Moja Crvena Zvezda
Најновије

Вукоичић: Не идемо у Крагујевац да изгубимо

vukoicicПред суботњи дуел Радничког и Црвене звезде доста прашине се подиже око евентуалног калкулисања црвено-белих. Црвена звезда може да „изабере“ свог ривала у полуфиналу завршног турнира у Лакташима, а коментар о свему дао је Влада Вукоичић:

Нажалост ми не можемо боље од другог места, а на срећу не можемо ни испод. Без обзира на такву ситуацију, атмосфера у екипи је уобичајена. Спремамо се да последње коло одрадимо најбоље што можемо, као што је то био случај на свим претходним мечевима“, рекао је тренер Црвене звезде, а преноси „Журнал“.

Према речима стратега црвено-белих, калкулације не долазе у обзир:

Те приче прве свега нису спортске. Сви ми у Црвеној звезди смо прошли цео пут од млађих категорија до сениорске екипе и никад се нико није срео са опцијом да тренира како би изгубио мечМи једино знамо да у полуфиналу идемо на трећепласирани тим. А, ко ће то бити, видећемо“, рекао је Вукоичић и додао:

„Те приче долазе до мене, али ме не погађају. Међутим, упорно понављање и потенцирање варијанти шта би било, кад би било, помало ме вређају и нису у духу нашег размишљања и филозофије.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

SCHULTZ мар 21, 2013 at 20:11

more oderi gi svi

Reply
ZORAN мар 21, 2013 at 18:59

da vas pitam nes ako ne obezbedimo evroligu na fanaj foru idemo li mi u kvalifikacije za to takmicenje posto smo bili drugi u regularnom delu???

Reply
Rus мар 22, 2013 at 08:49

na to pitanje ne zna ni predsednik evrolige da ti odgovori 😉

Reply
Srba мар 22, 2013 at 14:06

Zavisi. U kvalifikacije ide onaj porazeni tim iz polufinala koji je ostvario bolju poziciju u ligaskom delu. Ako bi Igokea bila taj drugi tim onda ne. Ali valjda nece doci do toga.

Reply
Zvezda Velikan мар 21, 2013 at 16:46

Bilo bi st varno jadno i zalosno kalkulisati, jer Zvezda ima cast, renome,tradiciju, i armiju navijaca uz sebe!
Zvezda ima kvalitet da svakog rivala deklasira ako hoce, a nema razloga da nece. Mi imamo uvek visoke ambicije, i svejedno nam je dal ce nam rival biti mali Partizan ili Radnicki.
Molim igrace, na krajnju ozbiljnost i profesionalnost, jer hocemo i mozemo do trofeja!!! Trofeji se broje ostalo se zaboravlja.

Reply
VESICU ODLAZI! мар 21, 2013 at 14:19

Idemo na pobedu i nadam se da cemo je ostvariti.Na taj nacin odrzavamo dobru formu,dobru atmosveru i pokazujemo da nam nije bitno sa kim igramo u polufinalu.Mi smo Crvena Zvezda i sada kada klub funkcionise kako treba,(posle vise od decenije) imamo sve neophodne uslove za vrhunske rezultate,a to su pobede u nizu i titule u nizu.Napred moji crveno beli

Reply
perus мар 21, 2013 at 22:20

stvarno, brate, kad ce vesic smradina da ode iz kluba? zasto nijedan novinar to ne pita na konferenciji? ili, mozda, ne sme?

Reply
Ryber Palunko мар 21, 2013 at 14:05

Neriješeno!

Reply
nikola. мар 21, 2013 at 13:57

pobedjujemo radnicki, pa idemo na partizan u polufinalu i rusimo im snove o evroligi

Reply

Leave a Comment