Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Навијачи Звезде прославили рођендан, играчи им поклонили победу против Пазараца

123

У оквиру 18. кола ЈСЛ, Црвена звезда је на свом стадиону лако савладала екипу Новог Пазара. Резултат је био 3:0 (2:0).

Црвена звезда – Нови Пазар 3:0 (2:0)

Стадион: Црвене звезде

Гледалаца: 14 332

Судије: Александар Васић, Дејан Петровић, Милан Корајлија. Четврти судија: Марко Поповић. Делегат: Бранко Стојаковић.

Црвена звезда: Бајковић, Вешовић, Пантић, Петковић, Младеновић, Миливојевић, Милијаш, Савићевић, Милуновић, Лазовић, Мудрински. Играли су још: Дауда, Михајловић и Каду. 

 

На почетку, Звезда је имала само шансу Милуновића и изгледала потпуно безидејно и бледо. Ипак, наш тим је након веома слабе игре у првих пола часа меча успео да пробије одбрану гостију и за свега три минута постигне два поготка.

Прво је у 32. минуту након дугог напада Звезде погрешила одбрана гостију, Лазовић је дошао до лопте на десном крилу, уочио Миливојевића који се убацивао у казнени простор, отворио стопало и проследио му лопту. Овај је фантастично „боцнуо“ лопту преко Јанковића и Звезда је повела. Након тога, у 34. минуту, Милијаш је примио лопту на неких 25 метара од гола гостију, шутирао, голман Пазараца кратко је одбио лопту на кратко, а Огњен Мудрински исту сачекао на неколико метара од гола и закуцао је у мрежу!

У другом делу, након монотоних 15 минута, и Милијаш је у свом стилу погодио за 3:0 у 61. минуту, а Звезда је мирно привела меч крају.

Друго полувреме обележио је и улазак у игру Кадуа, који је добио праве овације, као и деби Абиоле Дауде и младог Стефана Михајловића. Невероватно звучи и податак да Звезда на овом мечу први пут није примила гол, још од 6. кола и меча против Хајдука у Кули!

У првом полувремену, пре вођства, осим добре шансе Милуновића, Звезда је одиграла као против Јавора и Рада, безидејно, споро и слабо. Тек након голова, наш тим кренуо је силовито, али су се гости одбранили. Нови Пазар потпуно безопасан, чак и након примљених голова, па је Бобан Бајковић трећи пут имао контакт са лоптом у 45. минуту. До краја првог полувремена, наш тим је стао на лопту, па су гости успели да оду на одмор са само два гола у својој мрежи.

Нови Пазар био је потпуно безопасан, чак и након примљених голова, па је Бобан Бајковић трећи пут имао контакт са лоптом у 45. минуту. До краја првог полувремена, наш тим је стао на лопту, па су гости успели да оду на одмор са само два гола у својој мрежи.

Треба поменути да је на старту меча на северној трибини транспарентом и паролама обележен рођендан Црвене звезде.

 Пароле:

„Те 2013. године, Северна Кореја је извела нуклеарну пробу. У руској области Чељабински пао је метеор. Ђоковић је 3. пут заредом освојио Аустралијан опет. У 58. години преминуо је Уго Чавез. У најтежој ситуацији до сад, Црвена звезда је прославила 68. рођендан!“

Транспарент:

„ЈА И ДАЉЕ ВЕРУЈЕМ У ЊУ!“

У другом полувремену, Звезда је рутински привела меч крају. Као што смо рекли, Милијаш је постигао трећи погодак, дебитовали су Дауда и Михајловић, вратио се Каду. 

Милуновић је био јако запажен, као и Лазовић на супротној страни, али за 45 минута практично да није било правих шанси, осим постигнутог поготка. Пазарци су имају једну (и једину шансу) у другој половини другог полувремена, али нису успели да савладају Бобана Бајковића. Лазовић је имао један сјајан продор, било је неколико удараца из даљине, али је остало 3:0.

Погледајте како је меч текао из минута у минут.

tim

Прво полувреме:

Пре почетка меча, север се полако, али сигурно пуни, а оно што ће поред данашњег рођендана и кореографије обележити овај меч сигурно је и сјајна песма, која се готово пола часа пред меч увежбава. Песма гласи овако: „Север цели сада се весели, црвено-бели, ‘ајмо у напад заједно! Са севера нека пева свако, нек грми јако, Звезда шампион!“ 

На северу пароле:

„Те 2013. године, Северна Кореја је извела нуклеарну пробу. У руској области Чељабински пао је метеор. Ђоковић је 3. пут заредом освојио Аустралијан опет. У 58. години преминуо је Уго Чавез. У најтежој ситуацији до сад, Црвена звезда је прославила 68. рођендан!“

И транспарент: „ЈА И ДАЉЕ ВЕРУЈЕМ У ЊУ!“

На терену, Звезда има иницијативу од самог старта, Пазарци се бране. У 5. минуту бележимо добар пас Вешовића за Милуновића, овај улази у казнени простор, одиграва повратну лопту, али гости је избацују у корнер. Након тога, Младеновић шутира преко гола. Атмосфера је сјајна.

У 9. минуту, добар продор Милуновића по левој страни, али Лазовић неспретно шутира главом са 7,8 метара искоса са десне стране.

Најбоља шанса за Звезду, у 10. минуту! Опет је тандем Вешовић – Милуновић био у центру пажње. Вешовић је одлично пробио по левој страни, центрирао, а Милуновић шутирао главом, сасвим добро, тик поред десне стативе.

У 17. минуту нова претња Звезде, али од два ударца из даљине Звезда добија само два корнера. Извела је и трећи, а након шута Мудринског, голман Јанковић успео је да сачува своју мрежу и за сада сасвим коректно обавља свој посао.

На половини првог дела, почиње и киша на Маракани. Надамо се да ћемо у наставку видети и кишу голова у мрежи гостију.

У 24. минуту, у сјајној позицији на 20-ак метара од гола гостију био је Миливојевић, али је промашио цео фудбал.

Каква шанса у 26. минуту је отишла у неповрат. Сјајан пас Милијаша за Милуновића, који се нашао сам испред Јанквоића, али је у пријему лопту себи вратио назад и допустио Пазарцима да се врате. Уследио је пас ка Мудринском, који је петљао у казненом простору и од свега није било ништа.

Пола часа игре је прошло, Звезда осим два три солидна напада није показала апсолутно ништа!

Као да су прочитали шта је написано, наши момци постижу два поготка за три минута! Прво је Миливојевић након паса Лазовића сјајно пребацио голмана Пазара и постигао гол, а онда Мудрински „отпадак“ Милијаша постигао погодак за  2:0!

1:0 – Прво је у 32. минуту након дугог напада Звезде погрешила одбрана гостију, Лазовић је дошао до лопте на десном крилу, уочио Миливојевића који се убацивао у казнени простор, отворио стопало и проследио му лопту. Овај је фантастично „боцнуо“ лопту преко Јанковића и Звезда је повела.

2:0 – Након тога, у 34. минуту, Милијаш је примио лопту на неких 25 метара од гола гостију, шутирао, голман Пазараца кратко је одбио лопту на кратко, а Огњен Мудрински исту сачекао на неколико метара од гола и закуцао је у мрежу!

Звезда је наставила силовито да напада, ређали су се коренери, а у 34. минуту могло је да буде 3:0. Велика шанса за Вукана Савићевића, након одличног продора Милуновића, који је данас јако добар, али млади фудбалер Црвене звезде не успева да шутира из прве и бива изблокиран!

Нови Пазар потпуно безопасан, чак и након примљених голова, па је Бобан Бајковић трећи пут имао контакт са лоптом у 45. минуту. До краја првог полувремена, наш тим је стао на лопту, па су гости успели да оду на одмор са само два гола у својој мрежи.

На полувремену: Црвена звезда – Нови Пазар 2:0 (Миливојевић, Мудрински)

Друго полувреме

Први опасан напад Звезде у 50. минуту, али Милуновић шутира преко гола са 20-ак метара. Утисак је да је могао да проигра неког од саиграча. На загревању су Дауда, Каду и Михајловић! Овације за Бразилца!

У 52. минуту сјајна соло-акција Лазовића по десној страни, али је Јанковић, уз помоћ блока своје одбране успео да сачува своју мрежу.

Након нешто слабије игре и слабог темпа, ‘поново гол! Ненад Милијаш у свом стилу погађа, Звезда води 3:0 од 61. минута! У игру ће Мендеш Каду, који добија овације целог стадиона! Изашао је Вукан Савићевић.

Након другог поготка Звезде, ритам је пао, Пазарци су наставили да се бране, а Звезда покушава да постигне још неки погодак. Овај 72 .минут меча можда ћемо сви дуго памтити, али Стефан Михајловић хоће сигурно! Звездино дете дебитоваће у првом тиму против Пазараца!

Коначно шанса за  госте, у 76. минуту, али од свега само корнер.

Још један деби на Маракани вечерас! Нова деветка Звезде, Абиола Дауда одиграће последњих 10 минута!

До краја меча, Звезда је рутински одрадила посао и резултат је остао непромењен. Коначно сигурна и лака победа нашег тима, за мирну недељу пред нама!

