Moja Crvena Zvezda
Најновије

Zvezdini kadeti ovog vikenda učestvuju na Evropskom kupu u Zagrebu

a3fd2__zagreb2013

Zvezdine uzdanice Milan i Strahinja Bunčić, Nemanja Majdov i Milica Bodirogić ovog vikenda učestvovaće na Evropskom kupu u Zagrebu.

Na prvom međunarodnom kontrolnom turniru u ovoj godini, mlade judoke crveno belog trofejnog kluba snage će odmeriti sa najboljim takmičarima  Starog kontinenta svog uzrasta.

Prema rasporedu Evropskog kupa, na tatami će prvog takmičarskog dana  snage odmeriti judoke u lakšim težinskim kategorijama. Boje Crvene zvezde u nacionalnom kimonu braniće braća Milan (do 60 kg) i Strahinja Bunčić ( do 66 kg).  U nedelju na tatami će izaći  Nemanja Majdov ( do 73 kg)  i Milica Bodirogić ( preko 78 kg).

Aktuelni evropski šampion u kadetskoj konkurenciji, naš Strahinja Bunčić u Zagrebu prošle godine okitio se zvanjem vicešampiona.

-Voleo bih da ove godine odem stepenik više. Ipak kao i uvek idem strpljivo i korak po korak,  meč po meč. Nadam se da ću i ovoga puta rezultatom iz Zagreba obradovati Zvezdine navijače- rekao je Strahinja Bunčić za naš sajt po dolasku u Zagreb.

Trofejni mlada Zvezdina judoka, Nemanja Majdov, minule sezone u glavnom gradu Hrvatske osvojio je šampionsku titulu u kategoriji do 66 kilograma. Ove godine će se takmičiti u težinskoj  kategoriji do 73.

Sasvim je normalno da u ovom uzrastu  menjamo težinske kategorije. Upravo zato ove godine neću moći da branim tron iz Zagreba. Konkurencija će biti paklena jer je ovo prvo takmičenje u ovoj sezoni i svi žele da osvoje odličje i samim tim i bodove za evropsku rang listu. Uveren sam da ću sada i u ovoj  konkurenciji do 73 kilograma  uspeti da ostvarim rezultat vredan svake pažnje –rekao je Nemanja Majdov.

Judo Klub Crvena Zvezda

Повезане вести

Leave a Comment