Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лазовић на мети Валенсије!

Спортски директор Валенсије, Браулио Васкез направио је листу жеља од три имена међу којима је и Дарко Лазовић! Позиција десног крила је приоритет шпанског клуба у наредном прелазном року, па би Лазовић врло лако могао да замени Маракану Местаљом. СД Црвене звезде Зоран Стојадиновић је у фудбалској каријери наступао за Депортиво и био саиграч Браулија Васкеза, па се шпанци надају да је ово олакшавајућа околност и да ће два клуба наћи заједнички језик. 

Lazovic2

Шпански медији наводе да је Дарко Лазовић позиван у репрезентацију, у време Радомира Антића, још док је бранио боје Борца из Чачка, да је брзоноги фудбалер био најбољи млади играч Јелен Суперлиге 2011. и у тиму сезоне 2012. године, као и да су за Лазовића били заинтересовани клубови из Енглеске, Немачке и Русије.

Које је ваше мишљење о продаји Дарка Лазовића? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

21 comments

posavac мар 15, 2013 at 18:54

on trenutno kosta 2,5 miliona, sto znaci da ce zvezda dobiti 1,5 miliona! Jos ce biti dobro ako i to dobijemo! A vi se razmecite milionima do mile volje!!!

Reply
denis мар 15, 2013 at 16:52

treba mi njima da platimo da dodju i da ga uzmu:))

Reply
Igor мар 15, 2013 at 11:32

Minimum 8 miliona. a krenuti od 10 znam da ce neki lupati minuse ali obzirom da igrac nije 100 posto Zvezdin to je jedino resenje. ❗

Reply
Bane мар 15, 2013 at 11:27

Lazovic je igrac velikog kvaliteta, i ako ode nedestajace u zvezdinoj igri, ali 3-4 miliona ce dobro doci.
Za te pare se moze dovesti jedan, za nase prostore super igrac, koji zvezdi fali !
A ostale pare neka ispalcuju igrace dugove itd..
Savicevic, micko, karakljajic, mihajlovic neka dobiju vece sanse i zvezda ce opet biti 1. !!!

Reply
Cira мар 14, 2013 at 19:37

Iskreno Laza je kao i polovina ovog tima delo Roberta Prosineckog…setite se kao su igrali Laza,Maksa,Micko i ostali kod njega,a kako igraju sada.Oni nisu zaboravili da igraju fudbal,jednostavno trener je unistio i pojedince i tim.Osnovni ,goruci problem Zvezde je struka,bez dobrog trenera,koji ce uspostaviti sistem nema nicega,pa makar doveli i prvih 11 Barselone.Treba prodati Lazu i sve koje neko trazi,ali ne zbog Zvezde i njenog budzeta(jer nama nema spasa bez privatizacije)vec zbog njih samih kako bi napredovali i radili sa pravim strucnjacima.
P.S.Sada se vidi koliko je pocetnik u trenerskom poslu Robert Prosinecki daleko od Aleksandra Jankovica u svim segmentima struke,a nama treba covek koji ima fudbal u malom prstu i koji ce od klinaca sa par dodatih stranaca napraviti odlicnu ekipu.Nova uprava je napravila i pravi dalje ogromnu,nenadoknadivu stetu Zvezdi zadrzavanjem Saleta na klupi…ako su mislili da ce sa njim nesto uraditi,onda su totalni diletanti,ako ga pak neko cuva i stoji iza njega(sto je jedino razumno objasnjenje)to je vec druga prica.

Reply
Zeljko мар 15, 2013 at 11:30

IZVINI DEJANE ANDJUSE NISMO TE PREPOZNALI…

Reply
jagodina navija za zvezdu! мар 14, 2013 at 18:25

dovoljno je i 3 milke za lazovica…

Reply
Божа мар 14, 2013 at 21:29

Може 3 милке ал` одма да уплате, а Лаза иде у јуну. 😉

Reply
ЦЗХН мар 14, 2013 at 18:11

Смијешни су људи који се питају ко ће играти итд…Па ко год-неће горе од овога.Више пута су помињали да је Лазовић златна кока,само се надам да цијена није отишла ниско.Продати још неколицину и успоставити нови систем.Ко се још заноси Европом када се боримо за голи живот а продаје су кључни извор прихода?!

