Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Звезда лиценцирала 16 играча за Суперлигу

img_1498КК Црвена звезда Телеком лиценцирала је 16 играча за Супер лигу Србије, која стартује 30. марта. С обзиром на ограничен број странаца који је прописан од стране КСС, и чињеницу да црвено-бели имају петорицу интернационалаца, стручни штаб и руководство црвено-белих заједнички су донели одлуку да македонски репрезентативац Предраг Самарџиски не буде регистрован за Супер лигу. Ипак, 214 центиматара високи центар тренираће са екипом и припремати се за завршни турнир АБА лиге.У односу на регионално такмичење црвено-бели ће бити јачи за плејмејкера ФМП-а Дејана Ђокића, као и јуниора Марка Тејића.

Осим на њих, тренер Влада Вукоичић у Супер лиги моћи ће да рачуна још и на: Александра Цветковића, Елтона Брауна, Бојана Суботића, Игора Ракочевића, Луку Миторвића, Бранка Лазића, Марка Симоновића, Милана Миловановића, Бориса Савовића, Рашка Катића, Ивана Смиљанића, Вука Радивојевића, Демаркуса Нелсона и Мајкла Скота.

Први меч у Супер лиги Србији црвено-бели играју у суботу на гостовању у Ужицу против Слободе. Лигашки део такмичења завршава се 25. маја, а четири првопласиране екипе избориће пласман у АБА лигу следеће године као и учешће у плеј-офу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment