Moja Crvena Zvezda
ОсталоРагби

Рагбисти спремни за почетак сезоне!

 

„Moneyball” наших јунака се наставља. Помало заборављени од осталих, и даље се боре за своје место под сунцем. Рагби 13 клуб Црвена звезда не мари за временске услове, већ се спрема за почетак нове сезоне најбоље што може, уз услове које „има“. Нова сезона се ближи, а и даље се памти прошлогодишње финале на Калемегдану против, још увек, неприкосновеног рагби шампиона, Дорћола. Код Небојшине Куле је виђен одличан рагби, најбољи на овим просторима, велика борба, право финале, а Црвена звезда је била на корак од циља. Он се није променио ни ове сезоне.

ragbi

За МЦЗ пред почетак сезоне, кратко је сумирао досадашњи део припрема и изнео очекивања за сезону пред нама директор клуба, Жељко Делић. „ У току су припреме за почетак сезоне, у којој имамо шампионске амбиције. Спремни смо да одемо корак даље у односу на прошлу сезону. До прве утакмице у првенству, играћемо мини пријатељске утакмице. Радује и податак да имамо доста нових клинаца који су дошли у нашу рагби школу. Тренутно имамо, са првим тимом, око 100 момака у клубу, што је одлична ствар.“

Сезона почиње 17.марта, а ускоро ћемо и сазнати распоред противника. Ове сезоне рагби Суперлига Србије ће бројати 17 клубова. Самим тим нас очекује веома занимљиво првенство и велике борбе. Шампиони су, дугогодишњи и суверени, рагбисти Дорћола, који сада имају заиста равне себи. Као и прошле сезоне, и ове ћете на МЦЗ моћи да пратите резултате и дешавања у нашем клубу. Надамо се да ћемо при крају године имати велики разлог за славље.

Посетите и онлине шоп нашег Рагби 13 клуба, где можете наручити актуелне производе нашег клуба.

Будите уз МЦЗ и пратите дешавања и наш рагби 13 клуб.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

czovac феб 26, 2013 at 16:43

Bilo bi lepo da se mozda prati utakmica uzivo, a ne samo rezultati!
Najava makar domacih utakmica sa mestom i vremenom odigravanja bi mozda provukla delije, ako nije „fudbalski“ dan.

Reply

Leave a Comment