Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојадиновић: „Не одустајемо од титуле, мада је предност Партизана и даље веома велика“

До краја првенства остало је још осам кола, предност највећег ривала је четири бода, а оно што може да радује навијаче Црвене звезде је успон форме најважнијих играча и доста лакши распоред од Партизана.

Спортски директор Звезде, Зоран Стојадиновић, у разговору за „Спортал“ изјавио је да је Са Пинту већ направио велики помак у екипи, као и да је предност ривала и даље велика, али се не одустаје од титуле:

Зоран Стојадиновић и Рикардо Са Пинту
Зоран Стојадиновић и Рикардо Са Пинту

„Радујем се што је Са Пинту унео нешто ново. Португалац полако враћа екипи самопоуздање и победнички менталитет. Знам да Звезда мора још много боље, али нема чаробног штапића, који ће преко ноћи да направи промену за 360 степени. Најважније је да играчи почињу да шватају шта тренер тражи од њих, прихватају његову филозофију игре и резултати, односно и течнија игра доћи ће временом. Да је Са Пинту дошао пре припрема у Турској, уверен сам да бисмо били егал са Партизаном. Али, ово што смо направили, велики је помак. Нама је главни циљ да стабилизујемо екипу и спремимо за крупан корак наредне сезоне. Не може нови тренер да за две недеље исправи све пропусте који су учињени у припреми тима за сезону. Наравно, не одустајемо од титуле, све док имамо и промил шансе да је освојимо, мада је предност Партизана и даље веома велика.“ – рекао је Стојадиновић и додао да му је драго што су Дауда и Гаридо оправдали поверење:

„Мени је драго што су Дауда и Гаридо већ оправдали поверење. Посебно сам срећан због човека који је мене довео у Звезду, када је формирана Радна група за спас фудбалског гиганта. Није и не иде баш све као по лоју, и даље има другачијих мишљења, опструкција… Али, стојим иза сваке своје одлуке и верујем да је оно што радим исправно, а време и резултати ће показати колико сам био у праву – или грешио.“

Које је ваше мишљење о досадашњем раду Зорана Стојадиновића? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

35 comments

Djole- Jagodina апр 9, 2013 at 09:57

Ja sam siguran da navijacima Zvezde trenutno vise znaci dobra igra C Zvezde nego osvajanje titule koja je izgubljena onog trenutka kad je Murinjo dosao,ali ako se dogodi onda jos bolje.Stojadinovic i Čovic koji jedino i nesto rade treba da rade svoj posao najbolje sto mogu i da se spremamo za leto.Ova ekipa trenutno nema potencijala za evropu ali se nadam da Pintu i Stojadinovic znaju sta treba da se radi i koga da dovedu.Moje licno misljenje je da nam treba dva odbrambena i dva igraca sredine terena a da treba da idu Milivojevic,Milijas,Mikic jer samo zauzimaju mesto u timu…Zvezda oooooooooooooooo

Reply
dusan апр 8, 2013 at 23:30

ajde bez lozenja. ovo pod sa pintom nije nista bolje nego sto je bilo. igrali smo tri lagane utakmice, od kojih bi dve na marakani i moja keva dobila kao trener, a trecu smo dobili na jedvite jade sa igracem vise. grobari su se opustili – dali su bodove hajduku, kiksnuli protiv slobode, a onda ih je vojvodina odlomila (samo da podsetim da je nas vojvodina zgazila u beogradu). Mislim da i dalje nemamo nikakvog razloga za neku egzaltaciju. i jos nesto, stojadinovicu – promena od 360 stepeni je pun krug i kad ga okrenes na istom si mestu na kome si bio. hteo si da kazes 180 stepeni….valjda.

Reply
zoki апр 8, 2013 at 23:01

Stojadinovic radi ko cnac svaka cast za sada je sve uradio kako treba on i Covic su dobar tandem jos da i Dzajic stisne malo i bice sve ok ,naravno bez kiksa nadalje i eto nama titule jer groblju je vec voda dobro napunila usi tako im i treba kad se ne kupaju redovno. 🙂

Reply
Coki81 апр 8, 2013 at 18:20

Dobro je,lakse se dise…ali mislim da samo treba da se fokusiramo na prvu sledecu utakmicu i da se ne bavimo previse kalkulacijama,da se nebi sapkeli… Kao i ja, vidim da se i vi slazete da ekipa ne zna da se nosi sa pritiscima,mi vec 5 godina nismo osetili slast titule…nadam se da ce i ekipa poceti da igra u transu…cinjenica je da ce g***ari jos padati,ali najbitnije je da mi dobijamo utakmice.. nek se pritisak prenese na njih… Ima sanse za titulu, ali koliko pamtim,ne secam se da je neko u ovoj nasoj tramvaj ligiuspeo da nadoknadi 11 bodova razlike i osvoji prvenstvo… Nadam se da ce se ovde govoriti ona stara ZA SVE POSTOJI PRVI PUT! Idemo momci, sledeci je Spartak!

