Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Кокеза: „Југовић наговарао Лазовића да не продужи уговор!“

Наставило се медијско препуцавање подпредседника клуба са „Маракане“, Славише Кокезе и бившег играча и клупске легенде Владимира Југовића. Кокеза је у разговору за „Курир“ изјавио да поштује Југовића као фудбалера и све што је урадио за клуб, али да је недопустиво то шта ради сада, као и да је он главни кривац за одлазак Симића и Максимовића:

Kokeza

„Као фудбалера, Југовића поштујем и све оно што је урадио за клуб. Али, то нема везе са оним што данас ради. Нека господин Југовић јавно одговори да ли је одвео Симића и Максимовића из Звезде. Ја се нисам окористио ниједан динар о Црвену звезду, а да ли је он, то је јасно као дан. Звезда ће добити за Симића 200.000 евра, а за Максимовића 70.000 евра. Да он није узео ту децу за три до четири године, Црвена звезда би на њима двојици могла да зарадио минимум милион и по или два милиона евра. Ако мисли да је то часно и поштено, што му онда смета да то јавно кажемо?!“ – рекао је Кокеза и додао да је Југовић прошлог лета вршио притисак на Лазовића да не продужи уговор са Црвеном звездом, али је Лазовић одбио:

„Прошлог лета је вршио притисак на Лазовића и наговарао га да не продужи уговор са Црвеном звездом. То је радио само из ралзлога да себи прибави корист. Лазовић је као звездаш то одбио, променио агенцију и продужио уговор са клубом.“

Које је ваше мишљење о Југовићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

27 comments

Anka апр 16, 2013 at 16:37

Ovo sto ti radis Kokeza zovu se seljacki maniri. RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA U INTERESU CZV I NJENOG BOLJEG POSLOVANJA, ZATO SI DOVEDEN A NE DA IZIGRAVAS RAZGLASNU KUTIJU. AKO OTKRIJES STA SUMNJIVO SALJI U MUP, a ne na sva usta da pljujes. Nisi ni ti cvecka ili zelis da kod navijaca dobijes podebelu zaledjinu za dalje poslove. (Ne branim Jugu, da li je radio nesto protiv Zvezde moze da se proveri, ALI OVAJ MAMLAZ BI TREBAO DA ZNA DA JE JUGA IPAK IME NASEG KLUBA STO ON NECE BITI NI ZA NAREDNIH 1000GODINA- MALO POSTOVANJA PREMA ONIMA KOJE CELA EVROPA I SVET PAMTE, sramota je opanjkavati nekoga na sav glas a da pritom ni dokaze niste izneli u javnost ili podneli nadleznim organima). POCINJETE DA SMARATE.
Sto se tvog bliskog saradnika tice, istina je da je hteo dvoje dece Zvezdine da otme i prevede u Partizan, ali istina je i da je menadzer 8-ci momaka u Partizanu, s tim sto se on izjasnio da je zamrznuo status menadzera. VUK DLAKU MENJA ALI CUD NIKAD.
Ipak, do sada, nisam iznela rezervisan stav prema tebi i doticnom gospodinu do ovog trenutka, iz postovanja sto ste dosli u moj voljeni klub, verujuci da imate nameru da mu pomognete da se digne iz pepela. E pa iskreno rezervisana sam prema vama menadzerima- KOZA CUVA KUPUS A DA GA MALO NE OBRSTI.

Reply
Lazovic za kapitena апр 15, 2013 at 14:35

zasto Lazovic ne potvrdi ili negira ovo,ja sumnjam da je Jugovic hteo to da uradi Zvezdi

Reply
MilanCa88 апр 14, 2013 at 17:28

Lazovic zvezdas, xaxaxaxaxa:):). Moj cacanin je bio okoreli grobar sa sipke na jugu, ali crveno bele boje cine cuda…..:):) Idemo Zvezdana….

Reply
Coki81 апр 14, 2013 at 16:16

Ha, ovi i bucko me čuo pa se sad i on javlja…nema šta, drugari iz klupe on i Kokeza… 😉

Reply
aleksandar sd апр 14, 2013 at 15:29

Ne bi me cudilo i da je ovo istina, ne branim Kokezu ali dosta mi je vise tih legendi koje se kunu u zvezdastvo a ovamo sebi stavljaju pare u dzep i pricaju kako im ne pada na pamet da pomognu Zvezdi. Zapamtite da Zvezdu iz dugova nece da izvadi neka od legendi nego neki potpuno nebitan covek. To sto su oni igrali u trofejno vreme ne daje im za pravo da mogu da rade sta hoce. Niko od tih legenci nece ni 10 000e da uplati klubu a ovamo se busaju da su neko i nesto.

