Moja Crvena Zvezda
Женска кошаркаКошарка

Вршчанке прве противнице у плеј-офу

kosarkasice-zvezda1Сусретом у Србобрану кошаркашице Црвене звезде окончале су лигашки део такмичења у Првој лиги Србије. Минимална победа у последњем дуелу 79:78 била је и 19 победа наших кошаркашица у 20 одиграних мечева, чиме су црвено-беле девојке убедљиво освојиле лидерску позицију. Међутим, права борба тек сада креће.

 Следи плеј-оф…

Поред ЖКК Црвена звезда, пласман у доигравање из домаћег такмичења обезбедиле су и екипе Јагодине, Радничког из Крагујевца и Шапца. Овим екипама придружиће се и четири екипе које су учествовале у регионалној МЖРКЛ лиги Партизан, Радивој Кораћ, Војводина и Вршац. На основу пласмана клубова у ова два такмичења одређени су и парови четвртфинала плеј-офа за кошаркашице, с`тим што су у повољнијој позицији клубови из регионалног такмичења. Самим тим, противник ЖКК Црвена звезда биће четвртопласирана српска екипа из МЖРКЛ лиге, а то ј у овом случају екипа Вршца. Четвртфинална серија се игра на два добијена меча, а у случају да дође до одигравања мајсторице, предност домаћег терена имаће екипа Вршца.

Парови четвртфинала плеј-офа првенства Србије за кошаркашице:

– Партизан : Шабац

– Вршац : Црвена звезда

– Радивој Кораћ : Раднички Крагујевац

– Војводина : Јагодина

У случају да наше кошаркашице обезбеде пласман у полуфинале противник ће им бити боља екипа из дуела Партизан:Шабац.

Повезане вести

4 comments

Aleksa_Delija феб 20, 2013 at 22:54

Suprostavicemo se i Partizanu pa sta bude..Realno mora proci Vrscanke..Jer su one u stvarno teskoj situaciji….A moze li mi ko reci kada pocinje ovaj play-of kog datuma,meseca…pozzz

Reply
XX феб 20, 2013 at 18:02

Pa mi ako pobedimo Vršac idemo u regionalnu ligu sledeće godine, ako je isti sistem kao kod muškaraca?

Inače Vršac u regionalnoj ligi ima skor 4-15 na pretposlednjem mestu, treba znati da od prekida finansiranja od strane Hemofarma i ženska ekipa je daleko slabija, tako da očekujem pobedu.

Ma važno da Galenika (državna kompanija sa ogromnim dugovima i pored ogromnog profita) sponzoriše mali Partizan, i ovde će verujem uskoro da kmeče oko budžeta…

Reply
Zvezda Velikan феб 20, 2013 at 11:15

Realno je da prodjemo Vrsac, a grobarke su ove god. neprikosnovene. Sve nesto pricaju i kukaju, a evo godinama se ulaze u mali ZKK Partizan, a niko da ulozi pare u ZKK C.Zvezda koji je velikan svetske kosarke, i jedna od najtrofejnijih ekipa u Evropi.

Reply
boban феб 19, 2013 at 20:15

ajde , Boze pomozi…

Reply

Leave a Comment