Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Најава: Војводина – Црвена звезда, други меч полуфинала

 У Београду је начињен први корак, други корак је у Новом Саду. Победом у четвртак 13:7, Црвена звезда је повела у полуфиналној серији против Војводине 1:0 и има меч лопту за финале. Самим тим, пут у Сегедин би имао терет мање. Црвена звезда је искористила предност домаћег терена, серија се сели у Нови Сад.

На мечу у четвртак нису играли Никола Рађен и Денис Шефик, који су спремни за дуел у Новом Саду. Дејан Савић је одлучио да пружи шансу младом Душану Балаћу, који је био стрелац једног гола, и голману Драксимовићу, који је добио поверење у битном мечу, а двојац мало одмори пред најбитније утакмице. У Нови Сад црвено-бели путују комплетни, па ће Савић моћи да одлучи ко ће на мегдан Новођанима.

Војводина је очекивано пружила јак отпор, пре свега у првом полувремену. Талентовани тим је издржао део трке, али у другом делу Прлаиновић и друштво су додали гас, заиграли јаче, па млади играчи Војводине нису имали снаге за више, осим часног пораза. Истакао се Срђан Вуксановић са пет голова. Јуниорски и повремени сениорски репрезентативац, дебитовао са 17 година, иако међу млађима, један је од најискуснијих у тиму Дејана Станојевића. После одлазака неколицине најбитнијих играча у летњем прелазном року, издвојио се као лидер тима из Новог Сада, што је показао и на мечу у Београду.

У другом полуфиналном пару, Раднички је био бољи од „Вечитог ривала“ на Бањици, па ће у Крагујевцу тражити исто што и ми у Новом Саду. Победу, финале и битку за титулу.

Дуел у Новом Саду биће последња провера за наш тим пред дуел четвртфинала Лиге Шампиона, са Сегедином у среду.

Полуфинале плеј офа, други меч, субота 13.април, СЦ „Слана бара“

Војводина – Црвена звезда! (0:1)

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Zvezda Velikan апр 13, 2013 at 09:37

Pobeda je sigurna, idemo u finale!

Reply
nn апр 12, 2013 at 19:15

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Reply

Leave a Comment