Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Пантић: „Примићемо мање голова“

image (2)Главни и најтежи задатак током припрема Црвене звезде био је ојачати и уиграти последњу линију тима. Дефанзивни блок током јесење полусезоне није функционисао како треба и корекције су биле неминовне како на пролеће црвено-бели не би поново долазили у ситуацију да у готово сваком мечу јуре резултат. Тренер Јанковић инсистирао је током боравка у Анталији на бољем померању штоперске линије и усклађивању са осталим линијама тима. Нерешен резултат против Шахтјора без примљеног гола показатељ је доброг рада. Александар Пантић такође сматра да ће у наставку првенства одбрана црвено-белих много боље функционисати и да ће он и његови саиграчи примити далеко мањи број голова у односу на првих 15 мечева првенства.

„Одиграли смо доста јаку и отворену утакмицу против Шахтјора. Противник је створио доста опасних прилика, од којих је свакако пенал био најбоља, али је Бајковић одлично интервенисао као и у свим другим ситуацијама. Са друге стране могли смо и до победе преко Мудринског у финишу меча. Свакако да нам то што нисмо примили гол много значи на плану самопоуздања јер смо млад тим, а наспрам себе смо имали једну од најбољих екипа у Европи“ истакао је млади репрезентативац Србије.

Поуздани дефанзивац у потпуности је залечио повреду колена пре одласка на припреме, што му је омогућило да се максимално физички спреми за наставак сезоне. Као наговештај успешне полусезоне могу да се тумаче и добро одиграни контролни сусрети у којима су забележени добри резултати.

„Презадовољан сам како смо одрадили припреме. Одиграли смо девет утакмица и видели да можемо свима да парирамо. Изузев против Есбјерга где нисмо одиграли како умемо, сматрам да смо на свим осталим утакмицама показали да максимално спремни очекујемо наставак шампионата„, уверен је Пантић.

Већ у среду 27. фебруара када у 18 часова и 30 минута почне утакмица између Црвене звезде и Јавора, навијачи ће имати прилику да виде много бољу Звезду, сматра поуздани дефанзивац.

– Мислим да смо физички и психички апсолутно спремни. Дан после утакмице са Шахтјором и одрађеног тренинга опоравка, сматрам да смо могли поново да играмо. Што се нас тиче првенство може данас да се настави. Уверен сам да ћемо примити много мање голова током пролећне полусезоне – поручио је за крај Пантић

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Delija Čačak феб 22, 2013 at 17:12

@mimi-Ima,da uzmemo prvenstvo konačno.
-Videće se još da li će biti manje primljenih golova.
A,i dobro 3 meseca ste se odmarali,,trčkarali.Dosta je više.Red je,i da se malo igra.

Reply
CIGANIN DO GROBA! феб 22, 2013 at 16:43

Dobro de ljudi, ajd dosta više sa pljuvačinom i Krnete i Dimitrijevića pa i Maksimovića. Davali smo nove kredite i daleko gorima. Nama bre NAŠA deca neće da igraju bez para, pa šta trebam sad da mesecima skačem u oči ovima koji imaju status profesionalaca. Znam, imam i ja štošta da prigovorim Maksimoviću. Krneti i Dimitrijeviću i nemam, igraju kako i znaju. Petka smo isto molili sa tribine da potrči, pa ga se sad diže u zvezde. Zato ajd da bar sad ne dolivamo ulje na vatru. Ko iole ima pristupa Marakani ili igračima, zna koliko su i oni u katastrofalnoj situaciji. A prvotimci su Zvezde. S obzirom da smo mi navijači jedini stub koji još drži Zvezdu od propasti, tako nam je i ovaj tim, kakav je-takav je, jedina nada da ćemo uzeti titulu. Bolje nemamo i ovi su jedini koji još hoće da igraju bez para. Ajd zato da im se sad bar da šansa ovog proleća.
Štrajkuju igrači trećine lige što mesecima ne dobijaju pare, neki su i bojkotovali klub. Ovi naši bar ćute. Zato ćutite i vi. Da su na svu ovu muku još i oni tražili SVOJE pare, Zvezda ne bi ni krenula u prolećni deo takmičenja.
I nemojte mi samo startovati priču „ako neće-ne moraju“, „ja bi igrao bez para“ itd. Krenite svaki od sebe ovde ponaosob, koliko vas ima članske i sezonske karte. Bez obzira da li stigneš da gledaš utakmice ili ne, ali taj deo bar svi od sebe mogu da daju na godišnjem nivou.

Reply
Mimi феб 22, 2013 at 16:32

ima li sta lepse nego uci na net i prvo sto vidite da je skinuta blokada i da mogu da se registuruju pojacanja a i da Douda nema problema i da moze da igra 🙂

Reply
Petar феб 22, 2013 at 16:36

I vidis da se Maksimovic vraca u konkurenciju za tim i mozes da se ubijes opusteno

Reply
Mimi феб 22, 2013 at 21:46

Maksimovica smo svi prezreli zbog Bordoa i Vojvodine..protiv Bordoa nema opravdanja ali protiv Vojvodine je morao da pogresi namerno..nadam se da ce sve to ispraviti i da ce nam se oduziti golovima i dobrim igrama

Reply
Obren 11 феб 22, 2013 at 16:17

Najezio sam se kad sam video sliku Pantica i Spajica, bice ovo odlican tandem… Vi ste buducnost Zvezde…!!
Siguran sam da je odlicna atmosfera u timu…
IGRAJ I BORI SE…!!!!

Reply
Pali феб 22, 2013 at 16:11

Maksimovica i Dimitrijevica prodati ako ne poslati u Sopot.LESINE JEDNE!

Reply
lol феб 22, 2013 at 16:22

Mogu da zamislim kakva ti je bila reakcija kada si napisao LESINE JEDNE.:)

Reply
VLAJKO^^ феб 22, 2013 at 16:09

Ako bude igrao Maksimovic ugasili smo ga…

Reply

Leave a Comment