Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ненад Милијаш: „Жао ми је због примљеног гола“

Ненад Милијаш наставља да игра добро у континуитету, са три гола против Спартака понео је епитет играча утакмице и наставио Звездину серију победа. Након утакмице капитен Звезде је изјавио да му је драго због победе али да му је жао због примљеног гола:

Milijas 2

„Утакмица је била доста тешка, без обзира на резултат. Спартак се показао као добра екипа која се није уплашила и дошла је да игра. Жао ми је што смо примили гол, али ми је драго што смо победили високим резултатом јер су нам били дужници.“ – рекао је Милијаш и додао да би волео да екипа победи све утакмице до краја:

„Не гледам табелу. Нисам нас отписивао на минус 11, па нећу ни на минус четири, али искрено се оптерећујем само тиме да играмо добро и да победимо сваку следећу утакмицу, а видећемо шта ће се догађати до краја. Волео бих да победимо све до дербија, па да победимо и дерби. Волео бих да урадимо све што је до нас што се тиче титуле и мислим да она тада не би дошла у питање.“

Које је ваше мишљење о игри Ненада Милијаша? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

4 comments

Zvezda mi je sve апр 14, 2013 at 18:32

Bravo za Milijasa!

Reply
Huligan iz gimnnazije апр 14, 2013 at 18:24

Pogledajte od pocetka prolecnog dlea kakve smo golove primali…
Protiv javora sa pola metra,protiv radnicko iz nisa iz peterca glavom i sa 7 metara nogom,protiv rada glavom iz peterca,i sad ovaj opet iz peterca.
Nesto tu ne valja…

Reply
INĐIJA апр 14, 2013 at 17:58

Primili smo gol iz jedine kontre. Mislite o tome.

Reply
Coki81 апр 14, 2013 at 17:11

Pa onda stisnite petlju, Delije su uz vas, i da slavimo…SA SVIH STRANA ĆE DA GRMI MARAKANA! 😮

Reply

Leave a Comment