Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаКошарка

Милутиновић и Недовић од наредне сезоне у НБА?

andrejaДоскорашњи кошаркаш Црвене звезде, Андреја Милутиновић према неким информацијама овог лета играће за Милвоки Баксе у Летњој лиги.

Милутиновић је ђак ФМП-ове школе кошарке, а у сезони 2011-2012 добија шансу да игра у Црвеној звезди под вођством Светислава Пешића. Милутиновић је у том периоду пружао јако добре партије, а о томе како је играо довољно говори и позив на шири списак националног тима који води Душан Ивковић.

Ипак, ове сезоне није играо ни минут у дресу Црвене звезде због разних проблема који су се појавили, тако да је у фебруару 2013. године раскинуо уговор и постао слободан играч. Од тог тренутка Милутиновић индивидуално тренира, а према причама које круже ових дана Андреја ће покушати преко Летње лиге да се домогне НБА!

N. NedovićНаиме, Милвоки Бакси ће на крају сезоне извесно остати без Монте Елиса, али и без Брендона Џенингса који је најавио да ће искористи клаузулу у уговору која му омогућава да постане незаштићен агент овог лета. Јасно је да је Баксима потребно појачање на спољним позицијама, а да ли ће то бити Милутиновић или неко други остаје да се види.

На крају, треба напоменути да је „јуриш“ на НБА овог лета најавио и један од најталентованијих бекова Европе, Немања Недовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

19 comments

ssss апр 15, 2013 at 11:23

Iskreno daj boze da ostanu u NBA i jedan i drugi

Reply
ej bre, milutinovic u rangu monta elisa апр 15, 2013 at 10:48

zaista sam mislio da ste ozbiljan sajt, ali nakon onih stavova o murinju, a sada i ovakav tekst, gde se u jednoj recenici povezuje milutinovic i mona elis i jenings, covek da se zapita ko pise ovakve tekstove, verovatno neki klinac koji uopste ne moze da shvati tezinu reci koje pise i kakve g lu po sti pise
ej bre, sve i da je sala , pa ne moze se milutinovic staviti u isti rang sa monta elisom, cuj ti ovo , zamena za elisa , andrija koji se totalno zapustio i trenutno moze samo u nekom nasem klubu da bude, tipa vojvodina ili slicno
:facepalm:

Reply
josif апр 14, 2013 at 14:59

Ako Milutinovic zaigra za neki NBA tim ja cu prestati da pratim sport a pratim ga 30 god.Igranje u ljetnjoj ligi je jedna stvar jer tamo igraju svakakvi balvani i polu igraci ali potpisati za neki tim i uci medju 12 je vec nesto drugo.Pozz.MKD

Reply
Lazovic za kapitena апр 14, 2013 at 14:56

Nedovic se mozda i snadje,a Milutinovic tesko,pogotovo zato sto nigde nije igrao celu sezonu

Reply
Srba апр 14, 2013 at 14:50

Samo me zanima zasto Milutinovic nije dobio sansu ove godine, makar onoliko koliko je imao Covic junior. A i Cvetkovic je precenjen igrac, nije uspeo da kapitalizuje svoj talenat. Nije vise toliko mlad. Al dobro. A Nedovic bi sigurno ostao makar jos ovu sezonu da na klupi nije bio bandoglavi Pesic. Nije dovoljno ziveti od trenerske slave, treba i pokazati kvalitete koji su tu slavu i proizveli.

Reply
@Srba апр 14, 2013 at 18:56

Sta je ovo samo se nikovi gradu 😀

Reply
Chinez апр 14, 2013 at 19:30

Cvetkovic ne da je precenjen, nego je nikakav igrac.

Reply
Aleksandar апр 14, 2013 at 13:43

Nedovica krase NBA predispozicije, to ga cini posebnim u evropi ALI u NBA ligi to nije nista posebno.. Ako Milutinovic pokaze svoj sut za 3, on ce se proslaviti.
Realno, obozavam Nedovica ali tako ti je to..

Reply
Lazovic za kapitena апр 14, 2013 at 18:20

i ja takodje obozavam Nedovica

Reply
Aleksandar апр 14, 2013 at 18:59

Pa bas mi je drago :mrgreen: 😛

Reply
Ultraa апр 14, 2013 at 13:03

Bjelica i Nedović. Od njih očekujem da igraju u NBA. Bilo bi fino gledati ih 😉

Reply
dexy122 апр 14, 2013 at 12:36

Ne znam Milutinovica toliko tako da njega ne komentarisem, ali drago mi je zbog Nemanje Nedovica. On je pravi materijal za NBA, atleta sto je najbitnije a i zna da pogodi koseve. Napokon da imamo za koga da navijamo u NBA ligi, ako se probije. 😀

Reply
Marko апр 14, 2013 at 12:27

Vidim ovde vas dosta pise da Milutonovic nema sansu u NBA ali on je veoma dobar suter i ima veoma solidne fizicke predispozicije ,bio mi je jedan od omiljenih kosarkasa u Zvezdi i ako ne potpise za neki NBA tim sigurno ce biti jedan od najboljih scorera u evropi :D!

Reply
Rape Delija апр 14, 2013 at 12:43

On je suter ako ga krene moze sve da pogodi, ako promasi prvu ne moze nista da pogodi, sve u svemu prosecan igrac plafon mu je nasa liga

Reply
Dejan CZ апр 14, 2013 at 12:48

Sve strucnjak do strucnjaka. Mogu oni obojica u NBA. Naravno Nedovic ima sve predispozicije i ima prednost, ali i Andrija takodje ima sansu. Pogledajte samo kakvi su igraci otisli u NBA i proveli tamo po dve-tri godine, ko prati NBA, verujem da mu je veoma jasno da obojica imaju sansu za najjacom ligo na svetu, a Nedovic bi vremenom mogao i biti igrac sa veoma zapazenom minutazom i ulogom u klubu

Reply
aca апр 14, 2013 at 12:26

ultra moze da uspe 😀

Reply
nikola апр 14, 2013 at 12:26

Nedovic moze da dobije malu minutazu,ali Milutinovic nema sanse ni u jednom timu..

Reply
qwertyuio апр 14, 2013 at 12:09

Nedovic mozda i uradi nesto,a ovaj nema sanse…

Reply
Ultraa апр 14, 2013 at 12:08

Nemanja Nedović bi mogao.. On je atraktivan, zna da zakuca, solidan šut, mlad.. Andreja ako se probije, ja prestajem da gledam košarku. Volio bih da uspije, ali to je tako teško zamisliti..

Reply

Leave a Comment