Reply
delija апр 8, 2013 at 14:58

Stojadina i Covu najvise cenim u zvezdi….

Reply
Quaresma апр 8, 2013 at 14:46

Jagos Vukovic u junu slobodan igrac! Stojadinovicu reaguj!

Reply
Senjak апр 8, 2013 at 14:44

Stojanovic ne da je uradio dobar posao nego je to sjajno uradjen posao, posebno uzimajuci u obzir pare koje imao (ili bolje receno nije imao) na raspolaganjju. Za sad je 100% pogodio i sa trenerom i sa obojicom fudbalera.

Bio sam skeptican kad sam cuo da dolazi Dauda, jer nije uospte bio poznat, dolazi iz „male“ lige, nije reprezentatiovac, itd. Ali Stojanovic je svima kao stao sam ja zapusio usta – dokazao je da zna sta radi!

Reply
miki апр 8, 2013 at 14:42

Kao prvo Stojadinovic je neko ko se bavi menadzerskim poslom relativno dugo i covek opstaje sto znaci da zna svoj posao. Istina je da je bila promena trenera posle poraza od Vose sada ne bi bilo -4 vec plus 4! Jednostavno ne mozes da igras formaciju za koju nemas igrace, sto je radio jankovic i delimicno robi. Ovo je prvi trener koji je pstavio igru kako treba! Visoki presing od prvog trenutka i puno trcanja i to je to! A ne mi cekamo ekipe na svojoj polovini ili igramo presing sa jednim isturenim igracom protiv ekipa koje se brane protiv nas i igraju na bod.

Reply
CzvBoys апр 8, 2013 at 14:40

Nadam se na leto jos boljem prelaznom roku…stim da su dosadasnja pojacanja opravdala ocekivanja.

Reply
dexy122 апр 8, 2013 at 20:09

Mozda bolja i tako sto ce neki igraci otici za dobre pare. 😉

Reply
uvek tu i u dobru i u zlu... апр 8, 2013 at 13:58

svaka caast Stojadinovicu,ti si vise uradio za par meseci bez dinara nego svi ovi za tolike godine i sa tolikim potrosenim parama……

Reply
Milos апр 8, 2013 at 13:42 Reply
krule апр 8, 2013 at 13:06

Covek jednostavno skida pritisak sa ekipe,pokusava da izvuce maksium, e to mu je cilj.Realno treba nam jos puno rada i truda uz srecu koja je bitna, mozda stignemo i do titule.

Reply
Горан апр 8, 2013 at 11:44

Стојадиновић по неком мом скромном мишљењу ради одличан посао. Довео је Дауду, Гарида за мале паре (мале у односу на плате колике имају остали првотимци), који притом играју више него добро. Остаје да видимо како ће се показати тренер кога је довео, Са Пинто. За сада сам задовољан, али сачекајмо да видимо кад дође гостовање Јагодини или дерби, како ће поставити игру итд., па да дамо коначан суд о њему, за сада све позитивно. Требала нам је ова промена тренера, да раздрма ову екипу, да се пред крај сезоне извуче максимум из ње.
Отворила се нова шанса за титулу. Ако победимо све до дербија (Спартак, Доњи Срем, Офк кући и БСК, Јагодина у гостима), верујем да ћемо још више прићи Партизану, а на дербију шта буде.
Разочаран сам Џајићем и сматрам да га треба прогласити за почасног председника и склонити у страну, није он више за неки озбиљнији рад.
Поздрав Делије и не одустајмо! 🙂

Reply
marko апр 8, 2013 at 13:19

imamo sansu i te kako za titulu treba pobedjivati slabe ekipe do derbija a imamo sansu da opet po 5 pobedimo partizan u prelaznom roku treba se dobro pojacati dovesti pre svega dobrog stopera a voleo bih i dobrog napadaca a to je naravno oumaru kakv bi to tandem bio dauda oumaru

Reply
madmix апр 8, 2013 at 11:42

odmah upada u oci da Stojadinovic zna sta radi sa ekipom(msm na ono kad su ga kritikovali sto je doveo daudu a ne defanzivca),doveo je tri coveka i napravio veliki pomak u pozitivnom smeru,jedino mi je krivo sto nije dosao kueva jer nam takav igrac fali,brz,prodoran,lako resava jedan na jedan ali ne sumnjam da ce Stojadinovic naci nekog slicnog.Zvezda u srcu!!

