Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Душан Ристић – једноставно најбољи

512a3d1d6d599lu5z0276_headlineБеоград је шести пут био домаћин Евролигиног квалификационог турнира, а други пут у организацији Црвене звезде. Баш као и претходне године титулу је понео домаћин и то на веома убедљив начин. Друго место заузела је поражена екипа у финалу, Мега Визура, док је треће место освојила екипа Инсепа која је у борби за треће место савладала Партизан.

Пре доделе награда најбољим тимовима уследила је додела индивидуалних признања. Легендарни играч Црвене звезде, Влада Кузмановић, доделио је пехар најбољем тројкашу Брани Ђукановићу из Црвене звезде Телеком. Затим је још једна легенда Звезде, Златко Болић, доделио Венероту заслужено признање за победника такмичења у закуцавањима.

Након тога проглашена је најбоља петорка турнира у којој су се нашли Ребић (Црвена звезда Телеком), Пушица (Партизан), Инглис (Инсеп), Јокић (Мега Визура) и Ристић (Црвена звезда Телеком), а нaграде је уручио Селвер Џигал, представник Евролиге.

За најбољег играча турнира проглашен је центар Звезде Душан Ристић, коме је то признање доделила представница Телекома Марија Бошковић. А сјајни центар задужио је и признања за најбољег стрелца и скакача, која су му доделили прослављени глумац Иван Бекјарев и Марин Седлачек.

Након доделе индивидуалних признања подељене су и трофеји за три најбоље екипе турнира. Инсепу је за освојено треће место награду доделио представник КСБ Зоран Тошковић, а другопласираној Мега Визури директор Црвене звезде Телеком Давор Ристовић. Затим је уследила је додела трофеја најбољој екипи турнира. Капитену Петру Воркапићу трофеј је уручио легендарни тренер Ранко Жеравица и заслужено славље је могло да почне.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Lazovic za kapitena феб 25, 2013 at 13:55

Ristica odma u prvi tim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
19ds89 феб 25, 2013 at 13:02

http://www.youtube.com/watch?v=JB4r4OnzGD8 delije, delite videoooo.. 😀 Tata Šavija!! <3

Reply
Djoksonidis феб 25, 2013 at 10:11

Lietvus u Londonu brani titulu, medjutim ,oni su se malo rasuli,a nas tim je ostao na okupu jer su bili mladji prosle godine. Sada je prilika za finale! Huventud je dobio Barsu i Reala, a Sparsi su autsajderi. Tek ce se cuti za nase klince, bravo za Rebica koji je „upao “ u prvu petorku turnira, a za Ristica sam iskreno i ocekivao da bude Mvp. 😉 Zvezda oOoOoO

Reply
Zvezda mi je sve феб 25, 2013 at 07:55

Jednostavno najbolji!

Reply
ghgh феб 25, 2013 at 00:32

Ljudi jel zna neko koliko se igra utakmica na F4 aba lige. Jel ima revans utakmica (tj. na nekoliko dobijenih) ili se odma igra na ispadanje?

Reply
Dzoni феб 25, 2013 at 01:53

Igraju se samo dva polufinala i finale, dakle ukupno 3 utakmice. Nema nikakvog revansa. To o cemu ti pricas je play off i on npr. postoji u domacoj superligi. U pley off-u se polufinala igraju na dve dobijene a finale na tri dobijene. U ABA ligi se igra Final Four.

Reply
Kobra u srcu феб 25, 2013 at 00:02

Sve cestitke nasim momcima, zasluzeno !
Sada se potrudite da u London ne putujete samo turisticki 😎

Reply
Neso феб 25, 2013 at 00:02

Браво момак, свака част, све најбоље у црвено белом дресу!!!

Reply

Leave a Comment