Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Јулија Миловиц: Можемо још боље! (ВИДЕО)

julijaОдбојкашице Црвене звезде синоћ су савладале Спартак резултатом 3-1 у првој утакмици финала плеј-офа, а већ сутра од 20 часова их очекује нови дуел у дворани Шумице и прилика да у Суботицу оду са сигурним вођством од 2-0 у серији. О утисцима после утакмице и очекивањима пред сутрашњи дуел разговарали смо са Јулијом Миловиц.

Веома ми је драго што смо победили, направили смо први корак, али то неће значити ништа ако не победимо поново. Честитам целој екипи, девојкама, све су играле веома добро, али можемо да играмо и боље. Не бих сад да причам о тактици и игри, сутра ћемо прегледати видео снимак утакмице, али нисам уопште забринута. Све девојке су биле добре.

О екипи Спартака Јулија је рекла:

Спартак је такође био веома добар, нарочито у првом сету, који је за нас изгледао као да не желимо да га добијемо. Оне су играле веома добру одбрану и чини ми се да нас је изненадило то што се лопта опет враћа у наше поље. Нисмо могле да завршимо своје акције, оне су све враћале. Ипак, нисмо се предавале, наставиле смо да играмо и зато смо дошле до резултата. 

-Очекивања пред други дуел?

У суботу очекујем још већу борбу. Морамо да будемо прецизније, да се боље концентришемо на лопту, на кретање и да поправимо блок.

Као и њене саиграчице, Јулија је такође позвала навијаче да дођу у суботу.

Позвала бих навијаче да дођу на утакмицу. Играмо добро, има шта да се види. Било је веома тихо до сада. Дођите да се забавимо, финале је и последња утакмица на нашем терену.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Obren 11 апр 19, 2013 at 23:14

Julija ljubaviiiiiiiiiiiii… 😀 Udaj se za mene… 😀 😀 😳

Reply

Leave a Comment