Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Пантић: Сами себе смо довели у незгодан положај

Првотимац Црвене звезде и млади репрезентативац Србије јутрос се прикључио екипи на тренинзима након две утакмице одигране за национални тим. Пантић је на утакмици са Холандијом постигао гол, а на следећем мечу са репрезентацијом Бугарске након изласка Уроша Ћосића био капитен.У изјави за званични сајт фудбалског клуба, млади дефанзивац је прокоментарисао тренутна дешавања, осврнуо се на репрезентативну улогу као и на наставак првенства.

pantic– Одиграо сам оба меча по 90 минута. У Београд сам стигао касно синоћ после дугог и напорног пута од девет сати. Играо сам на позицији левог бека и сматрам да сам се добро снашао. Мислим да имамо добру генерацију, и да ћемо када се уиграмо и боље упознамо бити још бољи. Против Холандије сам после једног скраћеног корнера у финишу меча постигао изједначујући гол, али нажалост, већ у следећем нападу смо дозволили противнику да поново дође у вођство и на тај начин тријумфује – сумирао је утиске Пантић.

При повратку у редове црвено-белих, Пантића је дочекао нови шеф стручног штаба, Са Пинто.

– Нисам се пуно чуо са саиграчима, али сам путем медија односно интернета упознат са променама. Одмах по повратку имао сам састанак са новим тренером. Упознали смо се и мој први утисак је да се ради о великом професионалцу који на старту жели да успостави систем, за који ће као и за све у животу и спорту бити потребно одређено време. На нама је да усвојимо и спорведемо сваки његов задатак -рекао је Александар

Млади репрезентативац не сумња да ће он и његови саиграчи до краја сезоне пружати свој максимум упркос великом бодовном заостатку за лидером на табели.

– Имамо прилику да у два наредна меча на нашем стадиону забележимо две победе и тако се колико толико вратимо у ритам победа. Сами смо у сусретима са Радом и Радничким закували ситуацију и себе довели у незгодан положај. Амбиција Црвене звезде никад није била и не треба да буде борба за друго место, али исто тако заостајемо 11 бодова за првопласираним. Сигурно да се нећемо предати, већ да ћемо у сваком сусрету до краја првенства покушати да победимо – констатовао је Александар Пантић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment