Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Љубица Кецман за МЦЗ: Три бода за сигурно прво место

img_1004Дерби 17. кола првенства Србије за одбојкашице игра се сутра од 18 часова у СЦ “Визура“ на Новом Београду, а ривали су стари знанци и екипе које су се пре само две недеље састале  у финалу националног Купа-Визура и Црвена звезда. Победа било које од ове две екипе не може пуно да промени стање на табели, јер је готово извесно да ће Звезда у плеј-оф ући са прве, а Визура са треће позиције, али ће свакако пуно значити за самопоуздање када на ред дође борба за титулу и евентуални дуел ове две екипе у финалу.

О очекивањима пред овај сусрет причали смо са Љубицом Кецман, једном од узданица Ратка Павличевића ове сезоне.

Никад није лако за кратко време победити истог противника два пута али мислим да смо већ на утакмици против Железничара показале да смо стишале емоције после освајања Купа и одиграле  хладне главе, иако смо биле ослабљене због неиграња првог дизача . 

Не бих појединачно коментарисала екипу Визуре зато што се и више него добро познајемо, али верујем да је са њихове стране најопаснија Тијана Бошковић. 

Искуснија смо екипа и показале смо то и у финалу Купа .Са три бода би обезбедиле пол позицију за почетак плеј-офа, а сигурно да нам је то у интересу тако да на нама остаје да одиграмо најбоље и покушамо да упишемо још једну победу .

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Zvezda Velikan феб 20, 2013 at 13:49

Finale ste devojke odigrale dosta ,, tanko,,… Mora to bolje i jace!

Reply
baba simana феб 20, 2013 at 12:35

koliko je ova devojka lepa 😎

Reply

Leave a Comment