Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Петковић пред Војводину: „Залагањем до победе“

Сутра, 25. марта, наши одбојкаши поново дочекују Војводину, у другом полуфиналном мечу плеј-офа.

Crvena zvezda-Vojvodina NS Seme
Crvena zvezda-Vojvodina NS Seme

Црвено-бели, пре само три дана, савладали су исту екипу резултатом 3:1.

Иако је резултат скоро па максималан, утакмица је била јако напета, и могло се видети доста борбе са обе стране.

Позитиван исход сутра, доста би значио нашем тиму, јер се полуфинале игра на три победе, а с обзиром на то да Звезда води 1:0, и поново има предност домаћег терена, резултат од 2:0 би на позитиван начин растеретио екипу. Трећи меч полуфинала играће се у Новом Саду, три дана касније.

Dusan Petkovic
Dusan Petkovic

Душан Петковић, један од наших одбојкаша, који је на скоро свакој утакмици бодовно најефикаснији, за МЦЗ је изнео очекивања од предстојећег меча и уједно се осврнуо на претходни меч.

Војводина игра доста боље, добра су екипа, и не смемо да им дозволимо да себи подигну самопоуздање и да нас ране. По мени, одиграли су доста добро, имају појачање у виду Петковића, и нисмо имали решење за њихове средње блокере. Ми поново имамо предност домаћег терена, и сматрам да морамо да одиграмо пожртвовано и борбено, и остваримо резултат од 2:0 да бисмо опуштеније могли да одемо у Нови Сад. Јер, ако некоме дамо прилику да нас победи једном, онда му дајемо прилику да покуша да нас победи поново. Тако смо прошле године од Партизана у полуфиналу губили 0:2, па смо преокренули на 3:2 и финале одиграли доста лакше. Ми смо прошлу утакмицу победили, и та победа је јако битна, али то не мора ништа да значи. Имаће значај, ако се овако настави. Бољим сервисом и залагањем, требало би да славимо.

Меч се игра сутра (понедељак, 25. март), од 18 часова у Шумицама.

Карте се могу купити на самом улазу у халу, до самог почетка меча, по цени од 200 динара.

Апелујемо још једном на присталице нашег клуба, да дођу у што већем броју, и подрже наш тим у овако битном мечу.

СРЕЋНО ЗВЕЗДО!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Zvezda Velikan мар 24, 2013 at 21:08

Svi da bodrimo nase heroje, najmanju imaju podrsku a medju najboljima su u SD. Molim igrace da daju maksimun Vojvodina nije naivna…

Reply

Leave a Comment