Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш стрелац историјског 4.000-ог гола

ivica-v-19Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш, поготком у 69. минуту уписао се у историју црвено-белих.

Погодак којим је обезбедио победу свом тиму, уједно и 4.000-ог који је најтрофејнији српски клуб постигао у првенственим мечевима. После Мирослава Павловића, Милка Ђуровског и Перице Огњеновића, крупним словима биће уписано и име 30-огодишњег везисте.

Пресрећан сам што сам постигао јубиларни 4.000. гол. Заслуге за то припадају читавом тиму, а мени остаје да будем поносан што сам у друштву таквих играча као што су Павловић, Ђуровски и Огњеновић – рекао је Милијаш, који је терен напустио колима хитне помоћи.

После једног дуела, незгодно сам пао, остао без ваздуха и без свести. Брзом реакцијом доктора Попића, опоравио сам се, и сада је све у реду. За сваки случај, вечерас ћу у ургентном центру снимити главу како бих потпуно отклонио све дилеме око повреде.

Већ у среду црвено-беле очекује дуел са кулским Хајдуком.

Вечерас је Звездина публика још једном показала колико је верна, и колико воли клуб. Драго ми је и због тренера Са Пинтуа и сигурно да и у среду против Хајдука очекујемо победу, и још бољу игру – констатовао је Милијаш.

Стрелца 4,000. гола успешно је прогнозирао Стефан Радић, и на тај начин је освојио оригинални дрес Црвене звезде, са потписом капитена нашег клуба. Честитамо!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Kastro мар 30, 2013 at 22:25

Cestitke majstoreee

Reply
czovac мар 30, 2013 at 22:18

Au, a ja mislio da je Kadu bio strelac 4 000-og gola, tipa Kasalica 3 999, Kadu 4 000, a Milijas 4 001! ❓
Nema da njemu moze dres!!!

Reply

Leave a Comment