Црвена звезда – Нови Пазар 2:0, пред 14 332 навијача!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

48 comments

CrvenaZvezdaGolovi мар 10, 2013 at 02:46

Odlicna atmosfera ! Svaka cast navijacima …
Evo bakljade: http://www.youtube.com/watch?v=CCn4Z-GCIYs
Zvezda mi je sve … ! <3

Reply
Dejan мар 9, 2013 at 21:48

Realno ljudi, nema od ove sezone nista. Na leto rasprodati sve ovo i krenuti sa mladjim igracima uz par iskusnijih. Evo Filip Stojkovic danas dao gol za Cukaricki. Zamislite ovaj tim: Kirovski, Stojkovic, Spajic, Pantic, Petkovic, Garido, Kadu, Savicevic, Milunovic, Dauda, Mihajlovic. Izmene: Vesic, Karaklajic, Krneta, stoper, levi bek, def vezni, S.Srnic, Cikic,Djurickovic, S. Lukovic, Ozegovic, napadac. I naravno Kadu kao Kapiten

Reply
Laki мар 9, 2013 at 21:53

Taman za sredinu tabele 😀

Reply
Dejan мар 9, 2013 at 21:55

Ako bi uz ovo Stojadinovic doveo jos 2 kvalitetna i naravno slobodna igraca, verujem da bi se bez problema borili za titulu

Reply
Dejan мар 9, 2013 at 21:53

Nadam se samo da za Bajkovica,Jovanovica, Mladenovica, Vesovica,Reljica, Mikica, Milivojevica, Dimitrijevica, Milijasa, Lazovica, Kasalicu i Mudrinskog mozemo uzeti nekih 10-ak miliona evra i tako klub donekle stabilizovati

Reply
DELIJA032 мар 9, 2013 at 23:18

Ako budu na kilo isli mozda i uzmemo 😛 😆 😉

Reply
fringe мар 9, 2013 at 21:36

Momci su definitivno u nekom bunaru totalno ne zainteresovani da potrce i da se potrude malo. Stvarno ne znam sta je razlog ovakvog pristupa igri ali da je dobro, nije. Ne znam vise sta da mislim. Rekao bih da ovi momci igraju sa 50% snage. Verovatno su im u glavi sledece stvari: titula je izgubljena, oni idu na leto SVI, para nema. Sledi epilog: Cemu igrati i lomiti noge. Zalosno razmisljanje. E Zvezdo sta si docekala. A jos veca tuga je sto i da budemo prvi, drugi, treci mi evropu necemo videti jer ovoliko koliko se prica da treba para da damo do 31. ili u junu, mi necemo videti za godinu dana a kamoli za mesec dana. Tako da nam preostaje sledece: Smena trenera, prodaja igraca, Dolazak trenera na duze staze koji iza sebe ima dobre rezultate i koji ce za par godina uz dobar rad stvoriti dobar tim za ulazak u Ligu Evrope ili Ligu Sampiona. Mada s’obzirom na muljanje „doticnih“ nema od titule nista jos dugo, dok se neke stvari ne promene u nasem fudbalu. Tako da je nasa sansa u Evropi i na taj nacin obezbedjivati prihode. Od titule u ovoj nasoj propaloj ligi niko vajdu nece videti sve dok su stvari u nasem fudbalu ovakve! Znaci pre svega i nada sve PROIZVODNJA DOBRIH IGRACA IZ NASE OMLADINSKE SKOLE!!!

Reply
Branislav мар 9, 2013 at 21:34

Rezultatom i pobjedom sam zadovoljan, ali igrom nisam. Ovih 3:0 je više plod slabosti protivnika nego neke naše igre. Sale je opet kupio vrijeme, a siguran sam da ćemo u naredna 2-3 kola opet negdje kiksati.

Reply
Ćoške мар 9, 2013 at 20:51

Нисмо примили згодитак. За не веровати. Ја сам нашао да критикујем Јанковића зашто игра са два или три задња везна али ево исплатило се. 😛

Reply
Mani мар 9, 2013 at 20:28

Bajkovic – bez posla… Maldenovic – ocajan, najslabiji igrac ubedljivo, definitivno nije za Zvezdu… Petkovic – tu i tamo, mora da sredi ponasanje… Pantic – solidan… Vesovic – iako ne igra na prirodnoj poziciji mora bolje… Milivojevic – jako jako los, golom se donekle izvadio… Milijas – iako to mnogi ne vide definitivno najbitniji igrac Zvezde, da njega nema bili bi u sredini tabele… Savicevic – buducnost Zvezde, igra, bori se ali vidi se da nema iskustva jos… Milunovic – jedan od boljih danas, najstandardniji je ove sezone… Lazovic – potpuno van forme, vidi se da mu treba jedna dobra utakmica i gol da se povrati… Mudrinski – solidan danas…
Poruka za trenera: Jankovicu trenercino gde su Spajic, Mijailovic, Garido i Ozegovic??? Rotiraj malo, ne mora Mudrinski da igra svaku utakmicu od starta kao i Milivojevic!!! Nadam se da ce Kadu, Mihajlovic i Dauda dobijati priliku u narednim utakmicama!!!

