Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Са Пинту – Можемо много да напредујемо

 

Деби португалског струfoto: FK Crvena zvezdaчњака Рикадра Са Пинтуа остаће забележен по победи над Радничким из Крагујевца.

Након меча, млади стручњак је рекао да је задовољан победом, али да игра екипе није онаква какву он жели да види. Најјачи утисак за њега су навијачи.

Никад нисам видео овакав амбијент. Док сам био у Спортингу, могао сам да кажем да имамо добре навијаче, али ово је невероватно. Носим сјајне утиске са свог дебија, и још једном се захваљујем публици која је бодрила тим свих 90 минута. Желим да у наредном периоду видим пуну Маракану.

Након утиска о амбијенту, Са Пинту се осврнуо и на дешавања на терену.

Звезда увек мора да иде на победу. Нисмо имали много времена на тренинзима и нисмо играли онако како бих желео. Раднички је добро организован тим који је добро затварао простор. Морамо да радимо на преносу лопте, брзини и коришћењу простора, јер је то најбољи начин да се супротставите тиму који добро постави блок и игра на контра нападе као што је то данас радио Раднички – рекао је Са Пинту и додао:

Након постигнутог гола добили смо додатно на самопоуздању. Инсистирао сам код својих играча да буду стрпљиви, али да се то стрпљење не претвори у спору игру. У дефанзиви нам је потребно стрпљење, а брзина када организујемо напад. Најбољи део меча за нас било је првих 25 минута другог полувремена када смо били доста агресивни, и када смо добро покривали простор.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

28 comments

psihijatar мар 31, 2013 at 10:13

Dobro je. Makar smo imali 3 i više igrača iz naše škole na terenu u jednom trebutku.

Reply
boris мар 31, 2013 at 05:55

ZVEZDO VOLIM TE!!!

Reply
Marko Vozdovac мар 31, 2013 at 00:51

Par utisaka: Odbrana mnogo, neuporedivo sigurnija nego na svim ostalim utakmicama ove sezone. Igrači bili daleko borbeniji od onog nivoa na koji su nas navikli. Mali Ožegović je bio jako dobar, uz dobru igru je istrpeo i ozbiljne batine. Ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog ovacija koje je Kadu dobio pri izlasku. Svi smo tom momku zviždali, istrpeo je to, vredno radio i postao ubedljivo najbolji igrač naše ekipe. Ako treba, lično ću da skupim kintu za jednu dobru fudbalsku loptu i da je poklonim Lazoviću, pošto mu ova jedna koju dobije na utakmici nije dovoljna. Postaje sramotno to koliko on ne želi da da loptu u situacijama kada bi od 100 igrača 99 dalo pas. Toliko…

Reply
Laki мар 31, 2013 at 10:09

A dobro sad,nije Laza tako lose odigrao…. naravno da je covek hteo gol da da,a tad smo vec vodili…nepravdam ga,ali verujem da bi mu znacio taj gol,a i vidi koliko je fudbalera,mnogo boljih koji su sebicni…Ne kaze se dzaba:Uprava Bajrna molim bundes ligu da se igra sa dve lopte:Jedna za Robena,druga za ostatak tima.

Reply
aleksandar sd мар 31, 2013 at 00:50

Ozegovic otkrice za mene licno, sve u svemu zadovoljan sam trenerom,kao i vecina, covek stalno ucestvuje u igri,non stop stoji pored aut linije i mase gde da ide lopta, jednom kad ne znam ko nije dodao loptu slobodnom igracu nego je vratio nazad u odbranu,on covek skocio mislio sam da ce da uleti na teren.. 🙂 Koliko sam video Mutinjo je bio na klupi u crvenoj trenerci i sad mi je jasno da onaj ruznal stvarno ima nesto protiv naseg kluba… Jel ima neko inform sto su rusi uplatili samo 1,2 evrica, zar ne trebaju da uplate zaostala 2 miliona evra od prosle sezone i sad jos od novog ugovora, ne znam sto toliko zakeraju ko da ce da bankrotiraju sto nam daju za njih pisljiva 4 miliona.

Reply
Laki мар 31, 2013 at 10:10

Ovo je gistro za 5 meseci,treba da uplate jos za 7

Reply
fudbalski analiticar мар 31, 2013 at 00:31

Sve sve…..ali kada sam video onu frizuru kod Mudrinskog……Boze zar nema ko da im kaze da je to trenutno najseljckija frizura u ovom delu Evrope!!!???

Reply
Galis мар 30, 2013 at 23:47

Pa navijanje nije bilo lose ali daleko od toga da je bilo odlicno, a ti impresioniran. Ako napunis Marakanu DELIJE ima da te izludu !

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK мар 31, 2013 at 08:31

Znas svih 5 padeza,dobar si ti;)

Reply
Huligan iz gimnnazije мар 31, 2013 at 10:11

Zapravo to su konjugacije:Ja cu da te Izludim,ti ces da me izludis,on,ona ono ce da me izludi,,mi cemo da te izludimo,vi cete da me izludite,oni ce da me izlude.

