Moja Crvena Zvezda
Најновије

Милутиновић и Копривица за МЦЗ: „Екипа има велики потенцијал“

OK Crvena zvezda
OK Crvena zvezda

По приказаним играма нашег одбојкашког клуба, видели смо да је најбоље појачање – задржавање окоснице тима.

Као што је већ речено, Вук Милутиновић и Лазар Копривица продужили су уговоре, на три, односно две године.

Поводом тога, дали су изјаве за сајт МЦЗ. И блокер, и примач рекли су нам, да им је драго што је дошло до наставка сарадње.

Vuk Milutinovic
Vuk Milutinovic

Вук: „Драго ми је што сам продужио уговор јер, има још много тога да се уради у Звезди. Поред тога, остаје ми могућност да тренирам и да завршим факултет у исто време, тако да је и то један од разлога што сам остао.

Лазар: „Драго ми је што сам продужио уговор, у Звезди сам од малих ногу, ту сам начинио прве одбојкашке кораке. Брзо смо се договорили, установили смо услове којима смо задовољни и клуб и ја.

С обзиром на то, да су одбојкаши били јако љубазни и расположени за сарадњу, замолили смо их и да дају своје мишљење о томе колико ова екипа може да уради ако остане на окупу. Осврнули смо се и на ЛШ, у којој су, како смо већ писали, без обзира на резултате, показали квалитет и жељу.

Вук: „Нисам сигуран ко ће остати а ко неће, али бих волео да останемо на окупу, јер ова екипа стварно има квалитета за велике резултате. Ове године стварно нисмо имали среће са жребом, борили смо се колико смо могли. Ако и следеће године дођемо до ЛШ, потрудићемо се да дамо свој максимум. Што се тиче домаћег првенства, многи кажу за нас да смо фаворити. Са једне стране, то је лепо, а са друге, ставља велику одговорност на сваког од нас, сви хоћемо да се докажемо. Ако будемо играли како знамо, мислим да ћемо далеко догурати.

Lazar Koprivica
Lazar Koprivica

Лазар: „Истина је да се нисмо резултатски показали у ЛШ, узели смо један сет, али људи нису ни свесни тежине наших противника. Трентино, Закса, Тур, сви су годинама у том такмичењу, физички су јачи од нас, и искуснији. Фалило нам је снаге, и искуства, али уз труд и рад, сигурно је да ће бити боље. Што смо дуже заједно, уигранији смо, а то наравно носи са собом само још боље ствари. Мислим да ова екипа има потенцијал да оствари одличне резултате.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment