Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Михајловић после дебија: „Нешто најлепше до сада“

imageИ друго Звездино дете у овој сезони добило је прилику да заигра на Маракани. Стефан Михајловић, момак из бележнице чувеног Томе Милићевића досањао је попут Вукана Савићевића свој сан. Од седме године робусни нападач „калио“ се на теренима испод јужне трибине кроз тренинге и утакмице млађих селекција. Наговештај великог потенцијала и квалитета десио се на припремама у Анталији одакле се вратио са епитетом најбољег стрелца, да би круна свега уследила на синоћњем мечу против Новог Пазара. Тренутак из 73. минута када је на терен Маракане крочио заменивши Огњена Мудринског могао би једног дана представљати почетак приче једне велике каријере.

„Дебијем за Црвену звезду остварио сам свој дечачки сан. Драго ми је што се то десило баш вечерас у сјајној атмосфери, и што смо забележили победу. Осећај приликом уласка у игру не могу да опишем речима, али је сигурно да је то нешто најлепше што ми се до сада десило у животу. Од своје седме године сам тренирао и трудио се, и сада се све то коначно исплатило„, истакао је Стефан и додао да није имао трему, али…

„Нисам се уплашио, али ми није било баш ни свеједно. Био сам узбуђен, годинама сам ишчекивао тренутак да заиграм пред Делијама, и то је нормално. Нисам успео да деби крунишем голом, и сигурно да бих волео да је било другачије, међутим има времена, биће и голова. Ово ми је велики мотив да наставим са још напорнијим радом и да се изборим за нову прилику да играм„, нагласио је Михајловић.

Млади нападач задовољан је партијом својих саиграча и истиче да црвено-бели могу много боље у наставку првенства.

„Стајали смо много ближе противничким играчима, били агресивнији и то се одразило на игру и резултат. Много нам је жао због кикса на Врачару против Рада, али не одустајемо. Нисмо смели себи да дозволимо да испустимо предност, имали смо и играча више“, не заборавља реми против „грађевинара“ Михајловић, али и изражава уверење да ће права вредност и квалитет њега и његових саиграча изаћи на видело врло брзо.

„Верујем да када ми као тим одиграмо добро и када дамо сви свој максимум, да нико не може да нас победи. Имамо много квалитетних фудбалера у тиму и желимо да до краја првенства победимо све противнике„, очекује Стефан.

Он такође сматра да у Звездиној Омладинској школи има играча који би врло брзо могли да крену његовим и стопама Вукана Савићевића.

„У млађим категоријама Црвене звезде увек има играча који могу да заиграју за први тим. Надам се да ће врло брзо неко нов из Омладинске школе добити прилику да се докаже у првом тиму.“

Када је постигао свој први гол на припремама у Турској прве честитке Стефан је добио од оца Радмила. Исти случај био је и синоћ.

„И овога пута прво сам се чуо са њим. Био је задовољан мојим наступом, честитао ми је, али и он и ја мислимо да могу боље. Узбуђење због дебија и амбијент ме је можда мало спутало да будем још бољи, али временом ће верујем све доћи на своје место. Ово је мој клуб, и обећавам да ћу увек давати свој максимум и трудити се да колико гд је то могуће допринесем резултатима екипе“закључио је Стефан Михајловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

n мар 10, 2013 at 16:00

Sinoc, prvi put ove sezone nismo primili gol na Marakani (u JSL) ❗

Reply
timmy мар 10, 2013 at 22:07

ali najgore u tome jeste sto je to zato sto novi pazar uopste nje napadao, pa su opet stvorili par ozbiljnih prilika. a nasa 4 beka u zadnjoj liniji ce cim naleti neko ozbiljniji puci po savovima

Reply
nikola мар 10, 2013 at 15:22

bravo mali, gazi samo, da od sledece sezone budes prvi spic , ti savicevic , spaja , micko, zvezdina skola je kljuc uspjeha …… 😉

Reply

Leave a Comment