Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Нови тренер се сусрео са Џајићем

Након што је по слетању на сурчински аеродром дочекан од стране медија, спортског директора Стојадиновића и потпредседника Кокезе, нови тренер Црвене звезде отишао је у хотел где се сместио, а одмах након тога запутио се на Маракану.image (3)

На највећем српском стадиону португалски стручњак сусрео се са првим човеком црвено-белих, Драганом Џајићем који му је пожелео добродошлицу и пожелео много успеха у раду. Са Пинто се распитивао и о детаљима везаним за историју и традицију Црвене звезде.

„Захвалио сам се председнику Џајићу на поверењу и прилици да радим у овако великом клубу. Такође, председник ми је пожелео доста успеха у раду са екипом и веома сам му захвалан на томе„, истакао је Са Пинто који је приликом прве посете стадиону обишао клупске просторије и Музеј.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

58 comments

ssss мар 20, 2013 at 01:17

admir adrovic prosle sezone 22gola, u ovoj 12 a ko zna jos kolko ce do kraja 24 god treba pogledati tog igraca 😉

Reply
ssss мар 20, 2013 at 01:15

Ajmo ljudi srecno pa da bude najzad nesto dobro 😉

Reply
Vladimir мар 20, 2013 at 00:07

Sve je ovo lepo samo ja mislim da,ako se susretne sa igračima i vidi u kakvoj smo formi da će bežati glavom bez obzira 😀

Reply
dusan мар 19, 2013 at 22:47

evo ponovo smo napravili sok i doveli novog trenera. ova sezona je zavrsena, ali mi cemo sada da se konsolidujemo pa cemo u sledecoj sezoni da budemo extra. jedini je probelm sto vec u oktobru imamo 6 bodova manje, a onda u martu 10 bodova manje. a onda cemo opet da menjamo trenera i onda ispocetka… dusa me boli ali spasa nema i onda bolje da se sami zatvorimo…

Reply
mladjen мар 19, 2013 at 23:18

zaboravio si da kazes da cemo i sledeceg marta da se konsolidujemo… a na leto ce da nam dodje luis fernandez dos santos julio zvani maestro perfecto koji je proglasen za najboljeg mladog igraca brazila 2005 godine… kasnije je imao otvoreni prelom potkolenice i problema sa alkoholom ali to sad nije ni bitno,,, pa ce da se u zimskom prelaznom roku da nam se opet na levog beka vrati petkovic… :mrgreen:

Reply
Marko Vozdovac мар 20, 2013 at 02:26

Da bi se vratio, prvo mora da ode. Hajde za početak za to da navijamo…

Reply
Laki мар 19, 2013 at 20:48

Sa ovim smo ili 5 na kraju ili idemo u ligu evrope dogodine.. 😮

Reply
mariachi мар 19, 2013 at 19:35

Ih sto bih voleo da moze da bije one koje nece da trce!

Reply
despot мар 19, 2013 at 19:31

eee ovaj ce nam pomoci… :facepalm:

Reply
n мар 19, 2013 at 18:42

Nadam se da ce i za Jovanovica imati mesta o njegovom timu…

Reply
šimin мар 19, 2013 at 19:25

Naravno, čim je sleteo kažu da se samo za njega raspitivao i da će na njemu zasnivati taktiku ubuduće.
Koliko sam čuo, od novog trenera je potekla i inicijativa da se iz penzije vrati Riznić, što bi veselje učinilo kompletnim!
Mada, na kraju ozbiljno, Rizna je bio majstor i čak i malo nalizanog, bilo bi ga sramota da igra u istoj ekipi u kojoj i ovaj…Ma, ućutaću ili ću opsovati.

Reply
Mladjen мар 19, 2013 at 17:59

Da je dosao decembra sada bi stanje bilo bolje 100 %

Reply
Delija_ZH мар 19, 2013 at 22:05

otkud znas? brate bilo bi bilo bi bilo bi… ako bi moja keva bila musko bila bi mi cale…

Reply
mladjen мар 19, 2013 at 23:20

pa je l’ moze gore od ovoga sada sto je ???

