Moja Crvena Zvezda
Обавештења

Сервер стабилизован, повратак нормалном раду

mcz1Као што и сами знате, МЦЗ портал и форум нису радили од недеље увече па све до данашњих јутарњих сати. Хостинг провајдер где смо хостовани је прелазио на нову инфраструктуру, а тај прелазак није прошао глатко како се очекивало, што се одразило на рад појединих сајтова и сервера, на жалост, баш и на онај на којем се налази наш сајт.

Тек у четвртак поподне ситуација се стабилизовала, да бисмо од тада па све до петка увече аплоадовали шест гигабајта података, како бисмо поново покренули наш сервер, обзиром да су готово сви подаци на претходном били оштећени. А овог јутра завршене су и све инсталације које су потребне да би сервер нормално функционисао.

Неке слике недостају као и неколико галерија, али ће све то током викенда бити сређено, а сервер „затегнут“ како је и раније био, како бисмо се вратили у потпуности у редован рад, те вас молимо за још мало стрпљења ако све не буде на највишем нивоу у наредних неколико дана.

Уједно, овим путем се захваљујемо на десетинама оних који су нам писали, распитивали се шта се дешава и пружали нам подршку да се што пре вратимо нормалном раду.

Викенд препун дешавања је увелико у току, време је да наставимо тамо где смо стали! Останите уз нас!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Deer hunter апр 6, 2013 at 16:19

evo poklanjam vam nesto sto niie server, ali je kratak subdomen link…
http://m.cz.cc/

Reply
aleksandar sd апр 6, 2013 at 14:35

Bas u toku najvaznije nedelje vas nije bilo… 🙂

Reply
ALcaponeDeLiJa апр 6, 2013 at 13:52

E Bogu hvala 🙂

Reply
VESICU ODLAZI! апр 6, 2013 at 13:46

Hvala Bogu da je konacno sve u redu.Poludeo sam i ispizdeo ovih nedelju dana,najmanje sam 100 puta pokusavao ali nije vredelo.Znao sam da je ovaj problem u pitanju i da ce potrajati par dana.Sada smo svi opet zajedno i imamo priliku da iznesemo misljenje na najboljem zvezdaskom sajtu i forumu.Npared Zvezda

Reply
dexa7 апр 6, 2013 at 13:08

Fala kur#u vise 😆

Reply
Petarr апр 6, 2013 at 12:58

Konacno!!!! Mnogo los osecaj kad skuvas kafu ujutru i sednes lepo za komp, a MCZ ne radi. Samo napred majstori !

Reply

Leave a Comment