Reply
Tole dozivotna мар 14, 2013 at 17:58

ma prodati ga i reći:,, ne okreci se sine“…putuj igumane

Reply
dexy122 мар 14, 2013 at 17:50

Ljudi razumite da nam sada dovodjenje nije tako veliki problem kao sto je bio pre. Zoki i Dzaja ce pre pustiti Zvezdinu decu da igraju nego sto ce dovesti nekog nedokazanog igraca da uzima pare Zvezdi. Veci nam je problem prodati igraca.

Reply
Spartacus мар 14, 2013 at 17:24

30% Borcu..a i sumnjam da tih 70% sto ostane sve ide Zvezdi…

Ako mi na njemu budemo dobri milionce to ce biti super.

Reply
VESICU ODLAZI! мар 14, 2013 at 16:30

Prodati lazu cim pre,ali nikako ispod cene.Ako se spanci nadaju u prijateljstvo dva direktora …………………………..Imamo malog Karaklajica koji je desno krilo i koji treba da dobije svoju sansu.Zoki bi doveo pravo resenje za prvi izbor a pomenuti Karaklajic bi dobijao sansu sa klupe.Samo ne zaboravite da 30% od Laze ide Borcu.Kamo srece da prodamo jos nekoliko igraca koji su dugo kod nas,dovedemo novu krv i osvezimo ekipu sa motivisanim i igracima zeljnim dokazivanja.Naravno, novi trener se podrazumeva.

Reply
aleksandar sd мар 14, 2013 at 16:24

Ma prodati ceo tim uzeti lovu neku vratiti dugove koji su za vratom i dovesti za manje pare bolje igrace, zna Stojadinovic sta radi…. Lazovica dati u Valensiju za 3 miliona uz to da nam daju nekog mladog spanca koji njima ne treba… Tako ce mo dobiti i pare i igraca…sigurno imaju nekog koji kod njih nije u prvom planu, npr Isco koji je izbacio Porto juce je bio kao mlad u Valenciji i oni su ga pustili jer su mislili da je netalentovan, a sad ga trazi Barca i M.city.. Mislim da Stojadinovic moze nesto da iskombinuje.

Reply
Sava мар 14, 2013 at 16:13

@fringe Slazem se u potpunosti…… dovesti hitronogog mladog igraca iz jsl ili iz pogona !

Reply
fringe мар 14, 2013 at 16:02

Ma nema sumlje da je Lazovic najbolji igrac Zvezde, trenutno je u losijoj formi ali polako je podize, tako da je neminovnost da ode na leto. Jedino sto cemo posle ostati i bez desnog krila, a levo vec nemamo jos odavno. Tako da me zivo interesuje ko ce igrati u Zvezdi posle silnih prodaja na leto. Makar ako nista cemo pustiti nasu decu neka igraju, gore od ovog sto igraju danas ovi sigurno nece biti… Videcemo…

Reply
MARKO мар 14, 2013 at 16:13

bitno je da ga prodamo za 3 do 4 miliona prodati i mladenovica milivojevica i zaraditi na njih da bi se smanjo minus duga a zamene ce naci stojadinovic

Reply
aleksandar sd мар 14, 2013 at 18:27

Sta 3 do 4 miliona? covece odlazi ceo tim na leto, njih ne vredi vise drzati ovde jer titulu nikad nece osvojiti. Rekao je Covic da na leto prodajemo za 10 miliona a dovodimo za milion sto znaci da odlazi ceo tim… Mrcine tipa Vesovic dati za 50 000e ,takvi titulu nikad nece osvojiti i ne zelim vise da ih gledam ovde.

Reply
asgf мар 14, 2013 at 17:01

Čikić može lijevo 🙂

Reply
Laki мар 14, 2013 at 17:03

Na levom krilu imamo Milunovica i Kasalica(mislim da je Kasa CF,ali ga stavljaju na krilo)imamo asamou,daudu,ozega,mudrog,karaklajica….
Mislim da ce na leto otici:Mikic,Mladenovic,Maksimovic,Jovanovic,Petkovic,Milivojevic,Miajailovic,Milijas,Lazovic,Kasalica,Asamoa,Mudrinski…
samo ne znam ko ce ostati,ali nema veze hahaha 😀
Mi mozda za sve ove igrace dobijemo oko 10-11 miliona.Racunam 15 miliona,ali ovi ugovori i to:Mudri 50-50 sa Jagodinom,Milivojevic 15 Radu 10 Menadzeru ostalo zvezdi ,Kasalica isto tako… 😛
Je vi ga,ko je potpisivao takve ugovore,sje bao je CZV

Reply

Leave a Comment