Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

КК покренуо веб радио Црвене звезде

radioУ жељи да својим навијачима омогући што богатије садржаје КК Црвена звезда Телеком покренуо је амбициозан пројекат wеб радија. Радио Црвена звезда основан је у сарадњи са техничким партнером НАXИ радијом и доступан је на званичној интернет страници клуба www.kkcrvenazvezda.rs . Да би сте слушали радио Црвене звезде потребно је само да кликнете на банер који се налази на сајту. Радио Црвене звезде требало би да буде користан сервис навијачима на коме ће моћи да се препусте одличној музици, буду у сталном контакту са дешавањима у клубу који воле и на тај начин свој дан учине лепшим и забавнијим.

У складу са потребама да се све већи део времена проводи поред компјутера, на интернету, направили смо огроман корак, надамо се повукли прави потез и реализовали пројекат који ће од сада постати место сталног окупљања свих нас којима је Црвена звезда у срцу. Радио Црвене звезде је замишљен да се користи на било ком месту које има омугућен приступ интернету и буде доступан свима вама неважно да ли радите у канцеларији, или сте код куће, у кафићу, у шетњи…

Радио Црвене звезде је музичко-спортски радио и представља јединствену комбинацију нудећи садржај који је веома популаран и задовољава све укусе. На Вама је да послушате и определите се да Вам овај радио буде део свакодневнице, а ми ћемо се са наше стране постарати да та свакодневница уз наш радио буде што занимљивија.

Омугућићемо Вам да на радију Црвене звезде послушате екслузивне интервјуе са играчима, члановима стручног штаба и руководства клуба, познатим личностима које су стално уз Црвену звезду, али и да чујете коментаре новинара, професионалаца из других медија који ће давати стручна и објективна мишњења на теме које су актуелне.

Као највећем клубу на овим просторима у плану нам је да постигнемо много, како резултатски, тако и организационо, и зато је радио Црвене звезде наш поклон свима Вам који сте уз клуб све ове године. Управо због тога је наша идеја да креирамо додатне садржаје, да Вам поклонимо нешто што ће нас још више спојити и удружити.

Слоган нашег радија је ЈА САМ (име и презиме), А ВИ СЛУШАТЕ РАДИО ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, што значи да сте сви Ви део нашег слогана. Потребно је само да изговорите ову реченицу, додате Ваше име и презиме и бићете део слогана. Наснимите се и пошаљие нам Ваш џингл на радио@ккцрвеназвезда.рс и постаћете део највећег џингла икада снимљеног. Ако четири милиона навијача Црвене звезде пошаље аудио материјал, биће то за памћење. Чекамо Ваш маил и позивамо Вас да слушате радио Црвена звезда!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

Ivan апр 10, 2013 at 09:02

Treba mi mala pomoc,kako da slusam na Galaxy s3? Uporno mi kaze da be podrzava taj format plejera. Da li ima neki trik ili da cekam zvanicnu aplikaciju.
Unapred hvala.

Reply
Igor апр 10, 2013 at 01:39

Trebalo bi da puste i kontakt program : 😀

Reply
Igor апр 10, 2013 at 01:39

Trebalo bi da puste i kontakt program : 😀

Reply
forza stella rossa апр 9, 2013 at 16:08

Neka se igraci najzad uozbilje i dobiju sutra Radnicki,pa cemo posle slusati radio…..

Reply
Vladimir апр 9, 2013 at 13:22

Dal ce biti i prenos utakmica

Reply
jovan апр 9, 2013 at 12:57

koju frekvenciju da trazim na telefonu

Reply
Marko Vozdovac апр 9, 2013 at 13:00

Mora preko neta… Ista priča kao i kad otvaraš putem računara, otvoriš sajt kluba i onda klikneš na baner… Ja imam besplatan net na telefonu i super mi je…

Reply
Zvezda Velikan апр 9, 2013 at 12:53

Ovo je za pohvalu, nema sta, ali mene najvise zanima da Zvezda postize vrhunske rezultate, i da nizemo trofeje u vitrine, to je najvaznije od svega.
Razocaran sam, poslednjim derbijem sa Partizanom, i ne mogu vjerovati da smo toliko mladom timu Partizana dopustili da nas pobedi i napravi brejk!
Zvezda ima najaci tim, ali nema tu ,,glad,, za pobedama i tu dozu maksimalnog profesionalizma, za razliku od Partizana.
Mislim ,upravo da je mentalitet ekipe KK C.Z veoma los, a da je Partizanov izvanredan, sto im godinama enormno pomaze. Igraci Partizana razaraju i razvaljuju rivala, ne birajuci dozvoljena i zadiruci u nedozvoljena sredstva, to znaci da su jakog karaktera.

Reply
Marko Vozdovac апр 9, 2013 at 13:03

Onaj njihov igrače bira i oblikuje prema sebi, znači drčne, nevaspitane i divlje. Teško je bilo kom normalnom treneru da svoj tim spremi na tako nešto… No, kao što znamo, svako može da bude „prljav“ kad hoće, pa bi možda naš štab mogao malo da uputi igrače u tom smeru…

Reply
mariachi апр 9, 2013 at 12:49

Vrh je ! jos da puste neku trens pesmu i to je to 😆

Reply
velibor zik апр 9, 2013 at 12:48

to je exstra

Reply
velibor zik апр 9, 2013 at 12:47

😀 😀

Reply
velibor zik апр 9, 2013 at 12:47

😀 😀

Reply
Marko Vozdovac апр 9, 2013 at 12:37

Svaka čast za ovo! Može i na telefonu da se pusti… To je to, ostale radio stanice više ne postoje…

Reply

Leave a Comment