Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Ана Бјелица пред финале: Титула се не доводи у питање!

anaОдбојкашице Црвене звезде сутра од 18 часова у дворани “Шумице“ играју први меч финалне серије првенства Србије, а њихов ривал ће бити Спартак из Суботице који је у мајсторици са Визуром изборио улазак у финале и прилику да се са нашим тимом бори за титулу првака државе. Пред овај дуел разговарали смо са капитеном црвено-белих дама-Аном Бјелицом, како бисмо чули каква су очекивања и каква је атмосфера у екипи пред најважније утакмице у сезони.

-Да ли си задовољна досадашњим учинком екипе у овој сезони и каква су очекивања пред финале?

Ми смо завршиле регуларни део сезоне као убедљиво прве, што нам је заправо и дало самопоуздање да тако наставимо и у четвртфиналу и полуфиналу. Целе сезоне играмо из утакмице у утакмицу све боље и боље, што се види и по резултатима. Сад нам је форма на врхунцу, што је показала и последња утакмица у Ужицу, а мислим да ако уђемо довољно мотивисане, што се и очекује, нема бриге за освајање титуле. Наша екипа поседује веома велики квалитет, а још смо и у овој паузи доста радили. И квантитативно и квалитетно. Тако да нема разлога за било какву сумњу у исход финалног дуела! Спартак је показао да је доста добра екипа, што се видело и у полуфиналу против Визуре, где су и после 2-1 за Визуру успеле да се врате у игру. На нама је да уђемо у сваки меч довољно концетрисано и борбено и мислим да већих проблема неће бити.

-Каква је атмосфера у екипи? Да ли су све девојке здраве и спремне за финале?

Све су, хвала Богу, здраве, а позитивне атмосфере је увек било на претек (смех).

-Колико Спартак може да нас угрози и од кога нам прети највећа опасност?

Спартак је екипа препознатљива по јако добром сервисуСигурно да су веома добре и у другим елементима, али то је оно што их одликује. Видим да су им примачи играли добро против Визуре, а ту је и стандардно добра Адела Хелић. Не бих никога појединачно издвајала, као тим су доста добре.

Ана Бјелица је желела да позове навијаче да испуне Шумице и на тај начин им помогну да дођу до важних победа на домаћем терену.

Позивам навијаче да дођу у што већем броју, јер би нам њихова подршка доста значила. Њихов долазак би био играч више за нас.

Захваљујемо се Ани на издвојеном времену и желимо пуно среће девојкама на путу до титуле, а вас позивамо да им својим присуством помогнете у томе.

Четвртак, 18 часова, дворана “Шумице“, Црвена звезда-Спартак. Борба за титулу почиње!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Marko апр 18, 2013 at 14:04

Kolika ce biti cena ulaznice?

Reply
Mina апр 18, 2013 at 15:01

200 dinara 🙂

Reply
Lord Nikon апр 17, 2013 at 20:42

Samo jako do titule…

Reply

Leave a Comment