Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Председник Џајић посетио навијаче у Бијељини

Dragan Dzajic sa navijacima u Bijeljini
Dragan Dzajic sa navijacima u Bijeljini

У недељу 10. марта удружење навијача фудбалског клуба Црвена звезда из Бијељине прославило је свој други рођендан.

Тим поводом уприличена је већ традиционална прослава у ресторану „Глобус“ у месту Дворови под називом „Црвено-беле“ вечери. Догађају у главном граду Семберије присуствовао је и Председник Драган Џајић.

Појављивање најбољег српског фудбалера свих времена изазвало је велику пажњу међу присутним навијачима који су челнику клуба са Маракане приредили свечани дочек уз препознатљиву кореографију и громогласне овације. Пре почетка прославе домаћини су заједно са Председником Џајићем обишли етно село „Станишић“ да би након тога Удружење навијача одржало редовну Скупштину на којој је поднет извештај о раду у протеклом периоду. По завршетку Скупштине бројни медији из Републике Српске имали су прилику да поразговарају са Председником Џајићем и добију одговоре на питања везана за најтрофејнији српски клуб. Након званичног дела, започела је прослава која је трајала до дубоко у ноћ. Навијачима из Бијељине придружили су се и чланови других клубова навијача из Шанца, Зворника, Руме и Прокупља. Поред Драгана Џајића дружењу у Бијељини присуствовао је и бивши играч нашег клуба Драган Мићић.

Република Српска и Бијељина су још једном показали колико воле Црвену звезду, а Председник Џајић је напуштајући Семберију обећао да ће се и наредни пут када добије позив, уколико буде у могућности радо одазвати и поново дружити са бијељинским Звездашима.

Повезане вести

1 comment

boban мар 12, 2013 at 20:41

pa nema drugi posao…

Reply

Leave a Comment