Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Вукоичић пред Раднички: Права прилика да видимо да ли смо на правом путу

img_1089Црвена звезда Телеком у четвртом колу Агрожив супер лиге у среду од 18 часова дочекује Раднички. Ово ће бити други у низу од три меча која ће ова два тима одиграти у веома кратком периоду, право одмеравање снага пред можда и најважнију утакмицу сезоне – полуфинале фајнал фора АБА лиге.

Карте за ову утакмицу су већ у продаји на свим продајним местима Евентима, где ће бити доступне и среду до 12 часова. На дан утакмице карте ће моћи да се купе и на благајни дворане Пионир и то од 15 часова. Цене карата су непромењене и износе 200 динара за трибине, 500 за партер, 1000 за белу и плаву ложу и 1200 за ВИП ложу.

Играчи и стручни штаб Црвене звезде Телеком позивају све верне навијаче да још једном испуне трибине и спортским навијањем воде црвено-беле до победе. Влада Вукоичић је изјавио да је ово један од најважнијих мечева који црвено-беле очекује у домаћем првенству:

Ми смо ушли у Агрожив супер лигу са највишим могућим амбицијама и ту се није ништа променило. Доживели смо један неочекивани пораз и сваки следећи не би био добар за нас. Имамо притисак, тензију и обавезу да ову утакмицу завршимо са позитивним исходом. Утакмицом против Радничког смо практично завршили АБА лигу, и врло брзо играмо полуфинале на Фајнал фору против њих. Састави на утакмици у среду и на оној у полуфиналу неће бити исти, али сигурно је да је и једном и другом тиму стало да добром игром и добрим резултатом дочекају финални турнир – изјавио је Вукоичић, пре него што је детаљније анализирао крагујевачки тим:

Раднички је за домаћу лигу променио два висока играча, Визер и Еменинг више нису ту, а уместо њихи су Николић и Вуксановић. Та промена тражи време да се финесе сложе, колико год њихови играчи били искусни. Нису бриљирали у прве две утакмице у домаћем првенству у одбрамбеним задацима, али су показали нападачки потенцијал и добрим нападом дошли до победа. Непланирано су игубили до Мега Визуре, али Мега је један од озбиљнијих кандидата за пласман у плеј оф. Раднички је доказао да је један од најбољих нападачких тимова у АБА лиги, завршили су на првом месту по проценту шута за три поена, и такође су дали највише тројки по утакмици. То говори о њиховом тимском и индивидуалном менталитету. Против Меге су имали јако лош проценат шута и шансе да се то понови су практично немогуће. Он ће се поновити само ако ми будемо врло добри у одбрани и то је оно што нас занима, да преко одбране дођемо до позитивног резултата. Морамо да их избацимо из нападачког система – констатовао је тренер Звезде, а онда се осврнуо на недавни пад у форми црвено-белих:

Што се тиче неких наших проблема, можда против Константина резултатска реакција није била вилдљива, али сам задовољан како се тим понашао. Ако су тренинг и атмосфера показатељи шта нас чека на утакмици, можемо да верујемо да враћамо форму и атмосферу. Ово је прави тест да видимо да ли смо на правом путу – закључио је Вукоичић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

emirko svemirko апр 9, 2013 at 19:15

Neophodna pobeda i ne sumnjam u nju tako da bez brige.. 😀

Reply

Leave a Comment