Reply
Delija_ZH мар 19, 2013 at 23:38

brate veruj mi da moze… 😥

Reply
Cira мар 19, 2013 at 17:38

Ne mogu tvrditi da ce biti dobro dok ne vidim prvih par utakmica…ipak smatram da ce bar biti veci autoritet od Saleta i da mu nece niko sastavljati ekipu i da niko nece imati blanko mesto u timu.Ima covek 3 meseca da pokaze sta zna…ideja se mora videti vec na prvim utakmicama…
Naravno puna podrska kao i svakome do sada…da li ce ona trajati 3-4 utakmice ili 5 godina zavisi od igre…

Reply
Guerrini мар 19, 2013 at 17:33

Nadam se da ce igrati sledeci igraci:Bajkovic-Pantic-Spajic-Jovanovic-Mladenovic-Garido-Milijas-Kadu-Lazovic-Dauda-Mudrinski…klupa:Kirovski-Mikic-Petkovic-Milivojevic-Savicevic-Milunovic-Kasalica…

Reply
@Guerrini мар 19, 2013 at 18:31

Tesko ce igrati Mudrinski,Sa Pinto zeli brzu igru i dosta kontranapada,Mudrinski uopste nije brz tako da ce verovatno umesto njega igrati Kasalica,i umesto Milijasa Mijailovic.

Reply
Heroes мар 19, 2013 at 17:19

doveli lika da nam zamazu oci, menjamo trenere ko carape ….

Reply
peXX-ZVEZDA!! мар 19, 2013 at 17:04

Kako mi se SE.E od ovih sto prave sastave,ko ce igrati …jos kad vidim da “tepaju“ kao …Laza,Mudri …. :facepalm:

Reply
aleksandar sd мар 19, 2013 at 16:54

Dobro je sto ima ovog pomocnika nije to mala stvar,osecam da taj dosta zna zato nije ni hteo bez njega da dodje 🙂 nadam se boljoj fizickoj spremi od leta, ipak su oni klasa za nase „strucnjake“, nisu to ove nase dunsterske trenerske skole koje moze da zavrsi svako ko hoce na lepe oci i nepoznavanje padeza. 🙂 Bice tu i nekih mladih igraca iz 2,3 lige portugala samo polako… I jos nesto dokle ce onaj s.m.r.a.d od Nikolovskog da se seta po klubu? on PR??hahaha, pa taj ne zna dve reci engleskog da bekne, a kamoli to sto PR mora da zna bar 2 strana jezika.

Reply
kanibal sever мар 19, 2013 at 16:48

P R A V D A Z A U R O Š A !!!
Glavni razlog zašto je ovako stanje na tabeli je antisrpska grobarska usatška polcijska tajkunska američka mafija vlastodržaca, koja je zbog neke tamo tuče u Plastiku, pokrenula antizvezdašku mašineriju medija i sistema i dozvolila jsd tolezanu da namešta utakmice, umesto da se hapsi zekstra, To je ista okupaciona kvazipolitička elita koja nam nije dala da od 2008 osvojimo titulu. Dok se njih ne rešimo… teško ćemo do titule sa bilo kojim trenerskim igračkim kadrom, do titule prvaka države koje do koje imamo još šanse.. ako preduzmemo nek oštrije metode borbe.. Dok nije nepravedno pritvoren Uroš, Zvezda je gazila sve na priprmama, a jsdp brukao zemlju porazima. A sad kao odjednom mi ne pobeđujemo u ovi muljau sa filijalam u trulom domaćem prvenstvu.
S L O B O D A Z A U R O Š A !!!

Reply
peXX-ZVEZDA!! мар 19, 2013 at 17:01

Ma sta naprica ti ….pitam se samo sta ti je ❓ ❓ ❓
Kakve veze ima Uros sa svim ovim,sa utakmicama i pobedama,porazima …e svasta Boze !!!!! :facepalm:

Reply
Igor мар 19, 2013 at 19:07

Mozda su izrazi prejaki ali je cinjenica da se nejke ekipe Partizanu sklanjau sa terena dok nama lome u noge i duraju loptu na tribinu i izvode prekide po minut ipo.

Reply
Filip мар 19, 2013 at 18:49

A ti sad lepo idi kod Pedje pa nek ti on kaze sta dalje da pises… boze me sacuvaj koliko ispranih mozgova

Reply
mile мар 19, 2013 at 16:41

Cetrdeset mu godina, a Dzaja bolje izgleda od njega???
Fino prica, ima opasan glas 🙂 Samo da ne postane drugar nasim splavarima. Pa pred vaznu utakmicu, igraci i on na splavu. A Mrvu ce voleti, cim ga upozna prepoznace se po podocnjacima… Ja sve nesto okrecem na salu, a nije mi do sale. Nesto se bojim.

