Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Почиње борба за титулу

img_0782После 18 одиграних кола и сјајног скора од 17 победа и само једног пораза одбојкашице Црвене звезде улазе у плеј-оф са првог места, а први ривал ће им бити екипа Колубаре која ће сутра од 18 часова у дворани “Шумице“ покушати да помрси конце нашим дамама и која ће сигурно тражити шансу за евентуално изненађење.

У досадашњем делу првенства ове две екипе су се састале два пута и оба пута тријумфовала је Црвене звезда. Међутим, док је дуел у Београду рутински припао звездашицама, у Лазаревцу је била друга прича. У екипу се сјајно уклопила повратница из иностранства Слађана Булић (Ерић), некадашња играчица нашег клуба и вероватно највећа звезда првенства, па су црвено-беле уз доста муке дошле до тријумфа од 3-2. Управо од Слађане Ерић Звезди и прети највећа опасност, али с обзиром на успон форме Јоване Стевановић нема ни најмање бојазни да ће блок одрадити сјајан посао. Поред Јоване, већ стандардно на високом нивоу играју Ана Бјелица и Љубица Кецман, а уз потпуно опуштену и разиграну Јулију Миловиц сигурно је да у овај меч улазимо као апсолутни фаворити.

Као што сте већ навикли, очекивања и пред овај дуел са читаоцима сајта МЦЗ поделиће Љубица Кецман:

“У плеј-офу нико нема права на грешку. Екипа Колубаре важи за једну од искуснијих и у последње време игра на веома високом нивоу. Сигурна сам да ће сутра имати и мотив више, јер су нам у претходном дуелу узеле бод и биле су на корак од победе. Знамо да сад следи оно најважније и за шта смо се спремале целе сезоне. Најбитније је да смо све здраве. Позвала бих навијаче да дођу на утакмицу, јер нам њихова подршка доста значи и надам се да ћемо заједно доћи до нове титуле.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Lord Nikon мар 9, 2013 at 13:52

Ljubice!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment