Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Миливојевић: Морамо да покажемо да смо достојни Звездиног дреса

Везни фудбалер нашег тима имао је част да поносе дрес репрезентације Србије. Млади Лука је одиграо свих 90 минута на утакмици против Шкотске у Новом Саду и оставио је одличан утисак. Након дана проведених у репрезентацији, Миливојевић се вратио клупским обавезама и за званични сајт прокоментарисао свој учинак у националном дресу и садашња дешавања у Звезди.

milivojevic– Задовољан сам својој игром против Шкота. Захвалио бих се навијачима који су након пораза на Максимиру дошли по лошем времену да нас подрже. Мислим да бих пружио још бољу партију да је терен био у бољем стању, јер бих у том случају још више лопти могао да „гурам“ према саиграчима у нападу – рекао је Миливојевић.

Већ у среду је одрадио тренинг опоравка и упознао се са новим тренером.

– Први утисак је да је нови тренер доста посвећен послу, односно фудбалу. Имали смо састанак, упознали смо се и задовољан сам ониме што сам чуо. Требаће нам мало времена свима да „похватамо“ све што тражи од нас. Рекао ми је да је гледао утакмицу коју сам одиграо за репрезентацију у Новом Саду и да је задовољан мојом игром. Такође, сложили смо се да простора за напредак увек има, и да сви морамо да се потрудимо да до краја сезоне остваримо што боље резултате – истакао је првотимац црвено-белих

У суботу се наставља првенство, Звезди на мегдан долазе Крагујевчани, а Лука је рекао да је победа императив како би се одужили навијачима и повратили самопоуздање.

– Морамо, тако да кажем, бар мало да „осветламо образ“ после серије лоших резултата. Највећи ривал је далеко одмакао, међутим то не сме да нам буде оправдање да до краја првенства на сваком мечу не пружимо свој максимум. Морамо пред навијачима да покажемо да смо достојни Звездиног дреса и да се боримо до последњег атома снаге – закључио је Лука Миливојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

bijelac мар 28, 2013 at 14:58

kako vam samo ne dosadi vise izjavljivati gluposti….

Reply

Leave a Comment