Reply
MILAN KG апр 14, 2013 at 15:11

i ja sam napisao da nema veze ono sto je jugovic bio i sta je zvezdi znacio sa onim sto danas radi kod nas cim je neko legenda da li fudbalska,kosarkaska… automatski se proglasava za ,majku terezu“ amnestira se od svake odgovornosti bez prava na kritiku to samo kod nas moze zato smo tu gde smo.

Reply
CzvBoys апр 14, 2013 at 14:53

Ne bi me nista cudilo da je ovo istina,pa pogledajte samo Mihajlovica koji je takodje bio clan nase zlatne generacije a svi znamo koliko ga zabole za Zvezdu a i Jugovic izgleda nije drugaciji,naravno,ako je ovo sto Kokeza kaze istina. TREBA DA SE STIDE!

Reply
Ryber Palunko апр 14, 2013 at 13:43

Ko si ti!? Još jedna jezičava politikantska (ovaj put SNS) instalacija u našem klubu koja zna da nikad nikakve posljedice neće povući, ma šta rekao ili uradio. Doveli su nas do rasula, ali i dalje nam jašu na grbači!

Reply
Zvezdas iz Cacka апр 14, 2013 at 13:56

slazem se!

Reply
Sone апр 14, 2013 at 14:37

A sta ako je covek u pravu?

Reply
Ryber Palunko апр 14, 2013 at 15:50

Pa ništa, j**i ga, što je za Zvezdu bolje, bolje je i za mene, ali dosadašnje mi iskustvo govori drugačije, jer isto niko kao nikad nije uzeo dinar od Zvezde, svi su tu iz ljute ljubavi, kad na kraju, opa, 60 milki duga, a silna ljubav unaokolo. Sve pršti!
Što se legendi tiče, vrijedi isto, jer ako ništa, svojim nečinjenjem su doprinjeli ovome gdje smo. Puštaš da najsvetije propada, a držiš jezičinu za zubima.
Nisam ja baš od ekipe kojima niko ne valja, samo naprosto, teško podnosim ljude kojima je struka ‘političar’ i gotovo. Osvrni se oko sebi i vidjećeš zašto, Šone, brate.

Reply
VESICU ODLAZI! апр 14, 2013 at 14:52

Ryber Palunko-brate slazem se da je on covek SNS-a i to nije nikakva tajna.Ali ne mozemo verovoti ni Jugovicu,verovatno da ima istine da je on umesan u odvodjenje onih klinaca.On samo zna da kaze da nije menadzer i da nema agenciju!Ok,ali to ne znaci da nije vrsio uticaj u ime neke agencije da bi sebi pribavio korist.Mozda se on ne vodi kao agent agencije ali radi za njih jer ima ime i procenu oko talenata.Ako je to sve istina onda neka mu je svaka cast!A Kokezi ne verujem naravno sve dok se ne dokaze delima,a ni tada ne treba verovati nikome potpuno vec uvek imati dozu opreza.Ndam se da si me razumeo 😀

Reply
Ryber Palunko апр 14, 2013 at 15:42

Dosad su se likovi poput Kokeze (političarčići u našem klubu) dokazali djelima, brate i to djelo je cifra duga koja nam svima stoji u grlu kao kamenčina! Sjeti se samo ti opskurnih likova koji su prodefilovali kroz naš klub zadnjih 20-ak godina, qrčeći se da su faktor u Zvezdi i vidi šta imamo od toga? Možda je ovaj nekim, dosad nepojamnim, čudom drugačiji od ostalih, ali iskustvo nam govori suprotno. Političarčići, da znaju bilo šta, ova bi nam zemlja izgledala makar malo pristojnije, a ne jadnica, kao očerupana kokoš.
Uostalom, kao što kažeš, vidjećemo, možda i mi nekad ubodemo iznimak koji potvrđuje pravilo. Prokleti bi red bio!
Poz.

Reply
VESICU ODLAZI! апр 14, 2013 at 16:05

U pravu si za ove skolovane lopove iliti politicare.Takva smo zemlja i narod pa ih trpimo i svaka stranka kada dodje na vlast postavi ljude iz svoje partije.Da ce da kradu to je sigurno.E sad,ako pri tome Zvezda ima rezultate,kako na terenu tako i na polju finansija,onda cemo mi navijaci imati zadovoljstva zbog tih uspeha,a mnogi ce reci-pa neka i kradu po malo!Naravno da bi svi voleli da cela uprava radi samo i iskljucivo u interesu Zvezde,ali to u ovoj zemlji nije moguce.Najbolji model je da uprava dobije dobre premije u slucaju velikih rezultata i da se time zadovolje,bez kraduckanja.Ipak,cini se da je za to potreban jak mehanizam kontrole,a to je tesko ostvarivo u zemlji Srbiji.Pozdrav

Reply
dexy122 апр 14, 2013 at 13:32

Pa ako cemo realno pricati ja cu vise da verujem Kokezi trenutno, nego Jugovicu. Po stranu ono sto je uradio dok je igrao za Zvezdu. Tu je jedan od najboljih. Ali Kokeza barem radi za Zvezdu nesto, poboljsava te ugovore sa menadzerima. Jugovica smo svi hteli za predsednika, ili mozda naslednika Dzaje na tom mestu, a on ne zeli nista da ima sa klubom.