Reply
Ryber Palunko мар 19, 2013 at 18:50

Nema mu druge. Čim ovi nešto anruče, on uleti i sve popije. Žrtva…Sa Pinto ne mari za cijenu!!!

Reply
Mladjen мар 19, 2013 at 16:31

Ovako mislim da kod Sa Pinta nece igrati oni koji moraju, nego oni koji vrede… s toga msm da ce ovako izgledati
Bajkovic
bekovi- Pantic, Mikic – Mladenovic(Petko)
Spajic Jovanovic
Garido Mijailovic(Milivojevic, Milijas)
Kadu, Savicevic
I u napadu svi imaju sanse
po krilima Laza i Kasalica i Milun
i napred Mudri i Mihajlovic i Dauda.
Ali msm da ce njegov dolazak vratiti Mijailovica i ustaliti Savicevica, vratiti Jovanovica, i vratiti starog Mladenovica na beku. Dimitrijevic i Mikic nemaju sta da traze…

Reply
Marko Markovic мар 19, 2013 at 16:29

Jos Niko nije provalio sta njegovo prezime znaci na portugalskom 😮 😮 😮
NADAM SE DA CE POPRAVITI NASU IGRUBAR MALO PA U NOVE POBEDE. ZVEZDA ❗ ❗ ❗

Reply
CZ мар 19, 2013 at 17:54

Ajde prosvetli nas pa nam kazi…

Reply
gledalac мар 19, 2013 at 16:07

Kod Sa Pinta ni Milivojevic, ni Milijas, ni mozda Dimitrijevic nece igrati…Kod njega ti igraci koji ne mogu da saviju kolena prilikom oduzimanja lopte igracu ili da zauzmu stabilan stav kada protivnicki igrac trci „u njih“ nemaju sta da traze kod ovog trenera… Vidi se samo da je Stojadinovic dovodio igrace za Sa Pinta a ne za Jankovica, tj. da je covek pomalo vidovit 😀 Znaci napred sigurno gledamo Daudu, Kasalicu (kao lika koji najvise zeli da pobedi u Zvezdi) i Lazovica (kao brzonogog krilnog igraca, sa vise od 2 driblinga), to je moje misljenje za napad. Sredina sigurno Garido (najbolje ce se razumeti sa njim zbog jezika i to, mada nisam siguran dal’ se u Hondurasu prica portugalski ili spanski?!)mozda Micko i ne vidim ko bi mu bio taj koji „zna da igra lopte“ (Matias Fernandes), u odbrani samo mislim da ce biti izmena na poziciji desnog beka gde ce se ustaliti Vesovic, a za golmana nemam pojma jer ovaj Bajkovic nema ni malo skocnosti (ima refleks, ali u rukama samo) tako da sa nestrpljenjem gledam ka sledecoj utakmici. Samo da napomenem da mislim da ce mozda Milijasa posto je ipak kapitan, gurnuti blize golu i osloboditi ga bilo kakvih defanzivnih zadataka (za to ce biti zaduzena 2 zadnja beka, srednje brzine, ali maksimalne borbenosti), kao „letece igrace“ vidim Milunovica, Milivojevica (to vam je Milijas samo desnonog), Savicevica/Kadua (kao igrace iste pozicije), Dimitrijevica (koji je poslusan i vredan lik, a koji je to pokazao i kod Prosineckog kod koga je imao veliki kredit)…Jos da kazem da ako se situacija bar malo sredi u klubu, da ocekujem i pokusaj dovodjenja Ninkovica kao igraca koji ce donositi taj zavrsni pas i malo precizniju igru.Eto 😀

Reply
BucaSD мар 19, 2013 at 16:16

Sve si lepo napisao samo si zaboravio da svi oni zajedno nemaju DUSU! Ako govorimo o sitima koji su izgubili 5 tekmi ove sezone!

