Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаРегионална лига

Скот: Не избегавамо Партизан, у Крагујевац идемо по победу

img_0275Остало је још само једно коло да се одигра и регуларни део сезоне АБА лиге биће комплетиран. Након тога следи оно најважније, финални турнир на коме ће учествовати четири најбоље екипе, а само финалисти ће директно обезбедити пласман у Евролигу наредне године. Поводом свих тих дешавања, гост „Јутарњег програма“ на РТС-у био је крилни кошаркаш Црвене звезде, Мајкл Скот који ће у суботу по трећи пут играти против свог бившег клуба, Радничког:

“ Први пут сам играо против њих у Београду (први меч у АБА лиги), био сам мало нервозан и чудно сам се осећао. Надам се да ћу у суботњи дуел ући са више самопуздањa не размишљајући о прошлости. Трудићу се да одиграм најбоље што могу.“

Победа у овом дуелу Црвеној звезди вероватно доноси утакмицу са Партизаном у полуфиналу, док евентуални пораз значи нови дуел Радничког и Црвене звезде у Лакташима. Избегавање Партизана, према речима Скота, не долази у обзир:

Не, не никако! Не избегавамо никога, сигурни смо у себе, имамо одличан тим и против кога год будемо играли трудићемо се да одиграмо најбоље. Значи, не избегавамо никога, играмо кошарку и те калкулације не долазе у обзир.“

Клуб и даље чека на титулу првака Србије:

Знам, то нам је крајњи циљ и желимо да донесем трофеј клубу. Упознат сам са историјом и знам да Звезда дуго чека на титулу првака државе, ја сам узбуђен што имам прилику да испишем историју Звезде и помогнем у освајању трофеја. „

Повезане вести

10 comments

Red мар 20, 2013 at 12:12

Ma volimo da igramo protiv vujanića i ostalih državnih igrača. 😈

Reply
fringe мар 20, 2013 at 09:55

Ma nema kalkulacija, nikakvih, pa sto bi se mi njih plasili, bili smo ih cele godine, uostalom ja se nadam da cemo osvojiti ABA ligu, prema tome to znaci da treba dobiti obe tekme. Nije cilj samo Evrioliga i titula je cilj.
Nece biti lako, ali imamo dobar tim, dobre igrace, prema tome oni treba nas da se plase. Ako cemo iskreno, Radnicki ima bolji tim od partizana i njih treba izbeci, to sto je partizan bio proslih sezona, on to ove nije, i realno jedva ce mozda i upasti na F4, to jos nije sigurno. Sta ako upadne Buducnost. Prema tome, NEMA KALKULACIJA. IDEMO NA POBEDU UVEK!!!

Reply
Nikola мар 19, 2013 at 23:05

Pobeda u svakom slucaju! Nema veze protiv koga se igra!

Reply
Aimar мар 19, 2013 at 22:56

Zasto bi izbegavali najslabijeg protivnika 😀

Reply
Darko мар 19, 2013 at 21:24

Ne izbegava on partizan,nego partizan izbegava njega 😉

Reply
Darko мар 19, 2013 at 21:22

Skot,nas haubica,grobari znaju zasto 😀

Reply
crni_redstar мар 19, 2013 at 21:03

obavezno ici na partizan i ne dozvoliti mu da ode u evropu! obavezno obavezno obavezno! nek u evropu idu igokea,zvezda i radnicki!partizan poslati u istoriju!

Reply
dexy122 мар 19, 2013 at 21:41

Kako bih hteo da u EL, idu Radnicki i Zvezda. Samo zato da imamo dva srpska kluba u EL, a Radnicki zasluzuje da igra dobru kosarku.

Reply
Ryber Palunko мар 19, 2013 at 20:41

Mi imamo Skota, a oni skotove!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мар 19, 2013 at 20:30

Tako je SKot !!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment