Moja Crvena Zvezda
ОсталоХокеј

Хокејашки викенд пред нама. Младе наде у Суботици, сениори у Новом Саду

main-hokej1Хокејашки клуб Црвена звезда и поред веома тешког стања у којем се клуб тренутно налази, као и уопште целокупни српски хокеј на леду, предстојећег викенда ће имати велики број активности.

Млади хокејаши Црвене звезде узраста од 8 до 10 година учествоваће у суботу 16. фебруара на међународном турниру „Спартанс 2013“ у Суботици. Очекује се да ће се на Градском клизалишту појавити око 150 младих хокејаша из седам клубова. Од домаћих клубова поред домаћег суботичког Спартака учествоваће и Црвена звезда, Партизан, Таш и НС старс, а учешће ће узети и екипе Тиса Волан Сегедин (Мађарска) и Стари Град Сарајево (Босна и Херцеговина).

У недељу 17. фебруара на програму је и заостали сусрет Прве лиге Србије у хокеју на леду. Први тим Црвене звезде гостује у Новом Саду екипи НС старс. Меч је на програму у леденој дворани СПЕНС-а са почетком од 13 часова и 40 минута. Треба напоменути да су у првом дуелу ових екипа у Београду црвено-бели „оклопници“ славили резултатом 6:2, али и да је ростер наше екипе од тада значајно промењен пошто је чак шесторица хокејаша прешла у редове београдског Витеза.

Повезане вести

Leave a Comment