Reply
gledalac мар 19, 2013 at 17:28

Jeste govorimo o istima i da u pravu si, ali sta mi ostaje nego da se nadam da ce im „Lavlje Srce“ (takav su mu nadimak dali navijaci Sportinga) preneti bar malo svoje zari. 🙂
Pogledaj komentar koji je ostavio @Bijelac na vestima, Sa Pinto:“Dosao sam u veliki klub.“…

Reply
timmy мар 19, 2013 at 16:17

pazi samo poecatk svog komentara i kraj, prvo ti ova trojica nemaju mjesto u timu, a ksanije ih vidis kao glavne prerjanice 🙂 iliti vedete :).

Reply
gledalac мар 19, 2013 at 17:25

Kako ih vidim kao perjanice i vedete, rekao sam i to naglasio da su to „leteci igraci“ (to je u prevodu, nekom fudbalskom, da su to rezerve, izmene, igraci sa klupe, izaberi sta ti je blize 😉 )???? Jos sam i rekao „mozda Dimitrijevic“, misleci tu na ono sto sam rekao pri kraju, da je on „imao kredit kod Prosineckog“ i da zna kol’ko-toliko da barata loptom (sto je pozeljno za tu poziciju 🙂 ), a posto nemamo mnogo igraca koji to mogu (ko kaze da je to Savicevic, grdno se vara, decko nema drskosti ili se jos uvek plasi greske i starijih igraca, ali pomno sam njega pratio i nije mi ulio to poverenje, malog lucidnog, sa dobrim pasom igraca, cak je bio krivac za 2 gol u Nisu (posle njegovog „poklon“ pasa istrcali kontru na MIkica i Pantica) i u 90+ min. on umesto da sutne iz prve prima loptu NEKOM nasem igracu da natrci, a to se naravno ne desava), tako da sam evo sad objasnio i za te stvari iz prvobitnog komentara, nadam se da sam sad bio malo jasniji, ako nisam slobodno mi skreni paznju.Aj’ uzdravlje 😉

Reply
Milan мар 19, 2013 at 17:58

Zasto bi se najbolje razumeo sa Garidom kad je Kaduu maternji jezik portugalski ? A u Hondurasu se prica spanski,dok se portugalski govori samo u Brazilu i Portugalu,mada se koristi i u Angoli,Gvineji Bisao,i Mozambiku.

Reply
gledalac мар 19, 2013 at 19:23

Ok, ok, nisam bio siguran pa sam zato i napisao ono u zagradi za jezike 🙂 hvala za info (mrzelo me da guglam za to 😀 ), a nisam napisao za Kadua nista zato sto ne igra na istoj poziciji kao Garido, pa sam ga tek posle pomenuo kao „leteceg“ 😉

Reply
Milan мар 19, 2013 at 19:30

Ma opusteno

Reply
r16 мар 19, 2013 at 15:59

Kad si bio dete malo….. ➡ ➡ ➡

Reply
r16 мар 19, 2013 at 16:02

…komsija te silovao jasno je ko dan,volis partizan… ❗

Neka nauci Pinto ovu pesmu,trebace mu!DOBRODOSAO U NAJVECI SRPSKI KLUB

Reply
stevanovic мар 19, 2013 at 15:54

lepo dobro dosao a jel znate vi da sutra ima vaterpolo liga sampiona …sve svetske novine su objavile samo vas sajt nije vazniji je fudbal jos oni dobili plate a vaterpolisti igraju za dzabe pa zato nisu ni bitni covicu ti si prevara najvecaaaaaaaa

Reply
delija_md мар 19, 2013 at 15:37

Mislim da svi očekujemo od Rikarda da zavede red među našim manekenima.
➡ Ne znam koliko će se ovi naši snaći sa trenerom koji govori engleski i portugalski, s obzirom da se oni spremaju za krajnji istok ove planete uzimajući raznorazne kurseve kineskog, uzbekistanskog, tajlandskog i ostalih jezika sa tog govornog područja. :mrgreen:

Reply
aleksandar sd мар 19, 2013 at 16:35

Nemoj tako,nemoj tako, kad znas i sam da su sa Jankovicem zborili na francuskom :mrgreen:

Reply
Marko Vozdovac мар 20, 2013 at 02:34

Recitovali Prevera svi zajedno…

Reply
@delija_md мар 19, 2013 at 18:03

Kadu prica portugalski,on ce im pomoci,trener zna i engleski a engleski dobro poznaju Milijas,Asamoa,i Dauda,za njih sigurno znam a mozda zna jos neko od igraca.Mada samo neka izgura do kraja sezone Sa Pinto,od leta kad krene cistka ovih amatera pa kad Stojadinovic pocne da dovodi zivotinje iz Brazila i Portugala,Sa Pintu srpski nece ni trebati 😀

Reply
peXX-ZVEZDA!! мар 19, 2013 at 15:37

Pomocni trener Mutinjo Tiago koji je bio kondicioni trener u Sportingu zajedno sa Sa Pintom …kada su izbacili City i bili besprekorno pripremljeni.
Da zadrzimo ovo drugo mesto,a na leto i pripremama za sledecu sezonu neka STVARNO POVRACAJU NA PRIPREMAMA!!!!

