Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Звезда у финалу! Најбољи кад је најтеже!

DSC_0483Управо је завршен меч одбојкаша, који су се у трећој полуфиналној утакмици састали са Војводином, у Новом Саду.

Звезда је савладала Војводину резултатом 2:3 (22:25; 25:22; 17:25; 25:13; 9:15) и пласирала се у финале плеј-офа. Могући противници су Раднички и Партизан.

У првом сету, Звезда је, како се чини, нервозно ушла у меч, и због тога била у сталном заостатку за Војводином. Долазило је до грешака на сервису и у реализацији напада, међутим игру су све време одржавали Стоиловић, Петковић и Ћелић. Међутим, пред сам крај меча, у кључним моментима, Звезда је била сконцентрисанија, па је сет преокренула у своју корист, и повела – 0:1 (22:25).

Сличан почетак другог сета, приметна је нервоза. Иако је капитен Митић добар на сервису, а Петковић сигуран и постиже битне поене, у појединим тренуцима код Звезде не функционише блок. После првог техничког тајм-аута у другом сету, Војводина прави серију поена, након чега Душко Николић тражи тајм-аут за своју екипу, како би ту серију прекинуо. Иако је на старту сета Звезда била боља, Војводина је себи створила одређену предност, са којом и одлази на други технички тајм-аут. Након тога, Петковић наставља одлично, у свом стилу, Митића мења Буцуљевић. И поред велике борбе, Звезда је грешила у кључним моментима, и „поклонила“ Војводини други сет – 1:1 (25:22).

Трећи сет почиње поеном за наш тим. Осећа се да је Звезда опуштенија, и то доводи до бодовног „бежања“ Војводини. Јаковљевић одличан на мрежи, Петковић на сервису, и Звезда долази до серије од 7:0 у поенима, када долази до првог техничког тајм-аута у овом сету. Након тога, Звезда игра све боље, ниво игре држе и Милутиновић и Стоиловић, па Звезда ствара још већу предност, од 10 разлике – 6:16! Након другог техничког тајм-аута, Звезда одржава предност, поправља све сегменте игре, и не прави грешке као у прва два сета. Смиреношћу, тимском игром, и малим бројем грешака, Звезда осваја трећи сет – 1:2 (17:25).

Четврти сет почиње серијом поена, коју прави Војводина. Након 4:0, Душко Николић тражи тајм-аут, уместо Милутиновића улази Околић. Након грешке Војводине, прекида се серија поена, па на први технички тајм-аут, Звезда одлази са пет поена заостатка (8:3). Приметан је пад концентрације код наших, Војводина одржава велику предност. Пред други технички тајм-аут, на који Војводина одлази са 16-8, Буцуљевић мења Митића. Након тога, код Звезде креће да функционише блок, иако Војводина и даље „бежи“ осам поена – 19:11. Перић је ушао уместо Јаковљевића, Милутиновић уместо Околића. Домаћин је приказао одличан сервис, и блок у овом сету, што је резултирало изједначењем у сетовима – 2:2 (25-13).

Пети сет почиње поеном за Војводину, али Петковић одмах узвраћа. Види се да ће бити велике борбе до краја овог сета. Звезда води са пет поена предности (3:8). Петковић одличан на сервису. Ћелић постиже јако битан поен, након чега Војводина тражи тајм-аут. Што се више пети сет ближио крају, меч је био све напетији, али је Звезда опет показала да је најбоља – 2:3 (9-15).
БРАВО ЗВЕЗДО!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Zvezda мар 29, 2013 at 14:07

takoje momci,the best of SD

Reply
нсцз мар 29, 2013 at 10:56

Момци су добили феноменалну подршку од Делија у Новом Саду,заслужили су све,увек нас обрадују 😛

Reply
milenko мар 28, 2013 at 22:37

Bravo momci vis nas najveci ponos ja sam to uvek pricao

Reply
delije bela crkva мар 28, 2013 at 21:39

skidam kapu za ove momke.bravo momci realno najbolji kolektiv u sportskom drustvu.bica velika bruka za nas navijace ako im se u finalu ne oduzimo fanaticnom podrskom.bravo momci delije su uz vas!!!!!!!!!!!!!

Reply
Mile мар 28, 2013 at 20:47

Bolje da igramo ko domacini u Vojvodini,Kraljevu,Krusevcu u Uzicu tamo bi sigurno svakog meca imali podrsku pune hale

Reply
Zvezda Velikan мар 28, 2013 at 20:38

Bravo ljudine! Mi smo odbojkaska gromada, a u finalu kao po obicaju, deklasiracemo mali Partizan.

Reply
INĐIJA мар 28, 2013 at 21:16

Nisu oni mali, no smo mi vel’ki! 🙂

Reply

Leave a Comment