Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава црвено-белог викенда: Четири дербија у два дана

Овог викенда на терене ће изаћи четири наше екипе. Све четири су мушке и у питању су, поред одбојке, најпопуларнији спортови – фудбал, кошарка, ватерполо и рукомет.

2Занимљиво је да ћемо овог викенда гледати чак два вечита дербија, у ватерполу и рукомету, као и дерби меч фудбалера, против Рада и кошаркаша, против Цибоне.

Фудбалери, након неубедљивог почетка пролећа против Јавора, гостују увек незгодном Раду. Ова утакмица, као и све до краја сезоне, представља још једно финале, јер је јасно да један кикс удаљава Звезду од титуле. Меч се игра на Врачару, у недељу, 3. марта, са почетком у 14:00.

Кошаркаши, који су у налету и боре се за прво место са Игокеом, играју велики дерби, некада југословенске кошарке, а сада и регионалне лиге. Противник је Цибона, а меч се игра у суботу, у 17:00, у хали Пионир.

Ватерполисти после пораза од Југа играју вечити дерби против Партизана и имају шансу да учврсте прву позицију на табели, на којој су лидери, без пораза у досадашњем току такмичења. Меч се игра у суботу, са почетком од 19:00, а домаћин је Партизан.

Рукометаши, који су у великој финансијској, али не и играчкој кризи, имају веома тежак задатак, јер у недељу у 18:00 у Шумицама дочекују вечитог ривала, који је лидер на табели. У првом делу сезоне било је јако неизвесно, наши момци херојском игром дошли су до бода, али је питање колико ће у овом тренутку успети да парирају противнику. У сваком случају, очекује се достојан отпор.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

marko bl мар 1, 2013 at 19:10

sretno zvezdo i zgazi ih sve..

Reply
delijaMNE мар 1, 2013 at 15:34

Ко да јуче би година та,
Кад цели свет си Звездо ти покорила,
Није било краја срећи,
Пламтео је свет горећи,
Ти си понос Делија

Опет првак света бићеш ти,
Јер тебе страсно воле твоји синови,
И кад грми и кад сева,
Маракана цела пева,
Црвена Звезда шампион.

Друмове са тобом Звездо ми смо газили,
За победе твоје Звездо живот давали.
И сад све је исто као пре,
Hе могу да живим Звездо без тебе,
У мом срцу увек ти си,
Никад сама Звездо ниси,
Заувек те волим ја

Reply
Mile мар 1, 2013 at 15:12

Od kad je utakmica da Radom derbi ?!? Jel smo tolko nisko spali ?
Samo se nadam samo da ce neko od nasih da igra tog zadnjeg veznog i idalje mi nije jasno zasto je doveden Garido ako na toj pozici imamo dva dobra igraca i kako je on odjednom ispred njih ? Vidimo se na Vracaru 🙂

Reply
delijaMNE мар 1, 2013 at 15:41

Ada ne… nego je Javor-Smederevo?! (misli se na derbi kola)…

Reply
iznogud86 мар 1, 2013 at 14:53

u nedelju na vracar pa svi sa vracara u sumice da napravimo pakao Partizanu da ih dobijemo u derbiju pa nek nas izbace onda iz lige kad ne mogu da nas pobede na terenu nek nas njihovi ljudi iz lige izbacuju

Reply

Leave a Comment