Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Бунчић и Мајдов освојили титуле шампиона на Првенству државе за кадете у Нишу

Одличан дан за младе џудисте Црвене звезде. Страхиња Бунчић одбранио је наслов првака Србије за кадете у категорији до 66 килограма. Немања Мајдов бранећи наше црвено беле боје у категорији до 73 килограма остварио је врхунски резултат освајањем златног одличја.

Уз наше узданице Бунчића и Мајдова одличне резултате остварили су и Звездине младе џудоке Катарина Денић ( до 63 кг) и Милица Бодирогић ( преко 70 кг), освајањем вицешампионских звања док су Милан Бунчић ( до 60 кг) и Андријана Лежајић ( до 57 кг) на Првенству Србије за кадете окитили бронзаним одличјима.

-Одлични резултати наших младих такмичара. Још једном су испунили зацртано. Сада је најважније да се на најбољи начин припреме за испите на медјународној сцени- истакао је Саша Трпковић, тренер прве екипе ЏК Црвена звезда.

Актуелни шампион Европе за кадете, Страхиња Бунчић није дозволио изненађење и одбранио је трон у категорији до 66 килограма.

-Као и увек до сада, у сваки меч сам улазио трезвено не желећи да ни једном противнику не дозволим да ме изненади. Освајање златне медаље је јасан доказ да сам у томе и успео. Ова година обилује такмичењима на медјународној сцени што ће ми омогућити да се потврдим међу најбољим борцима Европе и света- истакао је Страхиња Бунчић.

Као што смо и очекивали Немања Мајдов још једном је потврдио квалитет овога пута на премијери у кимону Звезде на Првенству Србије.

-Изузетно ми је драго да сам такмичарску каријеру у Звезди почео златним одличјем на овако важном такмичењу као што је Првенство државе. Сада су преда мном талкмичења на медјународној сцени. Уверен сам да ћу и на њима остварити резултате вредне сваке пажње – истакао је Немања Мајдов.

Повезане вести

3 comments

Anka феб 25, 2013 at 16:51

Evo zasto potenciram na sredjivanje SD.
Pa sramota bi bilo da se zapostave ovakvi individualni sportovi: atletika, plivanje, streljastvo i dzudo.

Reply
INĐIJA феб 25, 2013 at 13:00

Dzudo klub nije registrovan u SD CZ ?

Reply
Judo Klub Crvena Zvezda феб 25, 2013 at 18:20

http://www.judoredstar.rs možete se informisati

Reply

Leave a Comment