Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ватерполо: Звезда прегазила Дунав! 16:1 (7:0, 4:0, 3:0, 2:1)

Веома лако и веома убедљиво су наши ватерполисти савладали Дунав и наставили тамо где су стали против мађарског Егера. Иако без Прлаиновића, Пјетловића и Шефика, од самог старта силовито и максимално кренули су по победу. Капитен је био Аврамовић, Драксимовић је бранио цео меч и капитулирао само једном. Стрелци за наш тим били су Ешкерт 4, С.Рашовић 3, Рађен, Ранђеловић и Вапенски по 2, а Милићевић, Стојчић и Аврамовић су по једном савладали госте – коначан резултат 16:1!

Vaterpolisti

Ешкерт се истакао са 4 поготка и одиграо најбољу партију у сезони. Страхиња Рашовић је наставио да терорише противничке голмане, без обзира на име екипе. Никола Рађен је био у тиму, озбиром да је паузирао због прехладе у претходним утакмицама. На крају, велика и сјајна победа расположене Звезде. Драксимовић је савладан тек у последњем периоду игре, што уз резултат довољно говори о самој утакмици и њеном току. Убедљиво за прво место.

Најубедљивија победа у овом првенству за реванш са Егером и пред дерби првенства и јако битног дуела у Крагујевцу. Доминација се наставља. Експедиција нашег клуба у уторак ујутру путује за Мађарску по четврфинале Лиге Шампиона. Утакмица се игра у среду.

Браво Звездо!

Које је ваше мишљење о ватерполистима? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

5 comments

Dejan мар 18, 2013 at 17:48

Hvala vama momci zajedno sa kosarkasima sto nam donosite radost, koja ce bar malo da ublazi nasu tugu od fudbala.

Reply
milos 90 мар 17, 2013 at 21:10

Tako je bre,osvajamo LS!!! 😀

Reply
Ultras мар 16, 2013 at 23:23

Bravo momci!!!Hoćemo titulu u LŠ!!!

Reply
nn мар 16, 2013 at 22:50

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙄 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Reply
Dragana мар 17, 2013 at 17:09

Svaka cast . ………………………………………………………..!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment