Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Звездин понос – одбојкаши

FOTO: ossrb.org
FOTO: ossrb.org

Поводом освајања Купа Србије, Митић, Петковић и Буцуљевић су за МЦЗ, изнели своје утиске.

 

Mihajlo Mitic
Mihajlo Mitic

Заслужено смо освојили Куп, и оправдали улогу фаворита. Били смо паметнији, и што је најважније, нисмо срљали у пресудним моментима меча. Овиме смо показали зашто смо најбољи.„-рекао је Митић.

Сада, када се све слегло, могу да кажем да је добро што смо узели Куп. Било је тешко, искрено, пре меча, мало су ми се пољуљале емоције, јер нисам био сигуран да можемо да их савладамо. Веровао сам у екипу, јер играмо дуго заједно, али имали смо доста проблема са здрављем, ја сам имао температуру дан пред меч. Овој, младој генерацији много је теже да узме Куп, него првенство, због тога што имамо осцилације у битним мечевима, а у Купу немамо права на грешку. Успели смо да изађемо као победници, а сада се окрећемо наставку првенства.„-рекао је Петковић и прокоментарисао наставак првенства.

У четвртак играмо баш против њих, то је меч који можда резултатски нема значај, али свакако може позитивно да утиче на наше самопоуздање. Ми смо јуче генерално имали слабу партију, нас неколико, они су имали велику шансу да тријумфују, али ипак смо успели да победимо. Тако да, иако смо играли слабије, а ипак победили, мислим да ниједна екипа не би требало да нам представља проблем. Међутим, код нас је систем такмичења такав, да ми, који смо први, играмо у плејоф-у са екипом, која на пример, нема ниједну победу, а може да се деси да нас избаци. Због тога, морамо да идемо у сваки меч по победу. Мислим да идемо у финале, а ко ће бити други финалиста, то већ не знам, рекао бих да су остале екипе изједначене.

Dusan Petkovic i Maksim Buculjevic
Dusan Petkovic i Maksim Buculjevic

Презадовољан сам што смо освојили Куп и вратили трофеј на Маракану. Желим да се захвалим саиграчима и стручном штабу на прелепом викенду у Новом Пазару. Драго ми је што смо у полуфиналу победили Нови Пазар на њиховом, домаћем терену, пред њиховом публиком. У финалу, био је изазов победити у таквој атмосфери, иако су нам они позната екипа. Иако смо их надиграли и у првенственом мечу, утакмица је била заиста тешка. Очекујем да сви останемо здрави, и наставимо да тренирамо добро, као и да наставимо победнички низ. У четвртак се поново састајемо са Радничким, и било би лепо да опет добијемо, иако нам та утакмица ништа не представља. Не желим да прогнозирам како ће се одвијати плејоф, али волео бих да наставимо добро да играмо, самим тим, долазиће и победе. Не знам ко ће доћи до финала, гледамо утакмицу за утакмицу, и надамо се победама.„-рекао је Буцуљевић.

МЦЗ још једном честита Звездиним шампионима на освојеном трофеју!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Djape CZBG феб 26, 2013 at 05:26

Sampioni! Proslavljamo u sredu!!!!

Reply
Djape CZBG феб 26, 2013 at 05:26

Sampioni! Proslavljamo u sredu!!!!

Reply
milenko феб 25, 2013 at 21:02

Vi ste ponos Zvezde < Cestitam majstori

Reply
FKCZ феб 25, 2013 at 19:30

ШАМПИОНИ!

Reply
miloš феб 25, 2013 at 19:11

Bravo!!!!!

Reply

Leave a Comment