Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаРукомет

Нови проблем за рукометни клуб, Немања Суџум тражи свој новац

sudzum-nemanjaПочетком марта МРК Црвена звезда је успео да постигне споразум са четворицом играча и тако је избегнуто ново одузимање бодова. Међутим, клуб је у обавези да 1. априла плати 2.000 еура Драгољубу Перовићу.

Како преноси „Спортски журнал“, истог дана по одлуци РРЦ Београд на наплату стиже и прва од три једнаке рате дуга према Немањи Суџуму од 2.280 евра и 7. 000 динара (друге две на наплату доспевају. 1. маја и 1. јуна).

Десет дана после тога је рок исптлате Ђорђу Пешићу (4.500 евра) и Николи Стевановићу (400 евра), а 15. арила Срђану Тривунџи (21.000).

Због дуговања бившим играчима, Звезди су већ четири пута одузети бодови (-8).

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

XX мар 23, 2013 at 20:55

Ne treba KK da preusmeri nikakav novac, nego treba da se nađe sposobna uprava da vodi ovaj mučeni RK, pa ljudi nisu sposobni da nađu ni tih 2 hiljade evra, jesu li oni izmirili u ovih par meseci neka dugovanja ili im je najveći uspeh to što su uspeli da sklope dogovor i pomere naplatu 2 meseca unapred, a to će biti bezvredno ako nemaju pare? Oni koliko vidim treniraju u hali SD (ispravite me ako koriste još neku halu), znači nemaju troškove što se tiče iznajmljivanja hale što imaju mnogi drugi klubovi koji normalno funkcionišu, a plus plate ovih igrača što su ostali su mizerne verovatno i opet ih ne primaju redovno, što mi govori i više nego dovoljno o nesposobnosti uprave. Dobar rad sportskog dela i veliki potencijal ovih igrača je druga stvar i nema nikakve veze sa upravom.

Reply
Darko мар 23, 2013 at 11:52

Stvarno smatram da RK mora biti potpomognut od strane KK. Evo otisao je batica i Braunu je smanjena plata do kraje sezone pa bi bilo lepo da se te pare daju RK posto je ovde samo za KK to 20k evra, sto mi se cini da za njih nije puno.

Reply
Aleksandar-MKD мар 23, 2013 at 16:01

Darko, slazem se sa tobom ali neznam koliko je to izvodljivo?. Mislim da je bolje da gospodin Covic bude PREDSEDNIK sportskog drustva Crvene Zvezde i kao predsednik sportskog drustva da ima VELIKI uticaj na sve klubove, da se pronage GENERALNI sponzor sportskog drustva i da se te pare rasporeguju po porebi klubovima.
Neznam koliko je ovo izvodljivo, ali to je jedan moj predlog.
Zivelo SD Crvena Zvezda !!!

Reply
denis мар 23, 2013 at 19:03

bolje covi da batali fk… jer mora da svu paznju obrati koksarkaskom klubu i svu energiju,ipak je fk prevelig zalogaj za njega!!…ionako ce da prsnu sa ili bez njega tako da gos COVICU batalite se fudbalsa i idemo na euroligu:)))

Reply
IgorNbGd мар 23, 2013 at 11:50

Oni hoće da mi ispadnemo definitivno…. Koji je ku*ac ovom Sudžumu sada… Ne može da se strpi 2-3 meseca, je*em ga ja… Ko nama običnom narodu daje pare, a radimo za 300€ plafon…. Sve mislim da nema pare… A da ne pričam o ovima iz FK, navikli da se baškare, pa sada kad su smanjene plate neće da prihvate i rade…

Reply

Leave a Comment