Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Симновић и Митровић посетили школарце

514c71096513flu5z1593_headlineКК Црвена звезда Телеком наставља са кошаркашком едукацијом малишана и промоцијом игре под обручима. Овог пута првотимци црвено-белих Марко Симоновић и Лука Митровић посетили су Основну школу Борислав Станковић на Бањици и око сат времена са дружили са бројним малишанима. Показали су им неколико атрактивних потеза, играли су се и такмичили у разним кошаркашким игрицама, а онда је уследило незаобилазно сликање и дељење аутограма.

Митровић и Симоновић истакли су значај бављења спортом и све лепоте и радости које доноси играње кошарке и позвали су малишане да се упишу у Звездину школу кошарке и на тај начин постану део велике црвено-беле породице.

„Сваки пут ми је велико задовољство да учествујем у оваквим акцијама. Волим да на децу пренесем своја искуства и све оно позитивно што ми је донела кошарка. Посебно ми је драго што било је овако пуно деце, уживао сам у дружењу са њима. Увек ћу се радо укључивати у овакве акције јер знам шта је мени значило када сам био у њиховим годинама да уживо видим неког кошаркаша кога сам имао прилике само да виђам на телевизији. Сигуран сам да ће им ово бити велики подстрек да још више завлое кошарку али и Звезду“, поручио је Марко Симоновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Sasa мар 23, 2013 at 11:59 Reply
Mile мар 22, 2013 at 19:59

Preiskusni Simon!

Reply

Leave a Comment