Reply
otpisani101 мар 30, 2013 at 23:46

igra je i dalje spora ali je kakva-takva igra u pokusaju…ja kada se setim igre u jesenjem delu i pocetak proleca, ovo danas bar nije bilo toliko stresno i odbrana je konacno izgurala bez velikih gresaka…novi trener prica o realnoj jos uvek sporoj zvezdi ne upotrebljava reci koje su mi mnogo isle na zivce a to su-fudbaleri u grcu i pod pritiskom…sa pinto ima neku viziju modernog fudbala i nadam se da ce mo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji…i sto je meni bitno nije izgovoro ni rec da nije obavio pripreme kao alibi…a prethodnik je posle svake utakmice ponavljao isti tekst…jos je rano da se sa pinto hvali ili kudi ,ali po meni posle igre sa malim murinjom i ovo danas nam izgleda kao liga sampiona…

Reply
sasas мар 30, 2013 at 23:30

Covek ima kvalitet,zato sto kaze istinu i odlicno zapaza trenutno stanje.Potpuno sam zadovoljan njegovom filizofijom i ja ga podrzavam.Sretno

Reply
Igor мар 30, 2013 at 23:21

Realno vidi se neki pomak rano je za procenu ali brze mora da se igra , formacija sa 1 napadacem nama ne lezi. ne mozemo tako da i

Reply
petar мар 30, 2013 at 23:09

Ja sam zadovoljan prikazanim! s obzirom da je prva utakmica. Vidi se pomak u igri, igrali smo dosta brze u odnosu na prethodne utakmice. Drago mi je da je Ozegovic dobio sansu i potpunosti je iskoristio.

Reply
redjamo pobede мар 30, 2013 at 23:12

Ozegovic je pokazao da zna i da zeli

Reply
aleksandar sd мар 31, 2013 at 00:12

Kako trci covek, odusevio me,a i spretniji je sa loptom od Kasalice dosta. Vidi se da je nasa skola. Treba da igra sa Daudom.

Reply
gledalac мар 31, 2013 at 03:44

Ne diraj mi Kasalicu 😀 , on ce biti Pintu-ov glavni igrac, videcete….
Zvezdin Luis Suarez (znam da nije isti kvalitet, al’ mentaliteti zelja za pobedom preslikani, ma covek bi pucao sebi u nogu da pobedi na utakmici 😀 )…

Reply
marko bl мар 30, 2013 at 23:07

lepo razmislja sa pinto..treba mnogo brze..ali dragi treneru ne mogu oni to..cekamo mi njih vec 6 godina..bili su i njima slicni pa opet nista..ono danas je krs od fudbala..jedino sto smo bolje igrali pozadi i na tome kapa dole..nama treba 7,8 pojacanja ali proverenih a njih 10 sut karta

Reply
redjamo pobede мар 30, 2013 at 23:11

Jedino sto nama treba je da oni shvate da moze! Da dobiju samopouzdanje i da grizu 90 i vise minuta. Ovaj Zvezdin tim je dobar ali su momci skupljeni kada je ceo klub u problemima. Vecina ovih igraca zna da igra fudbal

Reply
redjamo pobede мар 30, 2013 at 23:03

Najvise me kada dodje novio trener u klub interesuje konferencija. Mogu da kazem da je sve rekao kako treba. Ne zuriti a zbog toga ne postati pasivan, kako je lepo sve objasnio. I nisu mi jasni ljudi sto kazu da nisu bili bormebi igraci danas

Reply
mille мар 30, 2013 at 23:00

Daleko je ovo od dobrog. Ocekivao sam mnogo vise…. Nadam se da ce biti bolje….

Reply
mirko cz мар 30, 2013 at 22:44

Lazović je najsebičniji igrač kojeg sam gledao…igra nije bila lepa drugo nešto bolje od prvog poluvremena ali definitivno postoji pomak.Pa mi smo izgubili od radničkog iz niša koji se bori za opstanak.

Reply
bijelac мар 30, 2013 at 22:40

jooooooj boze kad cemo igrati brzo i agresivno…nemaju motiva ,nemaju zelje…a to je bar 30% pomaka u igri…da mi je docekat situaciju u kojoj ce im biti isplacene sve plate,da vidim je li to problem ili jednostavno ne znaju sto je mnogo vise vjerovatno..

Reply
Stefana мар 30, 2013 at 22:32

Pomak je očigledan, ali na BRZINI moraaa da se radi. Imao je, čini mi se, Lazović jedan dobar prodor, i sve i da je uspeo da zadrži loptu, nije imao kome da je doda jer su SVI ostali bili i dalje na svojoj polovini.
I ono dobacivanje pozadi. Nekad nisam sigurna na koju stranu napadamo koliko štoperi dugo drže loptu.

Reply
Huligan iz gimnnazije мар 31, 2013 at 10:13

Stefana,kako se to kazi i u seksu :Ne moze uvek napred hahah 😀 🙄

Reply
nenad мар 30, 2013 at 22:31

kakav crni pomak.igrali smo jako slabo.narocito u 1.poluvremenu sve dok ih nismo otvorili.a u drugom bez obzira sto smo sacuvali gol ipak smo imali par kikseva u zadnjoj liniji i lako smo mogli da primimo gol samo da je radnicki bio malo koncetrisaniji u zavrsnici,ali dobro prva mu je utakmica trebace mu vremena da pokaze kakav je trener

Reply
Cira мар 30, 2013 at 22:27

Pomak je napravljen…vidi se opredeljenje u igri i konacno trener koji ne zatvara utakmicu kod vodstva od 1-0

Reply
Đole мар 30, 2013 at 22:11

Slažem se:)

Reply

Leave a Comment