Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Најава: БВК Црвена звезда – ВК Београд

beograd
У суботу, 23. фебруара, са почетком у 19:45, ватерполисти Црвене звезде одиграће меч 14. кола Прве „А“ лиге Србије, а противник ће бити екипа Београда. Место одигравања је СЦ „11. април“.

Противничка екипа налази се на самом зачељу табеле, са само једном победом у досадашњем току такмичења, па треба очекивати да ова утакмица представља само лакши тренинг за наше ватерполисте. У првом мечу, Звезда је била убедљива и славила са 16:3.

Са друге стране, црвено-бели делфини још увек немају пораз у досадашњем току првенства и са једанаест победа у исто толико мечева држе прво место, а ово ће бити прилика да наставе сјајан низ. Већ у среду, наш тим игра вероватно најтежу утакмицу сезону, у Дубровнику, против Југа, па се очекује да Ристо Маљковић, који ће водити тим, шансу у овом мечу пружи и момцима који нису много играли у јачим утакмицама и неким младим играчима, тим пре што је неколико играча прехлађено, па ће одлука о саставу бити донета пред сам стар меча. Маљковић ће мењати Декија Савића, који је на жребу за Светску лигу.

Овом приликом позивамо све Звездаше да још једном подрже свој тим.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

IgornbGd феб 22, 2013 at 20:30

Ajmo momci odradite trening za EL…. Napred Zvezdo!!!

Reply
Kosovac феб 22, 2013 at 19:58

Boze koliko bi voleo da zadrzimo ovu ekipu i sledece sezone,i da nam legnu obecane pare ako ne od onih koji su obecali,onda od nekih drugih da bi nasi mladi vatepolisti ucili od najboljih i da trajemo kao jak tim vise godina..

Reply
zvezdas_rajvoSa феб 22, 2013 at 19:48

Sta je bre ovo? Klinci u kosarci dobili Treviso 42 razlike. Jutros Albu sa 54 razlike 😯 Da li to u kosarci imamo klince koji ce za 3-4 godine da napadnu titulu prvaka Evrope ili su ovi drugi toliko slabi? Sutra sa Megom za prvo mesto u grupi.

Reply

Leave a Comment