Reply
lpool апр 8, 2013 at 14:48

dobar je on menadzer,njega je nasao za dz a zamisli koga bi doveo da ima makar neke pare 😀

Reply
Stevan077 апр 8, 2013 at 11:37

Nemojte da pljujete Saleta Jankovica. Nije posteno!

Reply
СВИ НА МАРАКАНУ! апр 8, 2013 at 21:42

Зашто није поштено ❓
Ако не освојимо титулу ове сезоне једини кривац је превара од тренера Сале Јанковић. Он је толико спустио цену неким играчима да је то срашно!

Reply
! апр 8, 2013 at 11:34

Pobedimo ih u derbiju,i dobijemo sve do kraja a oni da izgube ili odigraju nereseno negde i mi smo osvojili titulu.

Reply
nemanja апр 8, 2013 at 12:04

prosto kao pasulj 😛

Reply
roki апр 8, 2013 at 11:27

Ali Stojadine ako napravimo promenu od 360 stepeni opet cemo biti na istom :mrgreen:

Reply
roki апр 8, 2013 at 11:28

I samo da dodam da radis fenomenalan posao, Dauda,Garido i Sa Pintu su za mene vec opravdali ocekivanja. Da imamo novca, Ronaldinho bi nam igrao 😀

Reply
Dimitrije апр 8, 2013 at 13:49

Ha konacno da je neko primetio 😀

Reply
Branko285 апр 8, 2013 at 11:24

Svaka čast Stojadinoviću.. Čovjek je pogodio i sa pojačanjima i sa trenerom.. Nadamo se još boljem ljetnjem prelaznom roku..

Reply
Milos апр 8, 2013 at 11:23

da je Dzajic poslusao Stojadinovica jos na polu sezoni,dosao bi Sa Pintu odradio pripreme i sad ne bi imali -4 nego +4…doveo bi igrace koje je on zeleo,a evo pokazalo se da Dauda i Garido odskacu od odstalih a to su igraci koje je Stojadinovic zeleo…ali Dzajic je bio za Jankovica i za to da se pojacanja dovode samo iz nase lige,kao npr.Grbic…

Reply
Branko285 апр 8, 2013 at 11:27

Nemojte sad svi da krivite Džajića..To je sad šta bi bilo kad bi bilo.. Za sada se ispostavilo da je Sa Pintu pogodak,ali kad je Janković došao protiv Bordoa, ja sam mislio da uzimamo titulu sa njim.. Ne treba se zaletati,ako ne daj Bože krene po zlu, svi ćete pljuvati Sa Pintua!!

Reply
bice bolje neko vice апр 8, 2013 at 12:18

nisi gledao utakmicu juce, jel da?
Garido ne odskace od ostalih!!!

Reply
Branko285 апр 8, 2013 at 14:19

Izgleda da si ti gledao samo juče utakmicu… Dosta mi je više takvih „navijača“ kao što si ti i što gledaju i sude samo kroz jednu utakmicu… Garido možda juče nije odigrao na nivou,ali je solidan.. Mislim da puno mora napredovati u ofanzivi,a za defanzivu mu skidam kapu..

Reply
burago апр 8, 2013 at 11:19

pa promena za 360 stepeni je opet isto, to je pun krug :mrgreen:

Reply
Ultraa апр 8, 2013 at 11:21

Pitagora, ti li si? 😛 😎

Reply
Александар М. апр 8, 2013 at 11:38

То је Архимед, не Питагора 😛

Reply
Ultraa апр 8, 2013 at 11:50

Profesore matematike, i Vi navijate za Zvezdu?

Reply
Dimitrije апр 8, 2013 at 13:53

Ne zanci da je neko profesor matematike ako zna osnovnu stvar 😀

Saša апр 8, 2013 at 12:11

Ae totalno je nebitno koliko je stepani, jasno je šta je hteo time da kaže. Mada je tačno da je pogrešio jer kad se želi reći da se nešto okreće dijametralno suprotno kaže se za 180 stepeni, ne za 360, ali dobro. :mrgreen:

Reply

Leave a Comment