Moja Crvena Zvezda
Архива

Robi uživo gledao „lale“ i komšije

Koroman i Robi

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki gledao je uživo utakmicu između Partizana i Vojvodine, koju su Novosađani rešili u svoju korist golom našeg bivšeg fudbalera Abubakara Oumarua (1-0).

Nakon ovog susreta ekipa sa Marakane je na deobi prvog mesta sa komšijama, dok su „lale“ na trećem mestu, sa tri boda manje.

„Uvek kažem da treba da gledamo samo sebe. Voleo bih da nastavimo sa pobedama. U subotu smo imali tešku utakmicu, ali su igrači pokazali karakter i pobedili. Meč u Humskoj sam gledao uživo i mogu da kažem da je Vojvodina bila bolja u prvom poluvremenu, a Partizan u drugom. Mada su primili gol. Realno je bilo nerešeno, ali je Vojvodina na kraju imala više sreće. Novosađani su ozbiljna ekipa, jer ko god pobedi Partizan u gostima je ozbiljan. Prvenstvo je sada zanimljivo. Možda će biti i još interesantnije, ako Partizan kiksne u Smederevu. Mada možemo i mi protiv Slobode PS. Turbulencije ima kod njih, ali su i dalje prvi. Tako da će derbi odlučiti o tituli. Zbog toga moramo da ih pobedimo. „

Naš trener ističe da je svestan neefikasnosti tima, ali i pored toga je zadovoljan svojom ekipom, kao i Borhom, koji je propustio nekoliko lepih prilika.

„Navijači sada veruju, ali euforija kod nas ne sme da postoji. Znam da nam je problem efikasnost, ali sam zadovoljan jer stvaramo šanse. Zadovoljan sam našom igrom. Oni su se branili, ali nisu izdržali.“

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.