Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошаркаши Звезде на штанду СЕАТ-а

1Првотимци Црвене звезде Телеком заједно са тренером Владом Вукоичићем у четвртак од 18 сати посетиће сајам аутомобила. На штанду СЕТА-а, једног од спонзора црвено-белих, у ХАЛИ 5 Београдског сајма Игор Ракочевић, Вук Радивојевић, Борис Савовић, Демаркус Нелсон, Мајкл Скот и Елтон Браун, заједно са тренером Вукоичићем, дружиће се са љубитељима сеатових аутомобила, навијачима црвено-белих и посетиоцима сајма.

Сви они који од 18 сати буду на штанду СЕАТ бренда моћи ће да се фотографишу са кошаркашима, добију аутограме и учествују у врло занимљивој промотивној акцији. Наиме, сви они који се буду фотографисали са својим омиљеним кошаркашима, на лицу места добиће фотографију у специјалном Сеатовом раму. Фотографије ће након Сајма бити постављене на Фацебоок страницу СЕАТ Србија на којој би посетиоци, који су дали сагласност да њихове фотографије буду објављене, могу да се тагују, а фотографија са највише лајкова добиће поклон.

Власник фотографије са највише лајкова добиће на поклон ДАН СА ЗВЕЗДОМ који ће обухватати дружење са кошаркашима и гледање утакмице са места тик уз терен. Другопласирани ће добити карте за утакмицу, а трећепласирани мајице, качкете, пешкире…

Зато дођите у ХАЛУ 5 Београдског сајма, посетите штанд СЕАТ-а, дружите се са кошаркашима Црвене звезде Телеком и освојите занимљиве награде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

dexy122 мар 27, 2013 at 20:04

Seat ima dobar marketinski tim. hahha Sutra oboren rekord po poseti u sajmu automobila. 😀

Reply
M.V.P мар 27, 2013 at 14:24

Svaka cast za akcijuu! 🙂

Reply

Leave a Comment