Reply
MILAN KG мар 9, 2013 at 20:23

igra standardno katastrofalna rezultat dobar sa ovakvom igrom ne gine nam borba za trece mesto.

Reply
otpisani101 мар 9, 2013 at 20:22

evo posle borce cak druga ubedljiva pobeda malog murinja u nasoj ligi koja je dno evrope…pobedismo 3-0 bez igre i bez icega i od nikuda…dobru igru ce videti samo jankovic i njegov zastitnik dragan dzajic i niko vise…na zalost produzuje se boravak jankovica i nasa agonija zajedno sa njim do sledeceg kola…jer ko bi ga sada smenio posle ubedljive pobede protiv ekipe koja se bori za opstanak u ligi koja je vise nego smesna…jer kako se kaze i ovo je mnogo od malog murinja…a oni koji postuju lik i delo malog murinja zivece u zabludi da je ovo dobra taktika trenera a ne uzasno losa ekipa novog pazara..i da vam kazem za mene je samo zvezda zivot a svi ti mali ljudi poput jankovica dodju i prodju…nadam se da ce uskoro i jankovic dobiti otkaz i postati proslost…

Reply
Delije Kosovo мар 9, 2013 at 20:15

Mislim da je Dragan Mladenovic sve objasnio. Odnos prema igri je uzasan. Vesovica i Lazovica poslati sa petlicima da vezbaju pas i centarsut.

Reply
dante мар 9, 2013 at 20:05

utakmica se zavrsila sad cekamo da nam strucnjak objasni da ono sto smo videli ustvari nismo jer mi se ne razumemo u fudbal .i opet prokleta kisa ,pa los teren(ako je teren los na marakani onda su drugi u srbiji u rangu njive) pa grc(to je verovatno od fizicke spreme),pa iznudjeno resenje u odbrani gde igramo sa 3 klasicna beka,gde mudrinski igra vise u vezi jer nema ko da mu da loptu.ma ovo je tragikomedija.a mozda su i bili gladni pa se sad prejeli jer je bila plata ove nedelje.jel da da je glupo

Reply
Nikola мар 9, 2013 at 20:04

PO meni su bolje igrali protiv javora nego danas… da nije onog tuznog golmana pazara svasta bi bilo…

Reply
Душан мар 9, 2013 at 20:02

Џаба што верујемо,пружамо им подршку и све… Ово је ТУГА,ЧЕМЕР и ЈАД :facepalm:
Ово не може да се назове фудбал….

Reply
Dejan мар 9, 2013 at 19:59

Interesantno je lose sudjenje na zvezdinu stetu. Zuti Milijasu koji nije bio, nedosudjen zuti dugokosom igracu Pazara posle prekrsaja nad Kaduom i jos 3 dosudjena ofsajda Zvezdi koji nisu bili

Reply
Dejan мар 9, 2013 at 19:57

U svakom slucaju 3:0 je rezultat kome se u zube ne gleda. Voleo bih da vidi vise formaciju 4-4-2, ovako kako smo igrali posle ulaska Daude. Lazovic i Mladenovic na klupu pod obavezno. Bajkovic, Vesovic, Pantic, Spajic, Petkovic, Garido, Milijas, Kadu (Savicevic), Milunovic (kasalica), Dauda, Mudrinski

Reply
‚Rajko мар 9, 2013 at 19:56

Čestitam na pobedi.Kadu mora da igra videlo se da je pravi vezista.
Dauda je trebao ranije da uđe. Inače igra i dalje veoma loše .

Reply
Vlada мар 9, 2013 at 19:52

Ono sto mi je zapalo za oko je 13 kornera a nijedna sansa.