Reply
uvek tu i u dobru i u zlu... апр 14, 2013 at 13:13

care rekao si samo za par igraca i to koje niko nece da kupi koliki je procenat zvezdin,lepo reci za svakog igraca ko mu je menadzer koliko nas je kostao i koliki je posto zvezdin a ne da nam mazes oci kako si posten a pominjes igrace koje niko nece da kupi,ovi predhodnici su isto tako sve krili pa smo dovde dogurali……..

Reply
dexy122 апр 14, 2013 at 14:01

Imao si ovde vec postavljen postotak svih igraca koji igraju u prvom timu Zvezde. Ne pise koja agencija zastupa koje igrace, ali pise koliko nama pripadaju.

Reply
uvek tu i u dobru i u zlu... апр 14, 2013 at 19:54

ja koliko se secam nije pisalo za sve igrace…..

Reply
dexy122 апр 14, 2013 at 22:06

Ja ipak mislim da je za sve prvotimce. Nije za ove klince, koji ne igraju u prvom timu, ali svi koji su bili na pripremama i koji su u konkurenciji za prvi tim su bili na toj listi.

Reply
Coki81 апр 14, 2013 at 13:03

On je isti kao i onaj Stefanović, pa ako ti je on dobar, onda ti je i ovaj…a ko tebi kaže da je on skinuo procente? {lihtare su i jedan i drugi…

Reply
Dejan CZ апр 14, 2013 at 12:43

Koja je ovo lopurda, samo lupeta po novinama. Bolje da pokusa nesto korisno uraditi za klub nego sto okolo pametuje. Cim se on uopse dookazao kao neko ko bi trebalo da bude potpredsednik kluba? Od cele uprave on mi nikako ne lezi, sumnjiv mi je previse, ali ipak verujem da Covic, pa i Dzajic znaju mnogo o njemu i kao dokazani Zvezdasi nece dozvoliti da radi protiv kluba

Reply
SrkiCZV апр 14, 2013 at 12:52

Sta je uradio? Dovoljno je to sto je pcoeo da skida procente menadzerima, pa sad je Mijailovic nas 80 %, a i ostali ce uskoro! Bolji je nego li Vesic, Adzic, Stefanovic, Ivic i ostali..

Reply
Ryber Palunko апр 14, 2013 at 13:44

Ne vjeruj, brate, u sve što ti (nam) se servira. Tako su nam Lukić i ekipa svašta servirali (ljuto kresanje duga), pa vidiš šta ispade od toga. Nikom ne vejruj na riječ, jer nam se po stotinu puta to obilo o glavu.

Reply
duško апр 15, 2013 at 19:52

ne da je sumnjiv, nego ovakva faca još nije bila u Zvezdi. Odakle su izronili da mi je da znam. Nekad dr Obradović, Ćosić,Bugarčić pa Cvetković a sad ovaj . Sam pogled govori sve.

Reply
Coki81 апр 14, 2013 at 12:37

Jel produzio?…. Pa cuti vise covece, ne siri negativnu atmosferu kad nam vec krenulo… Ovaj covek, posto je totalni anonimus,pokusava da prikuli simpatije Delija, ali ne shvata da svojim izjavama samo donosi razdor u klub… Gde posle 4:1 nadje da pricas o tome…ovo me podseca na one iste Lukiceve ljude, Adzica, kleuta i ostale…cuti kad si vec tu i radi… Ne siri negatinosti,molim te!

Reply
duško апр 15, 2013 at 20:04

Čovek ima 36 godina , srednju školu, nije bivši fudbaler, nije stručnjak za ekonomiju, nije ništa. A član uprave evropskog i svetskog prvaka. Pa za njega je svaki naš bivši fudbaler nobelovac.
Dovoljno ga je videti . E šta nam uradiše banditi zadnjih dvadesetak godina. Nije lako imati 42 god. i gledati ovo a pamtiš neke dane kad
titula državnog prvaka zvezdašima nije značila ništa. Samo međunarodni uspesi. Šta smo imali , šta smo dočekali. Sad su nam samo navijači svetski vrh. Ali i to može da bude dovoljno za novi početak. Imamo mnogo opstrukcija. To ne bi izdržao ni Real.

Reply

Leave a Comment