подбацимо, продаћу кућу и преузети обавезу да платим дуг. Шта се ту зајебавамо, те компликовано је, те сложено је, а сложено је да не може бити сложеније. Не може ме нико убиједити да се то не може организовати. У чему је проблем? Људи направе и реализују акцију за хуманитарну помоћ за три дана, експресно, а ми ти сами себи подмећемо клипове.

Reply

Leave a Comment