Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава црвено-белог викенда: Све очи упрте ка Крагујевцу!

SD_Crvena_Zvezda_BelgradИако ће наредних, као и претходних неколико дана, обележити дуел фудбалске репрезентације у Загребу, спортисти који носе грб Црвене звезде овог викенда у уобичајеном ритму наставиће са својим обавезама и такмичењима.

Познато је да овог викенда наши фудбалери неће наступити, због репрезентације, али ће бројни спортисти изаћи на борилишта. У центру пажње биће мечеви у Крагујевцу, где наступају и Звездини кошаркаши и ватерполисти.

Кошаркаши нашег клуба играће сутра, са почетком у 20:00 меч последњег кола АБА лиге, са домаћим Радничким. Наш тим без обзира на исход овог дуела такмичење завршава на другом месту, а оно о чему се расправљало протеклих дана јесте могуће креирање полуфиналних парова, јер Звезда у зависности од исхода сутрашњег меча може играти против Радничког или против Партизана. Ипак, из нашег клуба поручују да тога неће бити. На овом мечу, наступиће и повратник у тим, Елтон Браун.

Ватерполисти ће дерби меч одиграти у истом граду као кошаркаши, само дан касније. Раднички и Црвена звезда практично ће у овом мечу решити питање најбољег тима првенства у овом тренутку, пошто су ова два тима на врху табеле. У првом делу, славио је наш тим. Меч се игра у недељу, у 17:00.

Рукометаши такође гостују, овог пута у Зајечару, а припреме за овај меч остале су у сенци одласка Ољаче, који у наставку шампионата неће носити Звездин дрес. Оно што је јако битно јесте да ће на овом мечу Звезда имати подршку навијача, који су најавили организован долазак. Меч се игра у суботу, у 19:00.

Одбојкаши играју у понедељак, у наставку борбе за титулу првака Србије. Противник је Војводина, коју су наши момци јуче савладали, резултатом 3:1. Меч се игра са почетком од 18:00.

Рагбисти нашег клуба требало би коначно да одиграју свој меч у Старој Пазови, који је због лоших временских услова већ једном одложен.

Нашим спортистима желимо много успеха у току предстојећег викенда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Anka мар 23, 2013 at 14:09

Ja moram da se oglasim ovde posto nisam stigla ranije – cestitam vaterpolistima na plasmanu u cetvrt finale! Ali i odbojkasicama na pobedi protiv Jedinstva iz Uzica u plejofu

Reply

Leave a Comment