Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошаркашки клуб одговорио Партизану: Немојте да користите Звезду као алиби због својих неуспеха

img_1186 (1)Кошаркаши клуб Црвена звезда огласио се поводом недавних изјава тренера Партизана, Душка Вујошевића, који је по ко зна који пут ничим изазван одлучио да изнесе своје ставове и теорије о Црвеној звезди. Саопштење црвено-белих које је добио „Телеграф“, преносимо у целости:

„Прошло је скоро три недеље од када је КК Црвена звезда Телеком у отвореном писму председнику КСС затражио да се, у циљу смиривања тензија и решавања проблема, у Кући кошарке одржи састанак са представницима КК Партизан мт:с. Од 19. фебруара до данас тај састанак није одржан, а очигледно је да Кошаркашки савез Србије није у стању да га организује.

КК Црвена звезда Телеком не окривљује руководство српске Куће кошарке, јер је очигледно да код представника КК Партизан мт:с не постоји искрена жеља и спремност за тако нешто. Међутим, не само да нико у Партизану није спреман да ради на побољшању односа између наша два најпопуларнија клуба, већ данима смо у прилици да слушамо тренера КК Партизан мт:с који својим неодмереним изјавама додатно долива уље на ватру.

Разлог због чега представници Партизана нису спремни на конструктиван разговор у циљу решавања проблема лежи у чињеници да са њихове стране јавност у Србији још није добила одговоре на седам кључних питања:

* Колико пара је КК Партизан мт:с добио од државних предузећа у последње четири године?
* Колико новца је од града Београда у последње четири године добио КК Партизан мт:с?
* Шта све и колико новца је од Министарства омладине и спорта добио КК Партизан мт:с?
* Колико је на име пореза држави КК Партизан мт:с платио у последње четири године, а колико није?
* Колике су плате свих запослених у кошаркашком клубу Партизан мт:с?
* Да ли КК Партизан мт:с послује преко свог рачуна или преко неког другог?
* Колико и коме све дугује КК Партизан мт:с?

Подсећамо, КК Црвена звезда Телеком је дала одговоре на сва ова питања, и то не само за претходне четири, већ последњих 12 година, зарад истине, како се у јавности не би провлачиле разне инсинуације на ову тему.

Међутим, представници КК Партизана мт:с упорно одбијају да ураде то исто, па онда тренер КК Партизан мт:с константно користи Црвену звезду као алиби за свакакве ствари. Са његове стране константно се кроз медије пласира прича да Црвена звезда ‘заврће руку Партизану’, да су на тај начин ‘црно-бели’ приморани да ‘играју једном руком’, да је Звезда ‘миљеник власти’… Дакле, јавност се стално обмањује, потура се прича да је Звезда некакав државни пројекат, а да никакав финансијски извештај о свом пословању представници КК Партизан мт:с јавности нису понудили. Зашто? На тај начин поново долазимо у ситуацију да се ствара атмосфера каква је била пред финални турнир Купа Радивоја Кораћа где смо били сведоци немилих догађаја.

Е, у томе не желимо да учествујемо и зато са представницима КК Партизан мт:с нећемо улазити у било какву даљу полемику. Искрено се надамо да је сада свима јасно, и навијачима Црвене звезде и Партизана, медијима и целокупној јавности, ко стално започиње тендециозне приче које су неистините и које за циљ имају заоштравање односа наша два клуба. Оно што је најопасније је што су такве приче постале константан метод рада тренера Партизана мт:с.

Такође, Црвена звезда се неће извињавати онима који о њој и појединцима из нашег клуба износе лажи и обмањују јавност. Црвена звезда се неће бавити људима којима је животни мото да се баве другима, а не собом. Наша порука им је да гледају своја посла и не праве алиби за сопствене неуспехе и промашаје преко леђа КК Црвена звезда Телеком.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

JedinoSever мар 9, 2013 at 17:28

Ne razumem napade na Vujosevica?! Covek ima hronicnu upalu vagine a vi tako!!

Reply
denis мар 9, 2013 at 17:20

iskreno,bolje da cutimo kad ona veprina kmece da se ne spustamo na taj njihov primitivni nivo!….pametniji popusta neka oni napadaju,pisu,optuzuju,mi cemo to da im vratimo na terenu i sig ce vepra da boli vise nego ovako da se prepucavamo preko novina i sl..:))

Reply
pixi мар 9, 2013 at 16:03

tako je covke, ne vadi!

Reply
MARKO мар 9, 2013 at 15:52

ljudi budimo realni oni su ljubomorni na nas jer smo ih 3 puta zaredom dobili krivo im je sto nisu uzeli KRK a izgleda nece ni aba ligu ko im je kriv sto gube od olimpije u sred beograda a voleo bih da izgube od igokeje mi cemo biti tek jaci uz ovaj tim zvezde i jos 2 3 ekstra pjacanja bicemo mnogo jaci evroliga je blizu

Reply
alo? мар 9, 2013 at 15:49

Bravo!

Reply
dexa7 мар 9, 2013 at 15:46

Samo ostro sa stokom! 😡

Reply

Leave a Comment