Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Страхиња Бунчић освојио бронзано одличје на Европском купу у Загребу

Страхиња Бунчић освојио је бронзано одличје на Европском купу у Загребу. Српски ас у финалу репасажа био је бољи од Пољака Томасза Цзерниаwског кога је савладао са три јукоа.

-Задовољан сам јер сам остао у врху. То је степеник ниже у односу на 2012. када сам био сребрни. Ипак морао сам да платим грешку коју сам направио у полуфиналу– рекао је Страхиња Бунчић.

У мечу који је водио у финале Страхиња је био неприкосновен у дуелу са Швајцарцем Тимо Алеманном. Ипак у последњим секундама меча мала неопрезност лишила га је могућности да се бори за титулу шампиона.

-То је нешто што никада више нећу поновити. Научио сам лекцију за цео живот. Можда сам хтео да мало уживам у борби или сам се само опустио пре времена. У сваком случају то је искуство за цео живот.

Страхиња Бунчић је освајањем бронзаног одличја на Европском купу у Загребу, потврдио да је у врху међународне кадетске џудо сцене.

Сада ме очекује наставак сезоне. Учешће на турниру у Кијеву где браним трон. Као што сам нагласио у Загребу сам научио важну лекцију пред сезону која ми доноси много међународних испита -закључио је Страхиња Бунчић.

 

Повезане вести

Leave a Comment