Reply
peXX-ZVEZDA!! мар 9, 2013 at 19:39

Lazovic,Lazovic,Lazovic ……ocajan,OCAJAN,OCAJAN,SEBICAN …..UZAS!!!! :facepalm:

Reply
asfg мар 9, 2013 at 19:20

Sad će Kaduu 🙂

Reply
dante мар 9, 2013 at 19:11

mihajlovic i dauda ce uci 15 minuta pred kraj .murinjo cuva rezultat

Reply
dexa7 мар 9, 2013 at 18:59

Kakav krs od ekipe ovaj Pazar 😯

Reply
redjamo pobede мар 9, 2013 at 18:58

Nama trenutno moze Jagodina mnogo da pomogne. Ako budemo na -5 posle ovog kola momcima se vraca nada, a ja sam siguran da oni moze da igraju za Zvezdu. Ljudi budimo uz njih

Reply
Opticus мар 9, 2013 at 18:54

Mrsavo, slabo, i jadno prvo poluvreme. Realno ove bi trebalo da nakantamo sa 5-6 razlike sa istom ekipom al drugim trenerom.

Reply
dante мар 9, 2013 at 18:54

kao sto sam i rekao kraj prvog poluvremena videli smo bunarenje,dubinske lopte uglavnom upucene redarima vukan se bori,mudrinski takodje.mozda jos vesovic prelazna ocena ostali dosli da ubiju dnevnicu.realno gledano mislim da ih ni novi pazar ne bi angazovao

Reply
< JA 3 мар 9, 2013 at 18:53

Robi vrati nam se! Ti si imao los tim, ali si bio trenercina, a ovaj ima dobar tim a ne zna nista. TI i ovaj tim bi cinili cuda !

Reply
Vlada мар 9, 2013 at 18:53

Igra malo bolja nego protiv Javora i Rada, ali dzaba sve i 5-0 da pobede -8=izgubljena titula.

Reply
< JA 3 мар 9, 2013 at 18:54

Nemora da znaci da partian dobija vcrs! 😀

Reply
‚Rajko мар 9, 2013 at 18:51

Rezultat je u redu ali više srećom nego igrom.Nastavili smo gde smo i stali .Sporo bezidejno traljavo i nezainteresovano.Šta je sad izgovor za ovu igru.

Reply
redjamo pobede мар 9, 2013 at 18:51

Igra je losa ali svako ko je igrao fudbal vidi da su momci zaista optereceni i da 5 godina bez titule tesko nose na ledjima. Ipak verujem u njih, Milunovic grize i pokazuje put do boljih reuzltata.

Reply
dante мар 9, 2013 at 18:40

rezultat 2:0, igra uzas.milivojevic se raduje vise nego savicevic kad je dao gol bajernu,ali to i jeste limit ovog tima novi pazar.a murinjo aplaudira jer vec vidim izjavu na kraju utakmice ovo je igra kojoj tezimo,bili smo pola sata u grcu,ali igraci su pokazali da su jaci od svih problema. dno dna

Reply
DELIJA032 мар 9, 2013 at 18:47

„Te 2013. godine, Severna Koreja je izvela nuklearnu probu. U ruskoj oblasti Čeljabinski pao je meteor. Đoković je 3. put zaredom osvojio Australijan opet. U 58. godini preminuo je Ugo Čavez. U najtežoj situaciji do sad, Crvena zvezda je proslavila 68. rođendan!“

Reply
Ryber Palunko мар 9, 2013 at 19:05

Ja obezbeđujem melodiju iz ‘Grla’, koja ide preko tvog teksta 🙂

Reply
DELIJA032 мар 9, 2013 at 18:48

Tacan si kao sat ❗ 😛

Reply
delija_md мар 9, 2013 at 18:35

Dva gola bez igre. Makar nešto..

Reply
DELIJA032 мар 9, 2013 at 18:34

Drago mi je zbog rezultata a igra je uzas!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
redjamo pobede мар 9, 2013 at 18:31

TO MAJSTORE!

Reply
Aleksandar-MKD мар 9, 2013 at 18:27

Molim za LINK, Hvala!

Reply
delija_md мар 9, 2013 at 18:21

Radije bih igrao sa igračem manje, nego sa Mladenovićem na beku. :facepalm: Čovjek ne pokazuje čime je on zavrijedio ovaj dres.

Reply
vllll мар 9, 2013 at 18:12

nema prenos, a?

Reply
vllll мар 9, 2013 at 18:15

jao, nisam pogledao prvu.

Reply
vllll мар 9, 2013 at 18:15

jao, nisam pogledao prvu.

Reply
redjamo pobede мар 9, 2013 at 17:53

Podrska kada je najteze. Dobijamo

Reply
Aleksandar мар 9, 2013 at 17:52

Ljudi stvarno nema smisla da se dzabe nerviramo. Opet nas ocekuje mucenje..

Reply
redjamo pobede мар 9, 2013 at 17:54

Nerviracu se ali znam i zbog cega

Reply

Leave a Comment