Reply
otpisani101 мар 19, 2013 at 15:24

jedino je sigurno da je svako resenje bilje od gospodina trenera-jankovica…eh da je dzajic to uvideo na vreme sada bi se pricalo o tituli a ne da li ce mo igrati u ligu uefa…vise nismo sigurni ni za drugo mesto…da je mali murinjo ostao bili bi smo sesti…

Reply
maksi мар 19, 2013 at 15:17

daba i da dovedu murinja kad su na vesic i lukic doveli ove najbolje mlade igrace iz srbije ustvari najbolje menaderske i grace realno pojma nemaju mudrinski najlosi spic lige nista nogom nezna treba cekati kad ce glavom dati gol pored ozegovica ovog kloca dovesti smjesno kasalica se zabija u igrace non stop nikakav igrac filp mladenovic nemoze ni u trecoj ligi srbije igrati i tako dalje jer realno svi klinci zvezde koji dobiju priliku su bolji i to dokazuju na terenu nista dok se ne otjera ove talente sto su dovedeni dok je bila prosla uprava jer realno koju god ekipu gledam vidim boljih igraca od ovih manekena veze nemaju vratite ih jagodini i ostalim klubovima pa neka ih oni prodaju ako mogu a ne uvaliti zvezdi pa dizati mjenice

Reply
Pinki мар 19, 2013 at 15:02

Samo ostro sa devojcicama! Mislim kad bude video njihovu fizicki spremu da ce da padne na ledja.

Reply
Mladjen мар 19, 2013 at 14:57

Dzaja marioneta za slikanje!

Reply
vuk мар 19, 2013 at 14:53

Svi se nadamo nekoj novoj,staroj Crevnoj Zvezdi u dogledno vreme,Sa Pinto,dobrodosao !! Mislim da Sale Jankovic nije zasluzio da bude izvredjan od velikog broja ljudi ovde..Sramota je to,setite se samo 2008 kad su ga oterali,a covek poraz jedan nije imao,u prolecnom delu prvenstva smo primili ja mislim svega 5,6 golova..e,al glavni problem je sto je ova danasnja crvena zvezda jos vise srozana,da ne kazem do dna(kao sto jeste)..ima krivice i u Jankovicu svakako,nisam njegov advokat da ga branim ovde,samo navodim cinjenice koje su takve kakve jesu,niko na svetu ne moze da me ubedi da je kod nas glavni problem igracki kadar,dosta je videti kompletnu zadnju liniju u timu,svako ko se iole razume u fudbal dolazi do zakljucka NE DAJ BOZE !! braco cigani tako je kako je,bice bolje verujem,bice Zvezda opet ona stara jednog dana..Jankela hvala ti,pravi cigani te vole i postuju zbog mnogo cega,sve najbolje brate cigane !!!

Reply
delija ns мар 19, 2013 at 15:31

Ali nemozemo da mu zaboravimo to da je preuzeo klub pred Bordo i otisao je ko gospodin sporazumno

Reply
dexy122 мар 19, 2013 at 14:39

Ne mogu sacekati pres konferenciju sutra!

Reply
Беране ЦГ мар 19, 2013 at 14:34

Sa Pinto je maksimalno napaljen za posao sad kad se rukovao sa Dzajom:)

Reply
dexy122 мар 19, 2013 at 14:19

Zenski deo Zvezdine publike nevera. hahahaha Svidja mi se sto nije veoma star, tako da sigurno ima visoke ambicije za svoju karijeru i stalo mu je do rezultata i promovisanja u Evropi.

Reply
Anjamen мар 19, 2013 at 14:19

Dva drugara dobra stara, Marakana im odgovara! ;-))

Reply

Leave a Comment