Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава црвено-белог викенда

SD_Crvena_Zvezda_BelgradЗвездини спортисти и овог викенда изаћи ће на терен, али не у толиком броју као претходних недеља. Само кошаркаши, фудбалери и рукометашице одиграће своје мечеве, сви сутра. Само су кошаркаши домаћини, али ће због казне играти без присуства публике, док рукометашице гостују, као и фудбалери.

Фудбалери Црвене звезде гостују фењерашу Смедереву, где ће покушати да дођу до битна три бода, посебно ако се у обзир узму две узастопне победе, добра форма неких играча и дерби који се игра у комшилуку и који би могао поново да унесе неизвесност у борбу за титулу, која је изгледала као немогућа мисија пре само неколико дана, јер је разлика на табели износила 11 бодова. Меч почиње у 15:00, а карте се могу наћи и на Маракани.

Кошаркаши ће због суспензије дочекати Константин без публике и покушати да реагују победом на пораз у дербију. Меч се игра сутра, у необичном термину, са почетком од 12:30.

Рукометашице имају прилику да забележе нову победу, јер гостују фењерашу, екипи Радничког са Новог Београда, који има свега један бод у претходних 16 утакмица. Меч се игра у недељу, са почетком од 17:00.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Coki81 апр 6, 2013 at 14:15

Slazem se,ali niste procitali moj tekst do kraja, mislio sam da to pisete u jednom tekstu,kao sad ali sto kaze Rile,da dodate i satnicu

Reply
Coki81 апр 6, 2013 at 14:03

Upravo sam to hteo da napisem…i bilo bi dobro da cesce najavljujete satnicu i gde igraju nasi (u jednom tekstu),a naravno posle napisete opsirnije o svakom pojedinacno,kao i do sada…

Reply
rille83 апр 6, 2013 at 13:19

e je…la vas ovakva najava!!!! Je l tesko bilo da lepo napisetete fudbal: cz-sd igraju taj dan u toliko sati, kosarka: cz-nis igraju taj dan u toliko, rukomet cz-nis igraju taj dan u toliko!?

Reply
Dražen апр 6, 2013 at 13:24

О чему ти причаш кад за сваку утакмицу пише који се дан игра и у колико сати?

Reply
Александар М. апр 6, 2013 at 14:11

Кад прочиташ текст онда постави то питање опет.

Reply

Leave a Comment